Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 11:50   #4080
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
W moim przypadku- w księgarni poza tym mniejsze osiedlowe drogerie i internet. Nie widziałam jej ani w Hebe ani tym bardziej w Rossie W asortymencie Laboo i Natury jestem nierozeznana
w mnie w Laboo nie widziałam nic z Hean, jedynie Paese

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Patka, uwielbiam tę Milkę A dzisiaj będę rozdziewiczać dwójkę Twoich dzieci.
ja jej jeszcze nie otworzyłam

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Oh so special, brązy, róże i fiolety. Ale teraz czaję się na Garden of Eden, jak tylko kupię bazę i odkryję, że z bazą Sleek się sprawdza.

Gdzie kupujesz Yankee Candle?

Odebrałam dzisiaj dwa telefony od Playa i dwa od szkół językowych, zaraz zwariuję .
ładna jest ta paletlka

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie, czy to z załącznika, jest choć trochę podobne do TEGO ? Bo mam malować grupę aerobikową ze szkoły na zawody, ale nie wiem czy się nadaję One nie chciały tego dziubka przy (nie wiem jak nazywa się do różowe przy oku xD) One będą miały lepsze cienie i kupią białą kredkę, do tych kreseczek, więc to będzie lepiej wyglądało
nadajesz się

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Haha, i przez wróbelka wywalę jutro trochę kasy, ale czaiłam się na te woski od dawna.
a idź ja też czaję się na woski yc

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
A idź... Zawsze, kiedy myłam włosy, nakładałam ją na długość, woda spływała mi po pysku, oczy piekły, a nos czuł zapach proszku, czułam się, jakby ktoś mnie wrzucił do pralki

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dzisiaj się troszkę zdziwiłam, jak tak z boku spojrzałam na moje włosy, że już tak urosły Aż musiałam to udokumentować

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Hej.
Można dołączyć?
Szukałam najświeższego wątku idąc praktycznie od XII.. ależ Wy spamujecie :P
Włosy zaczęłam zapuszczać w wakacje 2012r. Wtedy to odkryłam takie rzeczy jak olejowanie, SLS, itp.
Obecnie udało mi się odkryć mój ulubiony olej (tzn moich włosów) - z winogron oraz ten najgorszy - z ryżu.
Jeśli chodzi o szampony to jakoś ciężko mi się przestawić na te bez SLS a moim obecnym Nr 1 jest Isana . Podobnie jak odżywka, tyle, że ona nie ma SLS.
Niestety mam lekki problem z systematycznością.. I wierzę, że ten wątek doprowadzi mnie do porządku
Jeśli chodzi o zdjęcia to zamieszczę je zapewne jutro, bo dopiero wtedy będę w domu i będę miała do nich dostęp.
Przeczytałam post pierwszy, więc wierzę, że Was nie rozzłościłam :P
Pozdrawiam
hej

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A ten wątek to Cię raczej prędzej do bankructwa niż do porządku doprowadzi
racja

napisałam plan pracy, wydrukuję i idę zanieść promotorowi, na szczęście to jest taki orientacyjny, a jak coś to poprawię i zaniosę na następne seminarium
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora