2014-02-28, 07:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hejka!
Cytat:
Napisane przez Kija80
|
o matuchno!!!!! 
Cytat:
Napisane przez jakajakaja5
U nas Krzyś stawia pierwsze kroczki, coraz bardziej śmiało mu to idzie od momentu gdy kupiłam mu kapcie nie takie szmatkowe 
|

Cytat:
Napisane przez insolito
Dziękuję za kciuki za wynika Piotrusia  Niestety jest źle  Żelazo 30, przy normie od 50  I morfologia też do bani, mało co w normie
|

Cytat:
Napisane przez marsi11
A właśnie Leosio mierzy 80 cm
zmykam spać bo jeszcze muszę się wyszykować na jutro
proszę o kciuki bo to ważny klient 
|
powodzenia!!!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Dziś była u nas t. na obiedzie..... Daria nie chciała do niej iść.....  tak to jest jak babcie tak mało widzi  dla Darii to jak obca osoba........ sąsiadkę moją bardziej lubi....  nie wiem jak to będzie jak pójdę do pracy i Daria będzie musiała z nią zostać czasem 
|
bedzie dobrze, zobaczysz... dzieci szybko sie przyzwyczajaja... 
Black - fajne rzeski!
szaja- cudna Agu. i fajoskie te butki!
Cytat:
Napisane przez ania13.03
Ide pod prysznic zanim cos jeszcze trafi dzisiaj do mojej buzi Dobrze, ze tlusty czwartek jest raz w roku 
|

murzynek? 
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
zgadnijcie kto ma tugezę od 22???
|
o matko... 
Cytat:
Napisane przez Debrah
Kładę sie właśnie. Dziecko ma katar i stan podgoraczkowy. Zasnela po 19:30, obudziła sie 15 minut później i tugeza, zasnela o 1 w nocy. Dobrze ze chociaż humor miała świetny..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
zdrowka!!!
Cytat:
Napisane przez elllmi
hej
Filip obudził się dzisiaj przed 5, przed moim budzikiem i gadał sobie z miskami w łóżeczku  na kolanach wychodziłam z pokoju, żeby mnie nie zauważył
a teraz sytuacja z wczoraj
sprzątam w pokoju i rzuciłam na ziemię brudną piżamkę i skarpetki Filipa, a ten podchodzi, podnosi to z ziemi i mówi do mnie: "Tanie?"; ja nie wiem o co chodzi, a ten mały skubaniec odwraca się, idzie do łazienki, staje pod drzwiami i krzyczy do mnie: "Mama, tanie, taanie!"; otworzyłam mu drzwi, wchodzi, wysuwa pojemnik na pranie i wrzuca to do środka  myslałąm, że tam padnę normalnie; kiedyś jak zbierałam brudy, to mówiłam do niego, że trzeba wrzucić do pudełka i zrobić później pranie itd. i zapamiętał
|

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------
http://dzieci.pl/kat,1033565,title,M...uticaid=612489
|
|
|