Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-19, 13:59   #1808
alliw
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Hej
Przede wszystkim ogromne życzenia zdrowia dla Roszka i Karolka
Ciekawe jak Zosia, Scarlett milczy. Oby wszystko było ok

Odpowiadam na pytanie o włoski Janka - jeszcze tym razem podetnę sama następny raz już u fryzjera

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Ano, zawsze lubiałam długo siedzieć, TŻ też jeszcze dłużej siedzi często.
My tez bylismy nocne marki, ale odkad jest J to sie oszczedzamy a bywalo ze tz i do 4-5 rano siedzial...

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość

U nas dzień kiepski...najpierw zdarta skóra pod nosem- spotkanie I stopnia z ławą-o ironio-owalną, bez rogów i kątów.
bidulek

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Cat, no skończyło się, miałam na 5 lat ze względu na wadę wzroku... teraz mam na 15, ale teraz wszyscy tak mają, wiecie o tym?
tak slyszalam a od jakiego lekarza zaswiadczenie mialas (okulisty czy takiego co bada kierowcow)? bo ja musze reanimowac swoje prawko, i na jazdy sie zapisac

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
No i jestem z siebie dumna !!!! Nadrobiłam i to sposobem BYou ale super !
także Brawa dla mnie za przelecenie Was Wszystkich i to bardzo dokładnie .

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Tablet przyszedl bez klawiaturki, choc byla w opisie aukcji. Zlozylam reklamacje, czekam na odpowiedz. Ale tak ogolnie jest strasznie fajny, tylko ciezko cytowac, caly czas mi ucieka to wszysko I pisze bez pl znakow, bo za duzo z nimi zachodu Moze jak bedzie klaw. to bede pisac normalnie.
oj, to ja czekam na opinie z klawiatura, bo ja inaczej nic nie napisze. A jaki masz internet do niego?

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość

1. trochę mi się syn wczoraj zapomniał, że materac się kończy a podłoga jest stopień niżej i tak pędził że upadł prosto na nos i ma zadrapany

2. Bzinka to ja przy tobie pikuś po 10 km nie weszła bym już na 3 piętro, ale ja na obcasach śmigam więc powoli sobie idę. średnią prędkość wyliczyło mi na 3,5km/h

3. Pani ostatnio widziałam jakąś mamę na ławce w parku, z książką a obok spokojnie stał wózek. to było jak zobaczenie yeti albo coś

4. osttanio usypiałam Karola przy cycu, już mi się wydawało, że spi i chciałam wstać a on chwycił mnie za rękę i mocno do siebie przycisnął

5. a w ogóle chyba wam nie mówiłam jak zgubiłam portfel 2 tygodnie przeleżał na parkingu pod sklepem i w końcu jakieś dziewczynki znalazły. Pieniądze i wszystko inne nietknięte

6. moja mama mówi na Karola Kudłatek
1. biedny
2. szalona
3. no co, wu nas sie tak zdarza wczoraj J spal mi 1,5 h, a ja luzik na laweczce
4.
5. wow!
6. bosko

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Choć moja Sis kiedyś jak jechała na studia i pakowała się do auta postawiła swojego laptopa na dachu auta zapomniała o nim i odjechała. Laptop spadł. Za parę minut Ona zorientowała się, że nie ma kompa, zadzwoniła do mnie, wróciła ale go już nie bylo. Porozwieszałyśmy ogłoszenia ale bez nadziei. I po miesiącu zadzwonił starszy pan któy go znalazł ale jechał wtedy do sanatorium wnuczka mu dopiero powiedziała, że ktoś szukanie chciał znaleźnego to kupiłam dla tej wnuczki książkę, dla niego wino i dałyśmy podziękowania w gazecie
ale historia! ładne podziękowanie

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
No i dziś stało się.....Kubuś spadł mi z łóżka na szczęscie jest ok.
uff!

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość

Byłam rano z Wojtkiem na pobraniu krwi, ale się spłakał Jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby płakał aż tak.
biedny W.
super ze udalo sie z tym jedzeniem zalatwić

A ostatnio pisałyście ze wasze chłopaki uśmiechają się i zaczepiają starsze panie. J. na widok kobitek i dziewczynek ryczy. Do panów się uśmiecha, hmm

A propos zwierzakow, J. zaprzyjaźnia sie z kotami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2061595.jpg (54,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2171665.jpg (45,4 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez alliw
Czas edycji: 2014-02-19 o 14:00
alliw jest offline Zgłoś do moderatora