2014-02-17, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Bol w dole brzucha promieniujacy do plecow. U mnie duzo gorszy niz miałam na miesiączkę.
Na porodówkę mam się wybierać jak będą ci 5 minut i będą trwać 45-60 sekund.
Kłuje mnie jeszcze szyjka od środka. Na razie trwają tak po 30 sekund- ostatni, 7 minut od ostatniego :banghead: sprobuje zasnąć
Edit 3:50: Slabsze i rzadsze, ale spac nie daja..
|
Kurde, to długo Cię męczyły te skurcze, chyba ze 4 godz
Cytat:
Napisane przez kate1623
Dzisiaj kładą mnie na patologię ciąży bo mija 7dni od terminu, a u mnie nic się nie dzieje oprócz paru małych skurczów. Jak nie urodzę sama z siebie do czwartku to zaczną wywoływać poród  .Coś czuje, że tak się to skończy bo mam fobię do szpitali i leżąc tam na pewno się zblokuje. Będę tam starała się być z Wami na bieżąco  .
|
Pamiętam - jedziesz po Majkę więc musi być dobrze 
Cytat:
Napisane przez asienka213
elunka swietne zakupy  obie rzeczy bardzo w moim stylu 
|
Znaczy masz dobry gust  
Cytat:
Napisane przez Gianna M
Hej
Wczoraj skurcze co 8min po godz zmienily sie w skurcze co 5min,mysle sobie ale dobrze chociaz bolalo juz niezle,lezalam,spacerowal am,prysznic,kolysanie biodrami bylo coraz gorzej mysle ok jeszcze chwila i sie zbieramy do szpitala.Poszlam do kibelka a tam pocieklo cos takiego jakby strzepki biale z drobinkami krwi,wrocilam sprawdzilam czy wody sie nie sacza i sie polozylam.Chcialam odpoczac chwile i o 2 wyjechac na ip.I tak od 2.15 skurcze znow niereg. co 7-10-5min szlag by to trafil  Do 4 kontrolowalam czy cos sie znow zmieni ale skurcze slably byly coraz mniej bolesne,ryczec mi sie juz chcialo,mam dosc ile mozna tak chodzic ile to ma trwac.
|
WSpółczuję ale jesteś opanowana jak nasz Trisdom, bo ja bym pewnie już jechała na IP.
Cytat:
Napisane przez monkaa321
przecież trzeba jakoś z wózkiem wyjśći i się prezentować 
|
Wózek stary, mąż stary to chociaż nowe ciuchy nałożę 
Cytat:
Napisane przez maggie123
|
Świetna!!!!!!!!!
Ja też biorę wszystko 34 i mam nadzieję, że nie będę musiała rezygnować 
Cytat:
Napisane przez maggie123
a teraz wspomnień czar 
1. 37tc (36t5d)
2. tydzień po porodzie
3. 12 tygodni po porodzie
|

na prawdę zazdroszczę 
Cytat:
Napisane przez mona1
haha wczoraj staremu mówiłam, że w piątek będzie taka ładna data (lubię 21), to mogę rodzić  a widzisz mnie nie kulo w jajnikach nic ( nie mówię tu o początkach ciąży) aż do przedwczoraj, ciekawe czy to jakiś znak 
|
Ja też 21 tylko lepiej rodzić przed wizytą, zostanie mi 100 zł w kieszenie 
to kłucie to podobno normalne po pełni 
Cytat:
Napisane przez side85
elunka88 to ty nie wiesz że na Śląsku lepsze dziurawe wiadro niemieckie niż całe polskie   ?
|
Szczerze to się nie znam na śląsku ale mówiłam mężowi,żeby powiedział szefowi że polak 1.miejsce a niemiec 4
Wewillrockyou jak się będziesz do 12 przekręcała z boku na bok to na pewno wszystko zjem!!!!!!!!!
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|