|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Orzeszku- Śnieżka ma racje- jutro będzie lepiej
mam nadzieje, ze u mnie tez advocem słodyczy hihi..a sisterią Bramkarza się nie przejmuj-skoro fajna dziewoja. Bramkarz jednak zachowal sie jak cham- dosc prostackie rozwiazywanie sporow... PS: zakochalam sie w Twoich oczach ale normalnie widzę Cię w ciemnym brązie zasil grono ślicznych Bruneci hehe ![]() Śliczna z Ciebie babeczka -niepotrzebnie kręcisz noskiem na siebie
|
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewuszki
![]() tyle napisalyscie dzisiaj z ejak teraz siadlam do komputerka to cyztam i czytam hihi ![]() ja dzisiaj tez juz padam na pyszczek , bylam na zakupach i si eladnie obkupilam w peeptoe , szorty , 2 bluzeckzi i cienki sweterek ale oc najlepsze musialam wziac jednego buta 38 a drugiego 39 bo jakies je neirowne porobili potem ejszcze wizyta u rodiznki a teraz sie ucyzlam polskiego w sumei ejszcze 2 dni i wsorde robie sobie wolne i nauki jzu nei ebdzie ![]() dolare ja jeszcze nei studiuje o za rok matura ale moge powiedziec ze wybieram si ena prawo ![]() agness cudnie wygladalas na tym komersie , wogole masz ladna buzke i extra figurke orzeszku co za oczy cudne !! teraz sie tlyko utwierdzilam w przkeonaniu ze chcialabym moje zielepuszki wymienic na jakies brazowe :Pmilka a ty mi oddaj te pelne usta ![]() z tego co widze to tu same ladne wizazanki zagladaja hehe a jak tak dzisiaj wszyscy zdjecia wklejaja to jako ze odkrylam jak z komorki zdjecie wsadzic w kompa to wam wkleje z dzisiaj :P |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem sama
![]() Cytat:
w końcu uczyłaś się!Ja też nie widziałam Atram ![]() Te dołeczki i uśmiech |
|
|
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
Orzeszek, Milka, Aajjii, wszystkie sliczne jestescie!
(ale nam sie zdjęciowo zrobilo )Umieram... oczy wyskakuja mi z orbit!...
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Haha aajjii dobre z tymi butami
wogóle sprzedają tak ?:PP
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Milkuś piękna jesteś,taka naturalna
a ja mam na swoim komputerze nawet jedną Twoją fotke ale troszke inną ajjii bardzo mi kogoś przypominasz,ale nie mogę sobie przypomnieć kogo,na pewno jakąś piosenkarke,tak czy tak jesteś bardzo,bardzo ładnaqujanko dostałaś fotki? .Właśnie wcinam pyszne jabłuszko
|
#3367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja filologię klasyczną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jutro na pewno będzie lepiej Cytat:
![]() aczkolwiek zgadzam sie co do kolorku włosów, ciemniejsze pasowałyby bardziej do brwi ![]() Cytat:
![]() to samo miałąm napisać z trudem nadrobiłam czytanie tego co napisałyście ![]() Cytat:
ja też tak czasami histerycznie reaguję więc to chyba nie takie bardzo nienormalne to wina nadmiaru nauki nerwów, ale na pewno będzie dobrze ja mam jeszcze cały jutrzejszy dzień na naukę... obym go nie zmarnowała
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne włosy, proste i gęste a przynajmniej takie odnoszę wrażenie patrząc na zdjęcie ![]() Ja niestety muszę prostować codziennie, a co z tym się wiąże - nie są tak puszyste jak przed
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, zapomniałam wspomnieć o zdjęciach
![]() Milkuś, ale masz włosy świetne ![]() aajjii urocza jesteś normalnie galeria nam sie tu robi ![]() ale fajnie w sumie bo miło jest sobie móc wyobrazić osobę z którą się rozmawia codziennie
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm... A Ty Ewuś dodawałaś już swoje zdjęcie ? Bo nie mogę sobie przypomnieć ![]() btw. a przecież powstał osobny wątek ze zdjęciami Dietetyczek hm... ale nie wiem czemu - byłabym bardziej skłonna swoje zdjęcie dodać tu niż tam... moze dlatego ze mniej osob tu zaglada ?
|
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Chętnie podeślę linka, ale najpierw spróbuję sie potargować o Twoje zdjęcie bom bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż... z tym linkiem to byś mi trochę ułatwiła... ![]() EDIT: whoh... owsiankowe to 135 stron oO |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4152360 ale skoro ja się już tak "poświeciłam" to z niecierpliwością czekam na Twoja fotkę |
|
|
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
wiesz w sumie to chyab tak nei sprzedaj al eja si ewkurzylam i sama pzoamienialam te buty hihi
i przy aksie si emodlilam zbey nie sprawdzala cyferek , aleciiii ![]() LoLcia kiedy smi wszyscy mowili ze wygladam jak lindsay lohan hehe wiec to mzoe o nia ci chodzi :P ? i dziekuje za te miel slowka ather no mam proste wloski ale z kolei staram si epodkrecac bo bym wolala krecone albo robie w takie lekkie fale albo zbey lekko sie wyginalyz etak pwoiem , cos takiego :P -> |
|
|
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ach jak ja zazdorsze ludizom z brazowymi oczkami
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Tylko tam chyba miałaś inny kolor włosów, prawda ? Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - strasznie mi się spodobał ![]() A to zdjęcie które teraz dałaś (link) jest świetne I chociaż jestem płaci żeńskiej to muszę przyznać że spojrzenie masz bardzo intrygujące A swoje... swoje zdjęcie dodam... jutro ? jak mi odwagi wystarczy ^^
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szalejecie z tymi zdjęciami
dziewczyny musicie mi pomóc zastanawiam się na jaki kolor sobie włosy zafarbować? cały czas marze o rudym
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to zdjęcie sprzed 0,5 roku i miałam takie czerwonawe włosy wtedy ale nosiłam takie przez 2,5 roku więc znudziły mi się i potrzebowałam jakiejś zmiany poza tym brązowy jest bliższy mojemu naturalnemu kolorkowi i nie widać tak bardzo jak mam odrosty ![]() dziękuję bardzo za komplement i nadal wierzę ze siebie wkleisz |
||
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc na Twoim miejscu chyba bym nie ryzykowała (chyba że szamponetką, chociaż z tymi szamponetkami tez różnie bywa... niektóre są trwalsze od farb ). Ślicznie Ci w blond włoskach.. wiec może jak koniecznie chcesz farbować to może jakiś balejażyk sobie zafunduj z ciemniejszych i jaśniejszych pasemek w blondzie
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jestem skazana na blond do końca życia
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pofatyguj sie tu do mnie Kchana zapraszam na pogaduchy(kopniaka sobie darujemy )Ja mykam spac, ledwo zyje.Jutro do szkoły nie ide, robie sobie wole, poza tym musze do banku jechac, bo zgubiłam pin do karty, i musze poprosic chyba zeby mi nowa karte wydali. Ajjj,TY mi Kochana przypominasz ta piosenkarke Jojo ŚLICZNA JESTES
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce zielone Z tym że ja nosze soczeki, wiec moge sobie zamieniac hihi dobranocka
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo masz rację ze ciemne kolorki Cię wybledzą a taki jasny rudy to nawet pasuje bladzioszkom tylko żeby potem nie było na mnie jak będziesz chciała do naturalnego koloru wrócić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zaproszenie to trzymam za słowo ![]() powodzenie jutro w banku ![]() dobrej nocki |
|
|
|
|
#3385 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za komplement Ogolnie usta są duże, ale pewnie metalowy uśmiech sprawia, że wydają się być jeszcze większe Ja jak tylko zdam wszystkie egzaminy też będę świętować - znaczy zakupy Ather a co z Tobą Na pewno masz na kompie jakąś fotkę, którą się chętnie z nami podzielisz To czekamy na zdjęcie Atram![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ewuś Ty wredoto, tego Twojego zdjęcia nie widziałam Zmieniłaś kolorek włosów Ale ładnie Ci bardzoCytat:
Chyba, że ten rudy nie będzie zbyt intensywny, bo pewnie wtedy będzie bardzo duży kontrast między Twoją twarzyczką a włosami. Tak jak Ewuś pisała, może jakaś szamponetka, ewentualnie są chyba takie pianki z farbą, które schodzą już po jednym myciu włosów Ja kombinowałam kiedyś z brązem i wyszedł mi rudy Na szczęście to była szamponetka i miesiąc się tylko męczyłam Skazana No co Ty Ps. Ale leje na dworze Idę jeść śniadanko i powtarzać notatki - znaczy przyjemne z pożytecznym, co przyjemne pisać nie trzeba Miłego dnia |
|||||
|
|
|
#3386 |
|
xxyy
|
bry
![]() lece na egzamin tzn wczesniej na badania potem egzamin ![]() zdjecia wkleje jak wroce - postarsze was troche moja osoba niewyspana jestem bo nie moglam w nocy zasnac ale zjadlam wlasnie przepyszne sniadanko - serek wiejski z platkami otrebowymi i duza iloscia dzemu domowej roboty. pycha to tak na pobudzenie![]() wroce pozno bo chyba wybiore sie dzis na zakupy, jak zdam ten glupi egzamin to bede musiala sie odstresowac mialam za stypendium kupic sobie tv tuner, ale stwierdzilam ze jednak wole jakies fajne ubranka milego dnia
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrócisz z zakupów koniecznie pochwal się ciuszkami ![]() Mi też by się przydało coś na odstresowanie Ale narpierw to chyba w totka muszę wygrać
|
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano, przefarbowałam włosy, bo rudość mi się znudziła cieszę sie zę Ci się podoba a u mnie nie pada (pewnie zacznie jak będę musiała wyjść z domu ) trzymam kciuki za kolosa a ja sie idę uczyć i będę sie uczyć nieodwołalnie przez cały dzień Cytat:
![]() mam nadzieję że egzamin idzie dobrze na Twoim miejscu też bym kupiła ubrania nie ma nic fajniejszego niż nowe ciuszki, ewentualnie kosmetyki
|
||
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co do naturalnego kolorku,to nie lubie go![]() Cytat:
ale mimo wszystko troche się obawiam,bo jak nie wyjdzie,to mam miesiąc wakacji w plecy,a mam zamiar przeżyć jakąś wakacyjną przygodeU mnie nie leje ![]() ![]() Ewuś znasz jakiś dobry salon fryzjerski w Katowicach? i przy okazji dobrą kosmetyczke(musze sobie ładnie brwi wyregulować i henne zrobić) właśnie apropo henny sądzicie,że może być czarniutka? wydaje mi się,że to będzie ładnie wyglądać w porównaniu z moją bladą twarzą i niebieskimi ślepkami
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jak bardzo chcesz to możesz próbować ![]() co do fryzjera to ja (z powodu niesamowitego lenistwa mojego ) chodzę do salonu w CH Belg (które jest na przeciwko mojego bloku ) ale jestem zawsze zadowolona )oprócz tego z opinii koleżanki wiem że świetny fryzjer jest na placu Andrzeja (między jednym a drugim salonem sukien ślubnych ) z tym ze to już taka wyższa półka (wizyta ok 60-80 zł) a kosmetyczek katowickich nie testowałam, mam sprawdzoną w Jaworznie i jak potrzebuję to tam jeżdżę a co do koloru henny to myślę że kosmetyczka powinna Ci doradzić jaki kolor będzie najlepszy dla Ciebie może jednak brązik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

mam nadzieje, ze u mnie tez
advocem słodyczy hihi..
ale normalnie widzę Cię w ciemnym brązie
zasil grono ślicznych Bruneci 

cudne !! teraz sie tlyko utwierdzilam w przkeonaniu ze chcialabym moje zielepuszki wymienic na jakies brazowe :P
).
więc to chyba nie takie bardzo nienormalne 

bom bardzo ciekawa