2014-02-26, 11:50
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez EdizA
W moim przypadku- w księgarni  poza tym mniejsze osiedlowe drogerie i internet. Nie widziałam jej ani w Hebe ani tym bardziej w Rossie  W asortymencie Laboo i Natury jestem nierozeznana 
|
w mnie w Laboo nie widziałam nic z Hean, jedynie Paese
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Patka, uwielbiam tę Milkę  A dzisiaj będę rozdziewiczać dwójkę Twoich dzieci.
|
ja jej jeszcze nie otworzyłam 
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
Oh so special, brązy, róże i fiolety.  Ale teraz czaję się na Garden of Eden, jak tylko kupię bazę i odkryję, że z bazą Sleek się sprawdza.
Gdzie kupujesz Yankee Candle?
Odebrałam dzisiaj dwa telefony od Playa i dwa od szkół językowych, zaraz zwariuję  .
|
ładna jest ta paletlka 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Dziewczyny powiedzcie, czy to z załącznika, jest choć trochę podobne do TEGO ? Bo mam malować grupę aerobikową ze szkoły na zawody, ale nie wiem czy się nadaję  One nie chciały tego dziubka przy (nie wiem jak nazywa się do różowe przy oku xD) One będą miały lepsze cienie i kupią białą kredkę, do tych kreseczek, więc to będzie lepiej wyglądało 
|
nadajesz się 
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
Haha, i przez wróbelka wywalę jutro trochę kasy, ale czaiłam się na te woski od dawna. 
|
a idź ja też czaję się na woski yc 
Cytat:
Napisane przez Kaveri
A idź... Zawsze, kiedy myłam włosy, nakładałam ją na długość, woda spływała mi po pysku, oczy piekły, a nos czuł zapach proszku, czułam się, jakby ktoś mnie wrzucił do pralki 
|

Cytat:
Napisane przez miranda122
Dzisiaj się troszkę zdziwiłam, jak tak z boku spojrzałam na moje włosy, że już tak urosły  Aż musiałam to udokumentować 
|

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906
Hej.
Można dołączyć?
Szukałam najświeższego wątku idąc praktycznie od XII.. ależ Wy spamujecie :P
Włosy zaczęłam zapuszczać w wakacje 2012r. Wtedy to odkryłam takie rzeczy jak olejowanie, SLS, itp.
Obecnie udało mi się odkryć mój ulubiony olej (tzn moich włosów) - z winogron oraz ten najgorszy - z ryżu.
Jeśli chodzi o szampony to jakoś ciężko mi się przestawić na te bez SLS a moim obecnym Nr 1 jest Isana . Podobnie jak odżywka, tyle, że ona nie ma SLS.
Niestety mam lekki problem z systematycznością.. I wierzę, że ten wątek doprowadzi mnie do porządku 
Jeśli chodzi o zdjęcia to zamieszczę je zapewne jutro, bo dopiero wtedy będę w domu i będę miała do nich dostęp.
Przeczytałam post pierwszy, więc wierzę, że Was nie rozzłościłam :P
Pozdrawiam 
|
hej 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
A ten wątek to Cię raczej prędzej do bankructwa niż do porządku doprowadzi
|
racja 
napisałam plan pracy, wydrukuję i idę zanieść promotorowi, na szczęście to jest taki orientacyjny, a jak coś to poprawię i zaniosę na następne seminarium
|
|
|