|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Orzeszku- Śnieżka ma racje- jutro będzie lepiej
![]() ![]() a sisterią Bramkarza się nie przejmuj-skoro fajna dziewoja. Bramkarz jednak zachowal sie jak cham- dosc prostackie rozwiazywanie sporow... PS: zakochalam sie w Twoich oczach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe ![]() Śliczna z Ciebie babeczka -niepotrzebnie kręcisz noskiem na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zadomowienie
|
czesc dziewuszki
![]() tyle napisalyscie dzisiaj z ejak teraz siadlam do komputerka to cyztam i czytam hihi ![]() ja dzisiaj tez juz padam na pyszczek , bylam na zakupach i si eladnie obkupilam w peeptoe , szorty , 2 bluzeckzi i cienki sweterek ale oc najlepsze musialam wziac jednego buta 38 a drugiego 39 bo jakies je neirowne porobili ![]() potem ejszcze wizyta u rodiznki a teraz sie ucyzlam polskiego w sumei ejszcze 2 dni i wsorde robie sobie wolne i nauki jzu nei ebdzie ![]() dolare ja jeszcze nei studiuje o za rok matura ale moge powiedziec ze wybieram si ena prawo ![]() agness cudnie wygladalas na tym komersie , wogole masz ladna buzke i extra figurke ![]() orzeszku co za oczy ![]() milka a ty mi oddaj te pelne usta ![]() ![]() z tego co widze to tu same ladne wizazanki zagladaja hehe a jak tak dzisiaj wszyscy zdjecia wklejaja to jako ze odkrylam jak z komorki zdjecie wsadzic w kompa to wam wkleje z dzisiaj :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Nie jestem sama
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie widziałam Atram ![]() Te dołeczki i uśmiech ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszek, Milka, Aajjii, wszystkie sliczne jestescie!
![]() ![]() Umieram... ![]()
#3365 |
Zakorzenienie
|
Haha aajjii dobre z tymi butami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Milkuś piękna jesteś,taka naturalna
![]() ![]() ![]() ![]() qujanko dostałaś fotki? ![]() Właśnie wcinam pyszne jabłuszko ![]() ![]()
#3367 | |||||
Zakorzenienie
|
ja filologię klasyczną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jutro na pewno będzie lepiej Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek zgadzam sie co do kolorku włosów, ciemniejsze pasowałyby bardziej do brwi ![]() Cytat:
![]() ![]() to samo miałąm napisać ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też tak czasami histerycznie reaguję ![]() ![]() ![]() ja mam jeszcze cały jutrzejszy dzień na naukę... obym go nie zmarnowała ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja niestety muszę prostować codziennie, a co z tym się wiąże - nie są tak puszyste jak przed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
aaa, zapomniałam wspomnieć o zdjęciach
![]() Milkuś, ale masz włosy świetne ![]() ![]() ![]() aajjii urocza jesteś ![]() ![]() normalnie galeria nam sie tu robi ![]() ale fajnie w sumie bo miło jest sobie móc wyobrazić osobę z którą się rozmawia codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm... A Ty Ewuś dodawałaś już swoje zdjęcie ? Bo nie mogę sobie przypomnieć ![]() btw. a przecież powstał osobny wątek ze zdjęciami Dietetyczek ![]() hm... ale nie wiem czemu - byłabym bardziej skłonna swoje zdjęcie dodać tu niż tam... moze dlatego ze mniej osob tu zaglada ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż... z tym linkiem to byś mi trochę ułatwiła... ![]() EDIT: whoh... owsiankowe to 135 stron oO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4152360 ale skoro ja się już tak "poświeciłam" to z niecierpliwością czekam na Twoja fotkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zadomowienie
|
wiesz w sumie to chyab tak nei sprzedaj al eja si ewkurzylam i sama pzoamienialam te buty hihi
![]() ![]() LoLcia kiedy smi wszyscy mowili ze wygladam jak lindsay lohan hehe wiec to mzoe o nia ci chodzi :P ? i dziekuje za te miel slowka ![]() ather no mam proste wloski ale z kolei staram si epodkrecac bo bym wolala krecone albo robie w takie lekkie fale albo zbey lekko sie wyginalyz etak pwoiem , cos takiego :P -> |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ach jak ja zazdorsze ludizom z brazowymi oczkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko tam chyba miałaś inny kolor włosów, prawda ? Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - strasznie mi się spodobał ![]() A to zdjęcie które teraz dałaś (link) jest świetne ![]() ![]() A swoje... swoje zdjęcie dodam... jutro ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Ale szalejecie z tymi zdjęciami
![]() ![]() ![]() ![]()
#3378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to zdjęcie sprzed 0,5 roku i miałam takie czerwonawe włosy wtedy ![]() ![]() ![]() dziękuję bardzo za komplement ![]() i nadal wierzę ze siebie wkleisz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pofatyguj sie tu do mnie Kchana zapraszam na pogaduchy(kopniaka sobie darujemy ![]() Ja mykam spac, ledwo zyje.Jutro do szkoły nie ide, robie sobie wole, poza tym musze do banku jechac, bo zgubiłam pin do karty, i musze poprosic chyba zeby mi nowa karte wydali. Ajjj,TY mi Kochana przypominasz ta piosenkarke Jojo ![]() ŚLICZNA JESTES ![]()
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce zielone ![]() ![]() Z tym że ja nosze soczeki, wiec moge sobie zamieniac ![]() hihi dobranocka ![]()
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zaproszenie to trzymam za słowo ![]() powodzenie jutro w banku ![]() dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za komplement ![]() ![]() Ja jak tylko zdam wszystkie egzaminy też będę świętować - znaczy zakupy ![]() ![]() Ather a co z Tobą ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ewuś Ty wredoto, tego Twojego zdjęcia nie widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Skazana ![]() ![]() Ps. Ale leje na dworze ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
xxyy
|
bry
![]() lece na egzamin ![]() ![]() ![]() tzn wczesniej na badania potem egzamin ![]() zdjecia wkleje jak wroce - postarsze was troche moja osoba ![]() niewyspana jestem bo nie moglam w nocy zasnac ![]() ![]() ![]() wroce pozno bo chyba wybiore sie dzis na zakupy, jak zdam ten glupi egzamin to bede musiala sie odstresowac ![]() ![]() mialam za stypendium kupic sobie tv tuner, ale stwierdzilam ze jednak wole jakies fajne ubranka ![]() milego dnia ![]()
#3387 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wrócisz z zakupów koniecznie pochwal się ciuszkami ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano, przefarbowałam włosy, bo rudość mi się znudziła ![]() ![]() a u mnie nie pada ![]() ![]() trzymam kciuki za kolosa ![]() a ja sie idę uczyć i będę sie uczyć nieodwołalnie przez cały dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że egzamin idzie dobrze ![]() na Twoim miejscu też bym kupiła ubrania ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie nie leje ![]() ![]() Ewuś znasz jakiś dobry salon fryzjerski w Katowicach? i przy okazji dobrą kosmetyczke(musze sobie ładnie brwi wyregulować i henne zrobić) właśnie apropo henny sądzicie,że może być czarniutka? wydaje mi się,że to będzie ładnie wyglądać w porównaniu z moją bladą twarzą i niebieskimi ślepkami ![]()
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do fryzjera to ja (z powodu niesamowitego lenistwa mojego ![]() ![]() ![]() ![]() oprócz tego z opinii koleżanki wiem że świetny fryzjer jest na placu Andrzeja (między jednym a drugim salonem sukien ślubnych ![]() a kosmetyczek katowickich nie testowałam, mam sprawdzoną w Jaworznie i jak potrzebuję to tam jeżdżę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.