|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
bokeh cudne te dekoracje
![]() gocha może ta maść to byla http://www.docsimon.pl/towar/emla-5-krem-30g moja siostra cuduje przy pobieraniu krwi że boli i nie idzie i chcę jej to kupić, pff ![]() idę dać Dadolowi obiadek, pulpeciki mu w sosie zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
KIJA Ewa też sie nie bawi pluszakami. ona lubi Wojtkowe zabawki :P
#363 | ||||||
Zakorzenienie
|
uwaga spamujem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44734992]Mała, tak mi się przez inny wątek przypomniało - na ręce koniecznie olej kokosowy. On ma stałą konsystencję. Najlepszy byłby arganowy, ale on drogi bardzo, koło stówy. Śnieg u nas, mąż zawiózł córę do pla sankami ![]() co Ty?! u nas ledwo ledwo na chodnikach Cytat:
http://allegro.pl/lampa-dziecieca-wi...901039819.html jak będzie kasy więcej ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że to długie spanie mu nie przejdzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do jeżdżenia samochodem, ja jestem straszna, ale małżowi nie pozwalam więcej jak 90km/h ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Moja córka z okazji roczku nauczyła się schodzić z kanapy
![]() i rozkręca się z chodzeniem! od wczoraj coraz więcej chodzi ![]() Nagranie jej graniczy z cudem bo biegnie do telefonu ale coś tam się udało ![]() http://www.youtube.com/watch?v=43ocPXfcPv0 http://www.youtube.com/watch?v=g0Qh5lad-38 |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż ja mam fizia na pkt drewnianych i bokehowy to jest miszcz dla mnie ![]() Cytat:
Ja mam dwie pary i też wiecznie ich nie potrafię znaleźć. A soczewek nie używasz??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pytałaś czy będziemy się z nr rozszerzać, my jesteśmy filią ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, chyba pójdę do jakiejś szkoły policealnej, są darmowe, wdrożę się na nowo w naukę, na studia i tak nas teraz nie stać, a taka szkoła to zawsze jakiegoś technika będę miała.... Co myślicie? ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#366 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tak samo pieknie to wszystko planujesz a co sie stalo ktos zawinil czy za szybko jechali, moj maz zawsze tak szybko jezdzi po autostradzie Cytat:
tylko wiem, ze dzieci zawsze nasladuja doroslych wiec nie wiem czy pozniej tym wiklinowym chcialaby jezdzic tak samo ten pierwszy ktory wstawilas taki bardzo dzieciecy-lalkowy nie lepiej wziac ten co szaja wkleila a pozniej taki jakby ala dorosly Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak czesto robię ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj kupiłam mielone mięso cielęce i jutro bede robić pulpeciki, bo dziś indyczek ![]() Cytat:
no to chociaż nie jestem z tym sama ![]() ![]() Dzękuję kochane jesteście ![]() ![]()
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Grześ na roczek dostał misia od przyjaciòłki mojej mamy. W domu były różne pluszaki i nigdy nie zwracał na nie uwagi, z tym nowym od razu poszedł na drzemkę popołudniową i od tej pory nie było mowy żeby poszedł spać albo w ogóle wyszedł z domu bez misia. Na szczęście udało mam się po długich poszukiwaniach kupić drugiego identycznego, okazało się to niezbędne gdy np. zarzygany przy chorobie miś musiał sobie iść do pralni pojeździć na karuzeli, wtedy się robiło szybką podmiankę na drugiego. Grześ długo się nie orientował że są dwa miśki. Teraz wie to śpi z obydwoma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() dzieki tym, ktore ustosunkowały sie do mojego pytania o spanie z dzieckiem. Nie chodziło mi o to, co sadzicie ofilmie, a czy macie plan/moment, w ktorym przeniesiecie je do łóżeczka ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Nie było wczoraj MjM wiec dzisiaj nie wiedziałam, co ogladac i przypomniały mi sie Kochane kłopoty, niestety bieda na necie z odcinkami W k.trochę mojego 'żalu' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Coś wam pokażę, tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie, okej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Czego matka nie zrobi żeby dziecko rozśmieszyć...
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3s3bJSKSuzw |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mykam szykowac obiadek, bo drzemka sie skonczyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Co do ubranek, ja tez nie za bardzo jestem za tymi z roznymi postaciami z bajek, Amelka kilka dostała, ale co tam, bede ją stroić na wiosne
![]() co do spania z dzieckiem, ja śpie z Amelka bo ona mega często się wybudza i ciągłe wstawanie by mnie wykończyło, zresztą mnie i tztowi to nie przeszkadza, ale jak zacznie przesypiać mi całe nocki to zaczne ją przyzwyczajać do osobnego spania. godzina 15 a ja nawet nie zaczęłam się uczyć. ![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnie szczekasz ![]() Dawid też przy okazji miał zaciesz z Melcią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
hej....pilna sprawa-która zna włoski?????????????? potrzebuję coś przetłumaczyć n CITO
![]() Lady....zwody...zobczuszk u ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pola ma może 3 lalki, które i tak leżą na dnie pudła z zabawkami. Tak to narzędzia taty królują, kable, chusteczki wszelkie, odkurzacz, posortowane pranie... Wszystko inne, oprócz zabawek, a tych dziewczęcych szczególnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Pola przespała w miarę całą noc od 23 do 9, ale my się z tż średnio wyspaliśmy, bo tak się kokosiła na łóżku, że szok ![]() ![]() ![]() I jest śnieg! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisałam się na technika administracji, zajęcia ruszają dokładnie za miesiąc, ja pierdziu, ale się stresuję!!! Debrah, no przestań, każda z nas głupieje przy dzieciu ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-01-22 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
MISIA...HOPE.. kupiłam te pojemniki..oba-zielony na kółkach i ten co ma Misia tylko mniejszy-ale dużo mniejszy wcale nie jest. Za oba zapłaciłam 44 zł
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
GŁODNY GŁODNEMU WYPOMNI ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- BOKEH...dekoracje extra!!!!!!!!!!
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak ktos chce uniknac jakiegos szczepienia ![]() ![]() http://www.cejrowski.com/szczepienia.pdf zmarla 6msc dziewczynka po szczepieniu ale zaszcepili Ja jak byla przeziebiona kurcze jak ja sie boje tych szcepien tu mam pneumokoki za darmo, w Polsce miala szczepic teraz w styczniu bo tylko 2 dawki a tu mam za darmo i zwatpilam znowu szczepilybyscie?? a co odry swinki rozyczki to boje sie blizej wiosny bo jak sie zbliza to ja zawsze oslabiona jestem a ciekawe jak Nati |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ps. duuuzo gorsze rzeczy robie ![]() dzieki! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek moja siostra ma identyczny gust jak ja więc zawsze sprezentuje coś ![]() taaak, szczekać starałam się przekonująco:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Hej kochane, nie mam czasu Was dzisiaj nadrobic, przepraszam. Zaprowadzilam Gabi do przedszkola, poszlam na poczte, na zakupy, wrocilam, wypilam kawe i zaraz po nia jedziemy.
Z tego co mi sie rzucilo w oczy to dekoracje bokeh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiscie dolaczam do zyczen dla dzisiejszych roczniaczkow ![]() ![]() Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze dzisiaj zajrzec bo jutro przylatuje moja Mama i pewnie juz w ogole nie bede miala czasu. Buziaki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.