2014-01-12, 15:52
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Styczeń-Ubrania nowe, używane małe rozmiary biżuteria
Hej to mój pierwszy wątek ubraniowy. 
Z racji małej ilości przekupek nie ma problemu abym wysyłała pierwsza.
Mogę wymienić się osobiście w Krakowie .
Ubrania są zarówno nowe jak i używane- przy każdym zaznaczam.
Niektóre są nowe, ale nie posiadają metek.
Ubrania są w dobrym stanie.
Nie posiadam zwierząt- palę, ale rzadko w domu.
Ubrania jeśli były używane są wyprane, chyba że zaznaczyłam inaczej.
Szukam chętne przyjmę mój rozmiar S przewaznie buty rozmiar 36
-koszule
-duże torebki
-buty rozmiar 36
-apaszki, szaliki
-leginsy
-nowe biustonosze rozmiar 75 D
-ubrania chłopięce rozmiar 128 i większy
Wysyłam poleconym, a czy ekonomicznym czy priorytetem ustalimy w czasie wymiany adresów. 
Zapraszam do wymiany. 
1. Spódniczka cekinowa- mieni się na zielono rozmiar z metki 36, dla mnie jest to małe 36 lub 34 firma Chicas walk nigdy nie noszona
2. sukienka rózowo czarna, guma w pasie rozmiar z metki 32/34 Bon Prix nigdy nie noszona
3.Czarna sukienka z ramiączkami na szyi wykonczonymi cykroniami, z wierzchu siateczka rozmiar z metki 36 Raindow collection nigdy nie noszona z metką
4. Czarna sukienka z ramiączkami, wiązana z tyłu , z wierzchu siateczka rozmiar z metki 36 Bon Prix nigdy nie noszona
5. Czarna sukienka z 1 rękawkiem, z przodu kawałek wstawki siateczkowej gumka w pasie, rozmiar z metki 36 Bon Prix raz ubrana
6. Bluzka w biało-zielone paseczki uzywana stan bdb, rozmiar z metki M Zara Basic
7. Bezowa sukienko-tunika pare razy ubrana stan bdb rozmiar xs Carry
8. Czarna bluzka z długimi rękawkami z cekinową wstawką na biuście rozmiar z metki 32/34 Bon Prix nigdy nie noszona[COLOR="Silver"]
dokładka
spodnium w kolorze brązowym- świetne niestety jestem za niska rozmiar z metki 32/34 Bon Prix
Edytowane przez katarzynapr
Czas edycji: 2014-01-19 o 17:08
|
|
|