|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Hej 
Przede wszystkim ogromne życzenia zdrowia dla Roszka i Karolka 
Ciekawe jak Zosia, Scarlett milczy. Oby wszystko było ok
Odpowiadam na pytanie o włoski Janka - jeszcze tym razem podetnę sama następny raz już u fryzjera
Cytat:
Napisane przez Demeter
Ano, zawsze lubiałam długo siedzieć, TŻ też jeszcze dłużej siedzi często.
|
My tez bylismy nocne marki, ale odkad jest J to sie oszczedzamy a bywalo ze tz i do 4-5 rano siedzial...
Cytat:
Napisane przez klementyna1
U nas dzień kiepski...najpierw zdarta skóra pod nosem- spotkanie I stopnia z ławą-o ironio-owalną, bez rogów i kątów.
|
bidulek 
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Cat, no skończyło się, miałam na 5 lat ze względu na wadę wzroku... teraz mam na 15, ale teraz wszyscy tak mają, wiecie o tym?
|
tak slyszalam a od jakiego lekarza zaswiadczenie mialas (okulisty czy takiego co bada kierowcow)? bo ja musze reanimowac swoje prawko, i na jazdy sie zapisac 
Cytat:
Napisane przez nestelle
No i jestem z siebie dumna !!!! Nadrobiłam i to sposobem BYou  ale super !
także Brawa dla mnie  za przelecenie Was Wszystkich i to bardzo dokładnie  .
|

Cytat:
Napisane przez Tasia34
Tablet przyszedl bez klawiaturki, choc byla w opisie aukcji. Zlozylam reklamacje, czekam na odpowiedz. Ale tak ogolnie jest strasznie fajny, tylko ciezko cytowac, caly czas mi ucieka to wszysko  I pisze bez pl znakow, bo za duzo z nimi zachodu  Moze jak bedzie klaw. to bede pisac normalnie.
|
oj, to ja czekam na opinie z klawiatura, bo ja inaczej nic nie napisze. A jaki masz internet do niego?
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
1. trochę mi się syn wczoraj zapomniał, że materac się kończy a podłoga jest stopień niżej i tak pędził że upadł prosto na nos i ma zadrapany
2. Bzinka to ja przy tobie pikuś  po 10 km nie weszła bym już na 3 piętro, ale ja na obcasach śmigam więc powoli sobie idę. średnią prędkość wyliczyło mi na 3,5km/h
3. Pani ostatnio widziałam jakąś mamę na ławce w parku, z książką a obok spokojnie stał wózek. to było jak zobaczenie yeti albo coś
4. osttanio usypiałam Karola przy cycu, już mi się wydawało, że spi i chciałam wstać a on chwycił mnie za rękę i mocno do siebie przycisnął
5. a w ogóle chyba wam nie mówiłam jak zgubiłam portfel  2 tygodnie przeleżał na parkingu pod sklepem i w końcu jakieś dziewczynki znalazły. Pieniądze i wszystko inne nietknięte
6. moja mama mówi na Karola Kudłatek
|
1. biedny 
2. szalona 
3. no co, wu nas sie tak zdarza wczoraj J spal mi 1,5 h, a ja luzik na laweczce 
4. 
5. wow! 
6. bosko 
Cytat:
Napisane przez BYou
Choć moja Sis kiedyś jak jechała na studia i pakowała się do auta postawiła swojego laptopa na dachu auta  zapomniała o nim i odjechała. Laptop spadł. Za parę minut Ona zorientowała się, że nie ma kompa, zadzwoniła do mnie, wróciła ale go już nie bylo. Porozwieszałyśmy ogłoszenia ale bez nadziei. I po miesiącu zadzwonił starszy pan któy go znalazł ale jechał wtedy do sanatorium wnuczka mu dopiero powiedziała, że ktoś szuka  nie chciał znaleźnego to kupiłam dla tej wnuczki książkę, dla niego wino i dałyśmy podziękowania w gazecie 
|
ale historia! ładne podziękowanie
Cytat:
Napisane przez Demeter
No i dziś stało się.....Kubuś spadł mi z łóżka  na szczęscie jest ok.
|
uff! 
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Byłam rano z Wojtkiem na pobraniu krwi, ale się spłakał  Jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby płakał aż tak.
|
biedny W.
super ze udalo sie z tym jedzeniem zalatwić 
A ostatnio pisałyście ze wasze chłopaki uśmiechają się i zaczepiają starsze panie. J. na widok kobitek i dziewczynek ryczy. Do panów się uśmiecha, hmm 
A propos zwierzakow, J. zaprzyjaźnia sie z kotami
Edytowane przez alliw
Czas edycji: 2014-02-19 o 14:00
|