Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-04, 10:14   #3390
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Właśnie o takim kolorze myślałam ale chyba rzeczywiście sobie podaruje,bo troche się obawiam.Co do naturalnego kolorku,to nie lubie go czuje się w brązie taka bez wyrazu,nie wiem czy domyślacie się o co mi chodzi

Szamponetki poszukam ale mimo wszystko troche się obawiam,bo jak nie wyjdzie,to mam miesiąc wakacji w plecy,a mam zamiar przeżyć jakąś wakacyjną przygode

U mnie nie leje

Ewuś znasz jakiś dobry salon fryzjerski w Katowicach? i przy okazji dobrą kosmetyczke(musze sobie ładnie brwi wyregulować i henne zrobić) właśnie apropo henny sądzicie,że może być czarniutka? wydaje mi się,że to będzie ładnie wyglądać w porównaniu z moją bladą twarzą i niebieskimi ślepkami
ładnemu i tak we wszystkim ładnie wiec jak bardzo chcesz to możesz próbować

co do fryzjera to ja (z powodu niesamowitego lenistwa mojego ) chodzę do salonu w CH Belg (które jest na przeciwko mojego bloku ) ale jestem zawsze zadowolona i moja siostra też (a ma podobną długość włosków do Ciebie )
oprócz tego z opinii koleżanki wiem że świetny fryzjer jest na placu Andrzeja (między jednym a drugim salonem sukien ślubnych ) z tym ze to już taka wyższa półka (wizyta ok 60-80 zł)
a kosmetyczek katowickich nie testowałam, mam sprawdzoną w Jaworznie i jak potrzebuję to tam jeżdżę a co do koloru henny to myślę że kosmetyczka powinna Ci doradzić jaki kolor będzie najlepszy dla Ciebie bo dla blondynki czerń może być za ciemna może jednak brązik

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora