![]() |
#1951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
marima bardzo krzepiące jest to co piszesz i bardzo wzruszające
![]() ![]() ![]() ![]() Enia no to jutro wszystkie 3mamy kciuki i czekamy na wiadomość od Ciebie ![]() ![]()
#1952 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teQiba ja też się zapisuję do klubu ... kupiłam w Ikea kocyk za 5zł i pudełka te do mocowania na łóżeczko, oczywiście płaciłam w kasie pierwszeństwa ![]() ![]() również jestem zwolenniczka TULENIA i PIESZCZENIA! po to sa małe dzieci. Kuba był wiecznie tulony i całowany, chwalony i brany na kolana, noszony, i mogę powiedzieć, że ma duże poczucie własnej wartości, jest bardzo samodzielny i odważny. majac niecałe 3 lata poszedł do księdza z koszyczkiem poświęcić jajka, ja stałam z tyłu. teraz 3.5roczku i potrafi powiedzieć, że on nie jedzie z nami, że zostaje sam w domu. (oczywiście nigdy go nie zostawiamy) koleżanka mnie straszyła, że mi wyrośnie na mamisynka, a ja uważam, że okazywana miłość matki daje dziecku taka 'bazę' wewnętrzna poczucia własnej wartości. to dziecko samo stopniowo 'odcina pępowinę' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Rozeznanie
|
Eeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kolejne gratulacje i nawet winko dostałam
![]() ![]() Enia_ no to kciuki za jutro ![]() wewillrockyou ale miałaś przygodę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() "Kamikadze boski wiatr nie ma przebacz" ![]() Czytam na bieżąco bloga ![]() ![]()
![]() |
#1956 |
Zadomowienie
|
Enia. powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tz sie nabombil i teraz tak chrapie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Zadomowienie
|
Ela
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marima gratuluję spacerku ![]() niestety kazdą z nas będzie czekało pożegnanie tża do pracy ![]() rozpłynełam się jak czytałam ile szczęścia macie z maleństwem ![]() Cytat:
![]() Enia_ ![]() ![]() a może jak się bedziesz lepiej czuła to wyjdziesz do córy na korytarz? Można tak u was? Zawsze to Cię zobaczy, chociaż później może być problem bo pewnie będzie strasznie płakać ![]() ![]() wewillrockyou ![]() Olek Cię nastraszył, stwierdził że on chce do domu ![]() Gianna M łap brokuły! ![]() ![]() mariolasl nie przejmuj się nami, my jesteśmy na bieżąco dzięki Twojemu blogowi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | ||||||
Wtajemniczenie
|
gianna ale mialas przeboje, podziwiam za spokojnosc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.co z Ciebie za slazaczka ![]() Cytat:
marima swietnie sobie radzisz ![]() ![]() mariola z tego co dziewczyny pisza to w pl juz robia postepy ![]() trzymajcie sie cieplo kolba mocne ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-02-16 o 21:28 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że jutro wszytsko pójdzie jak po maśle i napiszesz do nas, jak tylko będziesz mogła ![]() Cytat:
![]() mariolasl Mam nadzieję, że jak najszybciej znajdziecie się domu - czytam kazdy post na blogu ze ściśniętym gardłem. Jesteście wszyscy super dzielni ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mama o Ciebie dba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bogato wyposażony KFC jak w wc gazety leżały ![]() ![]() Pozazdrościłam Eli kuriera i ja też będę miała ![]() http://ebutik.pl/product-pol-133342-...Szach-mat.html http://ebutik.pl/product-pol-133297-...-w-kwiaty.html ![]()
![]() |
#1963 |
Zadomowienie
|
Enia trzymam za Was jutro kciuki! Pierwsza wątkowa dziewuszka!
No chyba, że któraś zdąży się jednak rozpakować w nocy. mariola też czytam twój blog na bieżąco i trzymam mocno kciuki za Marco. Ja się dzisiaj kiepsko czuje. Prawie cały dzień leżę, jak tylko wstaje to zaraz brzuch mnie ciągnie i twardnieje. Dzisiaj byłam w łazience już 4 razy więc proszę nie straszcie mnie że takie coś przepowiada poród, u mnie to zdecydowanie za wcześnie. Byle do środy... Cały dzień oglądałam wózki. Mam totalny mętlik w głowie... spisałam sobie która jaki kupiła i jak coś będę pytała ![]()
#1964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój tż miał szkołę życia :P Cytat:
Czekamy na wieści ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ona chyba czeka az przestaniesz na nia czekac ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() a gdzie ty masz brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1966 |
Zadomowienie
|
Ok, skurcze co 8 minut- bolą dość mocno, ale nie łudzę się, że to coś innego niż przepowiadacze.
#1967 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() ![]() Mieszkam w UK i też mam maluszka, który bedzie musiał zostać z babcią podczas porodu tylko tu nie lezy sie z dzieckiem długo w szpitalu. po porodzie jak dziecko zacznie jeść wypuszczają do domu. Często rano rodzisz a po południu do domu... Mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie. Bez zadnych problemów..niespodzianek. Pozdrawiam was serdecznie ![]()
#1968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki ból jak na @, czy właśnie bardziej kłucie w pachwinach? ![]() Przepraszam, że aż tyle i pewnie było już mówione, ale wywiad mi się włączyl ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na porodówkę mam się wybierać jak będą ci 5 minut i będą trwać 45-60 sekund. Kłuje mnie jeszcze szyjka od środka. Na razie trwają tak po 30 sekund- ostatni, 7 minut od ostatniego :banghead: sprobuje zasnąć Edit 3:50: Slabsze i rzadsze, ale spac nie daja..
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-02-17 o 02:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny gorąco sie juz robi na naszym watku :p
U mnie dzis poczatek 36 tygodnia. Czy to znaczy ze zaczęłam 9 miesiac ![]() Własnie wyprawilam TZ do pracy. Ale fajnie ze wieczorem znowu bedzie w domu. Minus taki ze jestem uziemiona bo mi auto zabral:thumbdown: Wczoraj balam sie zasnac pierwsza i on widzial ze sie wybudzam i powiedział zebym tak nie robila. I ze jest tak padniety ze nic mu nie przeszkodzi. No i rano powiedział ze nie slyszal nawet pierwszego chrapniecia ![]() Ja przestanę chrapac to maly sie bedzie darl i tyle ze spania. TZ ucieknie znowu do Warszawy do roboty...heh ![]() Caly czas sie trzymam planu porodu miedzy 10 a 12 marca zanim zamkna oddzial. Moze jak tak bede sobie mowic to tak wlasnie bedzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Raczkowanie
|
Enia
Gianna Trisdom CZEKAMY NA WIEŚCI! !! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Gratuluje wszystkim donoszonych ciąż, rozpoczętych tygodni i wszelkich innych dobrych wieści ![]() ![]() Nie cytuje postów z weekendu bo nie dam rady. Enia trzymam kciuki za dzisiejszą cesarkę ![]() Trisdom, Gianna widzę, że u Was przynajmniej się coś dzieje także mocno zaciskam kciuki byście szybko urodziły ![]() Dzisiaj kładą mnie na patologię ciąży bo mija 7dni od terminu, a u mnie nic się nie dzieje oprócz paru małych skurczów. Jak nie urodzę sama z siebie do czwartku to zaczną wywoływać poród ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Raczkowanie
|
Witam się z rana!!
Trzymam kciuki za Was kochane!!! Enia,Kate,Gianna,Trisdom! Oj robi się gorąco!! ![]() Cytat:
![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie :thumbup: Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zadomowienie
|
Kate- miusisz myslec pozytywnie
![]() ![]() Enia- ![]() Gianna, Justi- piszcie, co tam u Was bo chyba na tym samym wózku z bolesnymi "pre" jedziemy ![]() U mnie się wyciszyło, co jakiś czas tylko skurcz z kłuciem w szyjce. Jadę dzisiaj na akupunkturę, to pogadam z położną co robić. Pewnie zostaje czekanie. I oddychanie z długim wydechem na "u" albo "f" rzeczywiście pomaga na ból i przetrzymanie skurczu. ![]() Ok- koniec marudzenia, zbieram się z łóżka, bo za ładnie na spanie ![]()
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-02-17 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zadomowienie
|
Witajcie :-*
Kate dziwi mnie to że tak dlugo trzymają cię, nie rozumiem filozofii lekarzy :/ jak widza że nic się nie dzieje czemu już teraz nic z tym nie zrobią ehh. ![]() Enia ![]() Trisdom tobie też zazdroszcze spokoju, że nie jedziesz na IP że wiesz co i jak. Trzymam ![]() Gianna ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś nam się też należy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysyłam dużo zdrówka ![]()
![]() |
#1979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic sie nie martw, moja siostra oba porody miala wywolywane i naprawde gladko poszlo ![]() buzki dla Was!
![]() |
#1980 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() TZ odebral w sobote, zlozyl i porobil zdjecia zebym mogla sobie tez popatrzec he,he ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szpital nie jest przyjemny ale czeste KTG na pewno zapewni Ci spokoj - trzymaj sie tam! ![]() Wyjdziesz juz z brzdacem na rekach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.