Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 21:14   #468
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Odsuwam zasłony, i co ja pacze - śnieg wołam Młodego: paczaj co za oknem
Młody -

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Moja córka z okazji roczku nauczyła się schodzić z kanapy
i rozkręca się z chodzeniem! od wczoraj coraz więcej chodzi
Nagranie jej graniczy z cudem bo biegnie do telefonu ale coś tam się udało
http://www.youtube.com/watch?v=43ocPXfcPv0
http://www.youtube.com/watch?v=g0Qh5lad-38
super
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Dziewczyny, chyba pójdę do jakiejś szkoły policealnej, są darmowe, wdrożę się na nowo w naukę, na studia i tak nas teraz nie stać, a taka szkoła to zawsze jakiegoś technika będę miała.... Co myślicie?

Bardzo dobry pomysł, technik to zawsze jakis zawód, bo po liceum to tak ni w tyłek ni w oko- też ogólniaka skonczyłam i lipa byłaby bez studiów....

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Grześ na roczek dostał misia od przyjaciòłki mojej mamy. W domu były różne pluszaki i nigdy nie zwracał na nie uwagi, z tym nowym od razu poszedł na drzemkę popołudniową i od tej pory nie było mowy żeby poszedł spać albo w ogóle wyszedł z domu bez misia. Na szczęście udało mam się po długich poszukiwaniach kupić drugiego identycznego, okazało się to niezbędne gdy np. zarzygany przy chorobie miś musiał sobie iść do pralni pojeździć na karuzeli, wtedy się robiło szybką podmiankę na drugiego. Grześ długo się nie orientował że są dwa miśki. Teraz wie to śpi z obydwoma
wy mnie rzucacie na kolana
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Kubulencjusz w 95624815 odslonach
superowy

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wczoraj wracalismy od t.i mowie do TZ: wrocimy, wykapiemy Kube i obejrzymy mecz, co?
Na to TZ: ok, ale potem przelaczam na mjm ()

Nie chcialabys widziec jego miny jak zobaczyl, ze mecz jest na tvp2 i nie maja zamiaru puscic potem mjm

Cytat:
Pstryniu foty suuuper

Mam historyjkę z okazji dnia dziadka, tak mi się przypomniało dzisiaj.
Rzecz się działa ponad 30 lat temu, jak mój kuzyn był mały. Wypalił raz na forum rodzinnym że już się nie może doczekać aż dziadek umrze. Konsternacja zapanowała straszna, zaczęli go nieśmiało podpytywać czemu tak mówi. Odpowiedź:

Bo dostanę po nim gumiaki, będę mógł chodzić po gnoju i mówić kulwa mać

(autentyk, przekazywany w naszej rodzinie z pokolenia na pokolenie )
Genialne

Cytat:
Sylwietta na pewno to nie grzybica tylko efekt bostonki bo taki jest jeden ze skutków bostonki nie zawsze schodzą ale bardzo często. Liczyłam się z tym że zejdą... To nie wygląda jak grzybica, one tak jakoś specyficznie schodzą, pod spodem jest normalny czysty paznokieć
aha, tak tylko pomóc chciałam

HOPE- ale Dadolek

BOKEH- podziwiam Twój artystyczny gust dla mnie jestes mistrzynia w tym temacie

DEBRAH- przecudownie szczekasz, jaka to rasa? zeby rozsmieszyc małego udaje, ze chodze jak pingwin, kołysze sie na boki na sztywnych nogach raz o mało nie pierdykłam jak długa

SZAJA
- u nas tez snieg od rana, dziecie rozdziawiło buziala tak, że mogdałki było widac tylko sanków nie mamy

no i najważniejsze:
AMELINKO I BLANECZKO rośnijcie zdrowo

Dziekujemy za wszystkie brawa i gratulacje dla Bartulinka

ode mnie tyle na dzis
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora