2014-02-20, 20:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez uparta8210
no wróci tydzień przed terminem, chyba że zrobi mi niespodziankę i przyjedzie 2 tygodnie przed 10 kwietnia tak orientacyjnie,
bo w kartę ciąży na jednej stronie mam wpisane że termin mam na 13 kwietnia a z drugiej str. że na 10  a jk wpisuję w kalkulator na stronie internetowej to mi wychodzi że na 4 kwietnia i bądź tu mądry ... No jak zadzwonię do niego aby przyjechał bo coś się dzieje to wsiada w samochód i jest u mnie, nie ma problemu z szefem. Jemu też zależy aby zdążył. No ale znowu jak mi wody odejdą to już wątpię aby zdążył, więc chyba lepsze te skurcze. Chyba że przyjedzie do domu wcześniej to może chlusnąć ....
Ale się nakręcam sama tą sytuacją
|
Doskonale rozumiem Twoje nakręcanie, bo sama robiłam to samo 3 tyg wcześniej. Liczyłam, kalkulowałam, myślałam. Teraz już wiem, że TZ będzie zaraz w domu i się wyluzowałam. Różnica jest tylko taka, że ja nie chcę go przy porodzie. Ale jak poczeka na korytarzu to będzie mi raźniej pewnie 
Cytat:
Napisane przez Ela87
przebudzila sie i zjadla po 4,5 godzinie, ale mojego cyca nie chce :-P cos tam pociagnie, ale wiadomo,ze siara to za malo i dokarmiam poki co mlekiem. Oddalam mala na noc :-( to bylo za wiele jak.na dzisiaj, udalo.mi sie.ja przewinac, ale kregoslup siadal. Gryzie mnie teraz sumienie, ale nie wiem czy poradzilabym sobie tej nocy ze wstawaniem z lozka jeszcze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Niepotrzebnie zrobiłaś to tylko po to, żeby jutro mieć wiecej siły dla Olci 
Cytat:
Napisane przez teQiba
Gin przemowil  Co prawda skierowanie i dokladna date dopiero na nastepnej wizycie, ale wiem ze albo 10 albo najpozniej 12.03 bede polozona do szpitala i po badaniach w ciagu dnia lub dwoch bedzie ciecie - czyli do terminu porodu (14.03) powinnam juz byc po wszystkim
To tylko 3 tygodnie - strasznie sie ciesze 
I kciuki zadzialaly z ekstra sila, bo po raz pierwszy sluchalismy serduszka na detektorze 
Po raz pierwszy jestem bardzo zadowolona z wizyty 
|
Gin przemówił - 
kurcze, za 2 tyg wizyta a potem już tylko termin CC i jeszcze w marcu - tak jak mnie się marzyło 
bardzo się cieszę z efektu wizyty 
Cytat:
Napisane przez maggie123
owidzisz. To miałam błędne info
|
Albo scenarzysta szpitala 
Cytat:
Napisane przez frogutka
Dziś miałam wizytę: Hania 38t 6d waży już 3236g za to moja waga stanęła i od poprzedniej wizyty nic nie przytyłam  Oznak porodu brak, ale parametry i przepływy w normie. Wyniki krwi i moczu książkowe, robala brak, położna i lekarz mówią, że mogę już rodzić 
Mimo to ja mentalnie nastawiłam się na marzec i niech tak zostanie 
|
Wow To Hania też swoje waży 
co te brokuły nam robią z dziećmi 
Za całą wizytę i wyniki 
Cytat:
Napisane przez virginia
Nikt z Was się nie orientuje w tych macierzyńskich?
|
Jeżeli jest mniej niż 20 pracowników to do pracodawcy - moja koleżanka składała w listopadzie i przynosiła szefowej. Trzeba do 2 tyg po porodzie.
Ale jak jest z zaświadczeniem ojca w Twojej sytuacji nie wiem 
Cytat:
Napisane przez teQiba

Co do karmienia to sie nie wypowiem bo sie nie znam...
Sama sie zastanawiam czy bede miala pokarm skoro mi nic jeszcze nie leci 
|
U mnie też właśnie całkowita susza
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|