![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sierpień- wszystkowątek pielegnacja, makijaż, paznokcie
Zapraszam do nowego wątku sierpniowego.
![]() Podstawowe zasady: wysyłam zawsze przesyłką rejestrowana z reguły zwykła chyba, że ustalimy priorytet jeśli mam dużo mniej przekupek wyślę jako pierwsza, jeśli mamy podobną ilość przekupek proponuje równocześną wysyłkę. OD RAZU MOWIE, ŻE W TYGODNIU MAM MAŁO CZASU NA WIZAŻ WIĘC MOŻLIWE, ŻE BĘDĘ ODPISYWAC DOPIERO W WEEKEND ALE POSTARANM SIE ROBIĆ TO JAK NAASZYBCIEJ na czerwowo dokładka Szukam: ![]() -wosków do depilacji, pasty cukrowej do depilacji -pasków do depilacji -żeli do paznokci -tipsów i wszelkich pierdół do paznokci farbek, pędzelków -podgrzewacza do wosku -pościeli, ręczników- nowych -wszelkich rzeczy przydatnych w domu typu pojemniki na żywność, akcesoria kuchenne -fartuchów kosmetycznych w dobrym stanie -kuferka kosmetycznego-małego, najchętniej metalowego -artukuły do sushi- ocet ryżowy, sos sojowy, wasabi, liscie nori, ryż do sushi -płynu do soczewek jeśli nie znajdę nic u Ciebie a zależy Ci na wymianie zawsze przyjmę kawe, herbatę ,przyprawy, syropy do kawy środki czystości i artykuły papiernicze dla ucznia Co mam na wymianę: zdjęcie 1 .lakiery do paznokci- wszystkie nowe -pytać o konkretne ale chętnie się ich pozbędę (mam dużą ilość raz użytych lakierów , gdyby ktoś był zainteresowany) zdjęcie 2 nowe 1.nowy podkład virtual perfect cover odcien jasny 12 2.base matt creame lefrosch 3.virtual long matt podkład długotrwale matujacy odcien 108 jasny beż 4.soraya matujacy podkład odcien 01 beż 5. soraya podkład kryjacy odcien o1 beż 6. vitrual puder prasowany odcien velvet finish 701 7.virtual sumer shic puder brazujaco-rozswietlajacy kolor 132 secret bronze zdjecie 3. nowe 8.cienie virtual duzo 057 9.virtual cienie do powiek 139 10.igruszka cien 118 11.oriflame cienie denim blue 12.oriflame cienie bronzed brown 13.poczwórne cienie loreal 415 royal grace zdjecie 4.uzywane/pomiziane 14.paletka lovely nude make up it 15.cienie virtual quattro 075 16.mineralny eyeliner black everydays mineral 17.róż do policzków mineralny everydays mineral come what may 18. cien kobo 212 turquoise 19.virtual puder collage 403 20. goldern rose mineral bronze powder 03 21. ingrid idealskin korektor 01 zdjecie 5. 22.vipera puder koloryzujacy pracowany morelowy 508 23.tusz do rzęs revitalash nie ma 24.kredka do oczu paese brown glam 25. vipera konturówka do ust berry 26.me secret kredka do oczu chocolate 27.my secret kredka do oczu blue sky 28. błyszczyk do ust virtual shine lip gloss- marchewkowy 29.blyszczyk do ust my secret nr 113 30. błyszczyk do usy my secret ny 117 31. błyszczyk dio ust virtual 32 hot kiss 32.pierre rene blyszczyk do ust salsa red 33.paese pomadka do ust z dodatkiem oleju arganowego kolor 52 34. eveline 3 w1 multi action wysuszacz utwardzacz nablyszczacz Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-08-17 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień- wszystkowątek pielegnacja, makijaż, paznokcie
zdjęcie 1
1. puder do stylizacji got2b volumania raz uzyty 2.mocno utrwalajacy spray do stylizacji na ciepło wellaflex 3. equilibra wzmacniajacy szampon przeciw wypadaniu włosow 4.lotion przeciw wy padaniu włosów subrina recept 5.szampon przeciw wypadaniu włosów subrina recept 6.kuracja do włosów przetłuszczajacych loton pare razy uzyty 7.pilomax odzywka do włosow farbowanych ciemnych 8. pilomax szampon do włosow farbwanych ciemnych 9.pilomax maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne zdjecie 2. 10. suplement diety cera vowa z bratkiem 60 tab 11.aloesowe mydło equilibra 12. wyciag ze szkrzypu polnego 100 tabl 13.p2 krem do skórek 14. etno spa mydło marsylskie kwait bawełny zdjecie 3. 15. cc cream bielenda 16.corine de farme serum przeciwzmarszczkowe 17. floslek krem tłusty winter care 18. eveline hydra booster intensywnie nawilzajacy krem zel na dzien i na noc zdjecie 4. 19.floslek krem nawilzajacy 20. venus krem do twarzy i ciała 21.floslek balsam do ciała brazujacy 22. venus balsam po goleniu i depilacji 23.jardin naturel krem kwiat lotosu 24.ultradelikatny krem do depilacji skóry wrazliwej eveline zdjecie 5. 25. bioderma krem bb do skóry z problemami naczyniowymi- uztyt 2 razy 26. balsam do ust ulga dla spierzchnietych ust 27. gehwol balsam do ust odzwiezajacy- podniszczony ale nie otwierany Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-08-08 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zdjecie 1
1.tester kate moss muse- ubytek około 10% 2. odzywka revitalash 1 ml nowa nie ma zdjecie 2 soczewki do oczu i wear 3 sztuki -0,75 2 sztuki -0,5 zdjecie 3 i 4 urzadzenie do peeling kawitacyjnego, oszkodzona wtyczka ale w 100% sprawne zdjecie 5 nowa, oryginalnie zapakowana posciel ikea o wymiarach 200x 200 z dwoma poszewkami na poduszki 50x 60 zdjecie 6. dokładka sukienka rozmiar 36 bon prix ubrana 2 razystan bdb zdjecie 7 dokładka sukienka rozmiar 34 bon prix ubrana 2 razy stan bdb zdjęcie 8 dokładka sukienka mały rozmiar około 34 raczej na niską osobę lub jako tunika stan bdb zdjęcie 9 dokładka spódnica rozmiar 34 h&m stan idealny ubrana raz zdjęcie 10 spodenki z kokardą stan db mały rozmiar około 34 Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-08-16 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zdjecie 1- lokowka sprawna- kompletnie mi nie potrzebna
zdjecie 2. kimono na dziecko około 128- kompletne , nie zniszczone, zdjecie 3.wielofunkcyjny mini robot kuchenny - biedronka zdjęcie 4 dokładka bluzka bon prix czarno-biała- lekko prześwitująca nowa bez metki zdjęcie 5,6,7 dokładka buty rozmiar 36 nowe nigdy nie noszone Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-08-16 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dokøadka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
lakiery: top flex 1szy z lewej, eveline minimax pomarańcz, niebieski, 2 paese, błyszczyk virtual juicy(?) wyciąg ze skrzypu (jaka jest data ważności?) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
7.pilomax odzywka do włosow farbowanych ciemnych 12. wyciag ze szkrzypu polnego 100 tabl? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
9.pilomax maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne
11.aloesowe mydło equilibra 14. etno spa mydło marsylskie kwait bawełny 15. cc cream bielenda 18. eveline hydra booster intensywnie nawilzajacy krem zel na dzien i na noc 19.floslek krem nawilzajacy 22. venus balsam po goleniu i depilacji 24.ultradelikatny krem do depilacji skóry wrazliwej eveline coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy.
widzę szukasz tipsów, mam w watku. _____________ watek ciuchowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
tester kate moss muse- ubytek około 10% - jaka pojemność początkowa? ultradelikatny krem do depilacji skóry wrazliwej eveline corine de farme serum przeciwzmarszczkowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chimay
|
coś za
3. equilibra wzmacniajacy szampon przeciw wypadaniu włosow 7.pilomax odzywka do włosow farbowanych ciemnych 9.pilomax maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
3. equilibra wzmacniajacy szampon przeciw wypadaniu włosow
4.lotion przeciw wy padaniu włosów subrina recept 5.szampon przeciw wypadaniu włosów subrina recept coś umnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie za.peeling kawitacyjny?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
3. equilibra wzmacniajacy szampon przeciw wypadaniu włosow 11.aloesowe mydło equilibra 14. etno spa mydło marsylskie kwait bawełny 27. gehwol balsam do ust odzwiezajacy- podniszczony ale nie otwierany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za: 34. eveline 3 w1 multi action wysuszacz utwardzacz nablyszczacz 3. equilibra wzmacniajacy szampon przeciw wypadaniu włosow 5.szampon przeciw wypadaniu włosów subrina recept ? Zapraszam na oba wątki ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
pilomax odzywka do włosow farbowanych ciemnych
pilomax maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne aloesowe mydło equilibra coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy znajdziesz coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
24 kredka 14 mydło i 4 lakiery -eveline czerwony i niebieski, czarny i z dolnej linii granatowy Pozdrawiam
![]() |
#25 |
:)
|
u Ciebie podoba mi się spooooro bo :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1407510928 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1407484854 - odżywka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1407483852 - etnospa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1407483852 - wellaflex https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1407482413 - błyszczy Virtual https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1407482413 - baza, soraya podkład kryjacy odcien o1 beż, nowy podkład virtual perfect cover odcien jasny 12 ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- niestety nic takiego z Twego whisa nie posiadam ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- wiesz, cieżko mi powiedzieć, ponieważ nie znam wartości Twoich rzecz. Moze napiszę na czym najbardziej mi zależy a Ty napisz co mozesz oddać za torebkę ok ? Pościel Mydełko etno spa Baza pod podkład Podkład kryjący |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się Twoja pościel i odżywka do rzęs, ja z Twoich chciejstw poza wątkiem mam nowy płyn do soczewek Opti Free Replenish 300 ml i nowe białe medyczne fartuchy w różnych rozmiarach,sądzę że nadają się na kosmetyczne, daj znać czy byłabyś zainteresowana. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
moze cos za revitalash odzywke?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wężowa bershka r. m
wymiary: na samej górze: 38cm w najwęższym miejscu: 35cm długość z przodu: 68 cm na dole: 43cm ![]() Masz nieaktualny wątek w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej pisałyśmy już wcześniej lecz kontakt się urwał... znajdziesz coś u mnie za;
2.mocno utrwalający spray do stylizacji na ciepło wellaflex 9.pilomax maska regenerująca włosy suche i zniszczone ciemne 21.floslek balsam do ciała brazujący 22. venus balsam po goleniu i depilacji 23.jardin naturel krem kwiat lotosu 24.ultradelikatny krem do depilacji skóry wrażliwej eveline 1- lokówka sprawna- kompletnie mi nie potrzebna a masz jeszcze te rzeczy o których pisałam wcześniej? 23.noni care żel do mycia twarzy nowy 24.krem do ciala naturel nowy 26.miracullum balsam brazujacy do ciala nowy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.