![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Hm.... Chyba mi czop śluzowy zaczął odchodzić.... Czy to nie za wcześnie? Dziś dopiero 33tc1d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Enia powodzenia!! Czekamy na pierwszą księżniczkę! Majka , teraz bawimy sie już w nową zabawę-kto pierwszy wyjdzie,ten więcej buziaków dostanie ; ) Jestem taką wyspana! ![]() Cytat:
co za historia! Na miejscu męża też bym cię już nigdzie nie zabrała ![]() Cytat:
jeszcze raz powodzenia! Cytat:
czyżby wreszcie coś sie ruszyło?chyba dziś mamy szansę powitać może maluszki ![]() Cytat:
tak to już z mamami jestem. Jak niedawno byłam z zuzia tydzień u rodziców to cały czas mama próbowała we mnie jedzenie wcisnąć... Po dłuższym pobycie tylko dźwig by został a ile kg do zrzucenia?! Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1983 |
Raczkowanie
|
Kate w szpitalu to chociaż jest już jakiś wyznacznik kiedy to będzie, kiedy się zacznie. powodzenia
![]() Trisdomale Cię wymeczą te skurcze ciekawe czy nie masz już jakiegoś rozwarcia większego ![]() wewill no to fajnie było w tym Wrocławiu na wycieczce a Olek był chyba znudzony i musiał powiedzieć coś od siebie ![]() enia ale fajnie że już tuż tuż bęziesz tulić Malutką! niech wszystko pójdzie sprawnie i tak jak powinno ![]() u mnie niestety nic się nie dzieje, po seksie nawet brzuch nie stwardniał, tylko Oli wczoraj tak mi majstrował przy pęcherzu że siedziałam z 40 min wieczorem na kibelku i leciało po parę kropelek a jak zaciskałam to znów nie mogłam wytrzymać i z tego rozluźnienia wylazł mi kolejny sublokator-hemoroid ![]()
#1984 | ||||
Zadomowienie
|
marima
wspaniale to wszystko opisałaś, szczęście po prostu od Ciebie bije ![]() ![]() Enia ![]() ![]() Cytat:
![]() i to mi się podoba, mamusia zaczyna myśleć o sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Enia powodzenia! (że tak zarymuję) Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
Cytat:
Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Też mam ochotę czasem sprzedać Antka na weekend jakimś dziadkom ![]() Ale w sumie i tak nie moge narzekać. Wczoraj mąż zabrał go na rower, byli ponad dwie godziny. Mam też nianię raz na tydzień przez dwie godzinki. Nocki u nas raczej ok. No i, co najważniejsze, 1 marca przyjeżdżają teściowie do nas. Wytęsknieni za wnukiem od sierpnia ![]() U nas piękna pogoda, 14 st i słońce. Idziemy dzisiaj na dłuuugi spacer do parku na super plac zabaw |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() kate ![]() trisdom juz wypatrywalam zdania, w ktorym piszesz ze sie zbierasz na porodowke Kurcze, jak juz tak boli, to mogloby sie rozkrecic, a nie boli tak bez sensu elunka swietne zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj skurcze co 8min po godz zmienily sie w skurcze co 5min,mysle sobie ale dobrze chociaz bolalo juz niezle,lezalam,spacerowal am,prysznic,kolysanie biodrami bylo coraz gorzej mysle ok jeszcze chwila i sie zbieramy do szpitala.Poszlam do kibelka a tam pocieklo cos takiego jakby strzepki biale z drobinkami krwi,wrocilam sprawdzilam czy wody sie nie sacza i sie polozylam.Chcialam odpoczac chwile i o 2 wyjechac na ip.I tak od 2.15 skurcze znow niereg. co 7-10-5min szlag by to trafil ![]() Najgorsze bylo ze miedzy skurczami mala byla bardzo niespokojna,kopala bardzo gora a dolem mialam wrazenie ze pcha sie coraz bardziej i ze zaraz wsadze sobie palec i poczuje glowke ![]() Pojechalam dzis rano na badania z tz i przelozylam wizyte na ta srode bo ja juz nie wiem sama co mam robic,kiedy jechac do szpitala i co tam sie dzieje. Szczerze to po dzisiejszej nocy jestem juz zmeczona,wiem ze kazda ciaza jest inna i kazdy ma inne objawy i inaczej to wyglada ale dla mnie juz za dlugo to trwa,te skurcze sa juz dla mnie wkurzajace bo jak juz mysle ze pora sie zbierac to wszystko sie kurde pierniczy ![]() Ide odespac ta noc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() monisia230186 witaj ![]() Trisdom może się ruszy na aku ![]() Cytat:
![]() kate1623 może spotkasz jakieś fajne dziewczyny i razem będziecie wykurzać ![]() a może Maja się wystraszy i stwierdzi że w brzuszku już nie jest bezpiecznie ![]() maggie123 tylko pogratulować takiej nocy ![]() asialll ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Gianna M to kurcze faktycznie beznadzieja, tyle bólu już myślisz że będziesz rodzić a tu wielka lipa :sciana: dobrze, że przełożyłaś wizytę, niech zobaczą szczególnie że mówisz że to już tydzień Cię tak męczy... Strasznie wam współczuje dziewczyny ![]() niech już wam się rozkręci ![]() Enia_ czekamy na dziewczynkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W okolicach jajnika to mnie całą ciąże boli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1990 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Enia_ - powodzenia ![]() wewillrockyou wpółczuje przeżyc w KFC Cytat:
![]() nadzwyczajna gratuluję 9 miesiąca ![]() ![]() kate1623 - powodzenia ![]() A co byście powiedziały żeby te które urodziły pisały jak poród przebiegał i linki na stronę główną by się do opisów dawało, tak jak mają u styczniówek? Fajnie, że macie tyle energii w sobie, tu remont tu spacery,wyjazdy. Mi to z domu się nie chce ruszac ;p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Raczkowanie
|
Ma któraś problemy z wysokim tętnem w ciąży? od paru dni objawia się to tak, najczęściej jak jestem w pozycji stojącej czy chodzę, zaczyna mi ostro walić serce, robi mi się gorąco i bardzo duszno, mierzyłam ciśnienie ok i dawałam sobie z tym spokój, przechodziło, dzisiaj już mi tak od rana jest najlepiej jak stoję w pozycji zapartej o krzesło zmierzyłam a tam tętno 115, po 20 minutach 117 a ciśnienie ok. Nie wiem czy to normalne zawsze wydawało mi się że ważniejsze jest ciśnienie zresztą lekarz też patrzy tylko na ciśnienie. Poradźcie coś...
#1992 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dawaj znac co i jak ![]() ![]() ![]() Enia ![]() Trisdom i Gianna na rozkrecenie ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj pieekne slonce, okna pootwierane, posciel sie wietrzy ![]() Pobierali mi dzisiaj HBS i GBS, za tydzien wyniki. Biore sie za szycie chyba, jak cos stworze to sie pochwale ![]()
![]() |
#1993 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ubiegłym tygodniu zamówiłam sobie sukienki z top secret. może na święta już się zmieszczę? wzięłam mój standardowy rozm. czyli 34 ![]() http://www.topsecret.pl/sukienka-dam...olor=KOLOR_122 nr SSU0851 a drugiej już nie ma na stronie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a tymczasem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ela, podejrzewam, że miałaś takie noce częściej i później niż 2 lata temu ![]() ![]()
![]() |
#1994 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny ja to mam nadzieje że mi wody odejdą i pojadę na porodówkę wtedy, bo jak czytam Gianna M to bym chyba zwariowała, od tygodnia przeżycia ze skurczami. Trisdom podobnie ....
![]() ![]() maggie123 tylko pozazdrościć nocki. Ja wczoraj spałam 3 godzinki a od 1 w nocy grałam w pou córci na tablecie bo mi się już odechciało spać ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze dzieciaczki i czekam na wiadomości od mamuś ![]()
07.10.2009 M. 30.03.2014 P. Szczęścia moje dwa plus Mąż ![]() Edytowane przez uparta8210 Czas edycji: 2014-02-17 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Jak wroce do domu (i nie zapomne ![]() ![]() No tak mialo byc - tylko do tej pory chyba nie bylo zadnego opisu porodu? Bo jak wpisywalam mariolasl i kicie to bez opisu porodu ich posty byly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nabylam wlasnie hustawke dla Julka tiny love, zeby mogl sobie pospac gdzie chce, kolyska ma tak denne kolka, ze nie da sie wozic ![]() ![]() ![]() A tak w ogole dzien dobry ![]() Enia, trzymam kciukasy!!! Wzsystko bedzie dobrze, to mowie ja, cykor, ktory przy meldowaniu sie do operacji myslal, ze ubezp na zycie jeszcze nie przyszlo, a powiedzial: jezu, nie napisalam testamentu, mieszkanie ma byc dla Kajetana ![]() Tris, podczytywalam Twoje nocne zmagania, trudno bylo mi cos pisac, bo dzis akurat nocka byla nielatwa, pol nocy Julo jeczal, ale ![]() I oczywiscie: MAJKA WYLAZ!!!!! Gianna, ![]() Sent from my HTC One using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
a teraz wspomnień czar
![]() 1. 37tc (36t5d) 2. tydzień po porodzie 3. 12 tygodni po porodzie
#1998 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, ja też bym już zwariowała. Ake może lekarz cos powie i poradzi co i kiedy. Trzymam kciuki. Cytat:
Biore lek staveran 40 3×1i teraz mam ok 104. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zadomowienie
|
haha wczoraj staremu mówiłam, że w piątek będzie taka ładna data (lubię 21), to mogę rodzić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zadomowienie
|
kochane dziekuje za kciuki przydadzą sie jestem jeszcze przed
![]() wyszla nie planowana cc mojej lekarce, ja zaraz mam sie dowiedzieć o której będzie moja ![]() lece ![]()
#2002 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiceie co ja niedobra zrobilam, nie pomachalam krzysiowi rano!!!!! zawsze mi macha z okna przedszkolnego. wlasnie sobie to uswiadomilam! mam wyrzyty sumienia ![]()
![]() |
#2003 |
Raczkowanie
|
nadzwyczajna a ginekolog się jakoś tym przejął? powiedział jaka może być tego konsekwencja np przy porodzie czy dla dziecka?
maggie co trenujesz? taki brzuch to mają sportsmenki dlatego pytam
#2004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziewczyny, żaden fotomontaż i nic nie trenuję. poważnie. zawsze drobna byłam po prostu. dopiero w zimie a więc jakieś 5 miesiecy po porodzie zaczęłam ćwiczyć z Ewką, żeby mięśnie brzucha wzmocnić. miałam szczęscie i tyle ![]() ![]()
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
asialll z lekarzem trzeba skonsultować
martorka ![]() maggie123 śliczna sukienka ![]() ![]() zdjęcia boskie. Ty w ogóle masz wspaniałą figurę, taką idealną ![]() nadzwyczajna gratuluję 9 miesiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niektore dziewczyny wlasnie tak maja, ze ze szpitala wychodza jakby nie byly w ciazy ![]() ![]()
![]() |
#2008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogolnie w ciazy jest lekko podwyzszony puls ze wzgledu na ilosc krwi w organizmie. No i przepisal mi ten staveran i kazal mierzyc czy serce sie uspokoi. No i jest poprawa Dzis juz mialam 95 wiec lek działa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj nie zaglądałam bo do 15 byłam w pracy a potem na urodzinach chrześniaka, skończył 5 lat ![]() ![]() Za chwilę lecę na kursy, skończę o 15 potem od razu do szpitala szukać tego ortopedy a od 17 znowu zajęcia, mam nadzieję, że go znajdę i że zdążę, chciałabym już wiedzieć co i jak i chociaż w tej sprawie się uspokoić. Trzymajcie kciuki ![]() Przeglądałam Was ale nie zacytowało mi wszystkich, jak się dużo cytuje to chyba tak jest ![]() agunia4ever gratuluję przeprowadzki, wreszcie na swoim! ![]() cayenne chudniesz w ekspresowym tempie, też tak chcę! (t)asia brzuszek zgrabniutki, malutki, urokliwy! Gianna ale się wymęczyłaś ostatnio, pewnie chciałabyś już urodzić, zresztą u Ciebie to już chyba najwyższa pora, trzymam kciuki! ![]() kolba ![]() Ela87 oklaski, kwiatki, wiwaty za donoszoną ciążę! ![]() Cytat:
monisia230186 witaj ![]() Cytat:
![]() Coś Kate się nie odzywa, może Maja już w drodze? ![]() Enia ![]() I już muszę lecieć do roboty ![]() ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-02-17 o 09:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zadomowienie
|
Wiecie co laski, nosze po chacie spodnie do jogi (maja mieciutki pas, nic nie uciska) i tuniki, ktore moooocno podkreslaja figure, ale Sa za to wygodne. Wiec WSZYSTKO widac
![]() A tu maz mi dzis mowi, UWAGA: JUZ PRAWIE NIE MASZ BRZUSZKA. Az polecialam do lustra, moze jakis cud sie stal ![]() Ale nie ![]() ![]() O 15 ide na zdjecie szwow, dygam jak ch.lera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.