|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() Na żadnym innym mamusiowym wątku nie było, nie ma i nie będzie WIKINGA! ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj nam znać, czy rzeczywiście tak można - jestem bardzo ciekawa ![]() Cytat:
I właśnie looknęłam, że oczywiście kosztuje już o wiele mniej niż te kilka miesięcy tamu ![]() http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...r-czarny.bhtml Powiem Wam szczerze, że zamiast nowego wózka wolałam dobry aparat, bo zamierzam nie oszczędzać na zdjęciach Małego ![]() ![]() Cytat:
![]() A propos zakupów aptecznych... Czy któraś z Was miałaby chwilę wrzucić swoją listę zakupów, bo jutro usiadłabym i w końcu wysłała zamówienie, a nie wiem, czy o czymś nie zapomniałam. Mam screena z zakupów jednej z mam (przepraszam, nie zapisałam kórej ![]() ![]() I wrzucam screena mojego koszyka: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nabyłam dla Kajetana telewizor grundig z płaskim ekranem za skrzynke piwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3183 | ||||
Zakorzenienie
|
justine_87 super wózek :brawa: daj powozić bo ja nie mam
![]() TeQiba nie mam rossmana w tesco. Ross to jeszcze dalej niż biedra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
Ela jak po wizycie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3191 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podpinam się pod prośbę Justyny ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() narazie brak rozstępów, ale to pewnie uwarunkowania genetyczne, albo poprostu taka skóra, a poza tym jeszcze 2m-ce więc tfu tfu co by nie zapeszyć ![]()
![]() |
#3192 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() Ja jestem gotowa przypuszczać, że mój przekręci się na chwilę przed porodem i zrobi wszystkim psikusa. Na usg ciągle też ma rączki nad głową, ostatnio sobie wyobraziłam, że najpierw wyjdzie ta rąsia a potem reszta, ale to by było bardzo niebezpieczne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, użyłam wujka jeden jedyny raz, kiedy zadzwonilam do niego po 17 latach, tata umierał, a nasze państwo uznało, że szkoda zachodu. Nie spuscil mnie z wodą, tylko powiedział, ze dobrze, ze zadzwonilam. Generalnie jestem przeciwna nepotyzmowi, ale kiedy śmierć stoi przy ojcu, to nic nie jest ważne... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3194 |
Zadomowienie
|
nie zczaiłam, że w gemmini jest proszek Dzidziś i już nabyłam gdzie indziej
![]() przepłaciłam 4 zyla ![]()
#3195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stojak kupiłam też na Tablicy - cena 20 zł, umówiłam się na odbiór i wysłałam TZa w wyznaczone miejsce. Napisałam Wam że za dwie dychy, a TZ przed chwilą dzwoni, że babka zapomniała wziąć stojaka ze sobą i musiał jechać z nią do domu (ok 7 km) i nie chciała w ogóle kasy, za tą fatygę i swoje gapiostwo ![]()
![]() |
#3197 |
Raczkowanie
|
Od 16:30 nadrabiam wątek, a wyszłam z domu przed 13stą
![]() Jest tempo ![]() [B]BeautifulLie [/B na pewno wszystko będzie dobrze, musi być ![]() justine_87 Czadowa bryka ![]() ![]() Nie pamiętam ktojuż pytał, ale dołączam do tych suchych- czyli jakichkolwiek wycieków z cycków BRAK ![]() Mam te skurcze. To jest takie mega twardnienie brzucha na kilka chwil. Potem ustępuje, nie jest bolesne, ale da się odróżnić to uczucie odstanu normalnego. agunia4ever też używam Palmersa, uwielbiam jego zapach. Ale i tak mój prawy cyc został skażony czerwonymi pręgami, reszta ciała na razie stawia opór i nic nie wychodzi ![]() Ja chyba naciągne TŻta na lilou z jakimś grawerem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3199 | |||||
Zadomowienie
|
A jak ktoś ma suche i małe?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Staraj się nie denerwować - ja mniejsza sprawa, ale teraz się uspokoiło, tak też na pewno będzie u Ciebie. A do szpitala Cię nie wysyła lekarz? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie też kusi ten Bio-Oil, bo tutaj kilka Mam stosuje i poleca. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Wtajemniczenie
|
beautifull uuu to troszkę kiepściunio, ale krążek po prostu ma ci pomóc donosić maluszka do terminu.
wszystko będzie dobrze. ja też się obawiam o moją szyjkę itp - jutro wizyta mam nadzieję że będzie dobrze ![]() co do nalesników to dzisiaj smażyłam na biedronkowej patelni za 13 zł ![]() pycha! tyle ich ze będziemy jeść ze 3 dni ![]() ciasto robię tak jak monkaa321 ![]() vivien nie miałam do czynienia z butelkami chicco więc nie pomogę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W domu za to super sprawa, na razie koty pstrykałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zazwyczaj kawka i głębokie wdechy mu wystarczały a tera jaki wymagający sie zrobił- czekoladę mu daj ![]() Zacheciłaś mnie jeszcze bardziej do Bio Oilu. A właśnie dziewczyny, jak szukałam najtańszego Bio Oil to zajrzałam na Gemini i się okazało, ze tak tanio to tam wcale nie jest bo dochodzi wysyłka. Ja zazwyczaj robie tak, ze szukam czegoś w mieście w którym mieszkam i odbieram osobiście. Olejek wyniósł mnie ok.22 zł z odbiorem kilka ulic dalej. Dla porównania w DOZie kosztuje ok. 28 zł.
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |||
Zakorzenienie
|
Ja już ostrzegłam TŻ, że jak będzie potrzeba idę na operację
![]() Cytat:
![]() ![]() bierzemy kuzynkę TŻ, którą lubimy ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, bo nie wiem jak to rozpoznać ![]() Średnie ![]() Cytat:
![]() Kij z tego, że jestem na L4 jak muszę nadrabiać 10 stron ![]()
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Zanim skończyłam nadrabiać, to przyszła pora na posiłek, więc napiszę tylko jak dzisiejsza wizyta, później nadrobie reszte
![]() Wizyta w porządku ![]() 31 tydzień 2 dzień - 1882g ![]() ![]() Szyjka zamknięta do kości krzyżowej - cokolwiek to znaczy, ale znaczy dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Młoda nie chciała za bardzo dać zbadać sobie pulsu (tzn. tego jak serce bije) bo się ruszała i przerywała, a raz zasadziła kopniaka w tą głowicę USG ![]() Następna wizyta 6.02 - 16:45 Znowu nas obgaduje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-ja kupiłam 3 paki płatków dla dzieci, bo przy pielęgnacji idzie to gorzej jak woda, -podkładów poporodowych wzięłam 2 paki, chyba prawie zawzse się przydają, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Wtajemniczenie
|
justine bardzo mi się podoba twój wózeczek,ten kolor
![]() padłam z was i waszych zakupów! a ze skrzynki piwa za telewizor to już w ogóle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aż muszę wyciągnąć belgijską czekoladkę (z orzechami ![]() ![]() Cytat:
![]() A jutro, a jutro... DOSTAWA!!! ![]() Każda środa w moim kalendarzu powinna być zaznaczona na czerwono jak jakieś święto ![]() Oprócz ciuszków kupionych w Smyku (przeceny, przeceny!) pozostałe wygrzebałam w lumpeksie albo dostałam od siostry. Acha! Odezwała się do mnie jedna z ciotek, która wyszła z propozycją oddania nam łóżeczka dziecięcego (i ponoć jakiś innych mebelków), więc bardzo się cieszę, że odejdzie nam taki wydatek ![]() Cytat:
![]() Odpukać, ale nie mam na razie żadnego rozstępu (tfu-tfu, żebym się tylko jutro nie obudziła cała w prążkach ![]() No i... nie używam żadnego balsamu/oliwki... Mam nadzieję, że nie będę żałować ![]() Cytat:
![]() A to w ogóle możliwe, żeby noworodek miał 6kg??? Chyba takie przypadki zdarzają się baaaaaaardzo rzadko ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eee czemu nie możesz? ![]() Też polecam obiektywy "nieoryginalne". Czasem wystarczy kupić przejściówkę i pasują różnorodne obiektywy. Koleżanka tym sposobem kupiła stary obiektyw od analoga za dwie dychy na allegro ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 |
Zadomowienie
|
Kochane no brzuch ni twardniał i czulam kłucia przy ujściu pochwy ale nie myślałam że to skracającą się szyjka :/
Dziękuje za Waszą troskę i pocieszenie co ja bym bez was zrobila to ja nie wiem :-*:-* Side ja leżenia sobie nie umiem wyobrazić bo ja raczej taka wiercipięta jestem. Także podziwiam za silna wolę do leżenia :-* Ag ja lekarzowi o całej sytuacji z eks tz powiedzialam to mi rivanol przepisal. Mmhym powiedział ze do szpitala mam isc od razu jak będzie mnie boleć brzuch i dalej po tabletkach twardnieć... Castia ![]() TeQiba ja mam cieplutki szlafrok ale ja zmarzlak jestem :P Ela gratuluje udanej wizyty :-* Dziewczyny bądźcie mądrzejsze i po prostu olewajcie zaczepki bo to nic nie da jak będziemy nerwową i nieprzyjemną atmosferę wprowadzać. Kate też chce naleśniki!!!! Nadzwyczajna w 29 tc także mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze. Niezapominajka w 25tc to raczej normalne ze ruchy są nieregularne ![]() ![]() Justine moje cyce też tylko nabrzmiały :P Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() 27 lutego... No to, Ela, wypychasz się na czoło stawki ![]() Smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
BeautifulLie, odpoczywaj i dbaj o siebie i nie martw się na zapas
![]() Ja to w ogóle się martwię, czy dadzą chrzest mojemu dziecku. I jak go dadzą, bo znając mojego byłego to pewnie nawet na chrzcie się nie pojawi.... Oj dziewczyny jest tyle spraw, które spędzają mi sen z powiek a o których Wy nie macie nawet pojęcia... Czasem Wam tego troszkę zazdroszczę ![]() Jutro wybieram się do ZUSu i może jeszcze NFZu i, wybaczcie że dziś piszę tak egoistycznie ale nie mam do niczego głowy, jutro czeka mnie kolejna przeprawa a ZUSów nie cierpię. Proszę tylko, żebyście trzymały kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli ![]() Ktoś pytał o BioOil, ja używam i nie widzę żadnych rewolucji. Mam jakiś rozstęp ale nie jestem nawet pewna czy nie miałam go już wcześniej - w każdym bądź razie jak na razie bio oil na niego nie pomaga ![]() Zmykam sprawdzać prace semestralne, miłego wieczoru ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.