![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
A właśnie Leosio mierzy 80 cm
zmykam spać bo jeszcze muszę się wyszykować na jutro proszę o kciuki bo to ważny klient ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a Hania na bilansie na 9 miesięcy, miała 78cm i 9700. teraz już chyba troszku więcej waży;p a ciuszki mamy przeważnie na 80 i 86 ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-02-27 o 20:57 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |||||||
Zakorzenienie
|
Wybaczcie że tak na szybciocha Was nadrobię ale padam ze zmęczenia,a Wy zaszalałyście z tymi stronami znów
![]() Dziś była u nas t. na obiedzie..... Daria nie chciała do niej iść..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za ząbki! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ultra, ja się zgadzam w 100% z tym co napisała marsi. Tez mam wrażenie jakbys była z nami od początku. Uwielbiam czytać Twoje posty i ZAWSZE się przy nich uśmieję ![]() ![]()
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
A wlasnie Lady - moj Kubeczek jakies 3 tyg temu mial 8,5kg i 76cm.
Ubranka nosimy zwykle 68-74. Bluzy, spodnie 3-6msc, bodziaki 6-9msc. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Gapa ze mnie, juz doczytalam ![]() Nic sie nie martw tymi wynikami, podasz Piotrkowi zelazo i bedzie ok ![]() Nawet po naszym watku widac, ze to czesta przypadlosc. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-27 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
![]() ale no słowo honoru, mija dzisiaj Agu wrąbała rano jakieś płatki na mleku (nieduża ilość, tak ze 2 pełne łyżki płatków zalane mlekiem, ot, tylko by żołądek nie był pusty bo o 9 śniadanie w plu), potem normalnie jedzenie w plu (na dokładkę pączek dzisiaj też), potem kanapkę z dużej kromki chleba z pasztetem, potem prawie całe małe frytki i 3 kurczaczki (to okazjonalnie dostaje, szukałam butów dla Dorki i usadziłam ją z babcią w macu), gałka loda, pół bobofruta, kromka na kolację. A to jak na nią ogólnie mało, po drodze z przedszkola potrafi 2 kanapki wrąbać, banana i lizaka ![]() Cytat:
![]() Na foto - grudzień 2011, czyli miała rok i 7mcy, sukienka rozmiar 74 ![]() Rajtki 74/80 Cytat:
i ty się nie relaksujeeeeesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------------------ Butki kupiłam Dorci - pożałowałam kasy na elefanteny ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
W załączniku rzęski.
![]() ![]() Moja siostra dzisiaj była u mnie, bez makijażu, więc dałam jej się "machnąć" tym tuszem, jej komentarz był następujący: "O, nareszcie jakiś porządny tusz". ![]() Nie spodziewajcie się rewelacji, moje rzęsy są do dupy - i to na pewno nie długościowo. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo za kroczki! Cytat:
![]()
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
szajus, no ja 163 ale malz 187;-) myslalam, ze po malzu pojdzie, ale jak widac wsio po mnie idzie
![]() insolito, nie martw sie, bedzie dobrze, zelazo dostaniecie i wyniki pojda w gore ![]() dziewczyny, padlam jak dluga ![]() dzisiaj 22 osoby ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ultra to swojska dziolcha, nie ma to tamto ![]()
#582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45367555] Lady, ty nie jesteś jakaś wielka, a mąż chyba też nie, prawda? i znów ![]() Na foto - grudzień 2011, czyli miała rok i 7mcy, sukienka rozmiar 74 ![]() Rajtki 74/80 [/QUOTE] Agatka na zdj - ANIOŁEK!! ![]() ![]() A butki fajnie ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Ja śmigam spać ![]()
![]() |
#583 | |||
Zakorzenienie
|
przez cały dzień zjadłam 4,5 pączka i wypiłam 3 kubki herbaty miętowej, bo już mnie mdliło
![]() ![]() chyba nie nadrobię więcej, bo padam; ale jutro chyba też będziemy mieć luuuuuuuz ![]() ej no co Ty, przecież ja żartowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co puzzli piankowych, to u nas też ciągle Filip je rozwalał i TŻ skleił wszystkie od spodu taką szeroką mocną taśmą do klejenia folii na dachu i teraz już nie da temu rady ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#584 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestescie boskie, kocham Was ![]() szaja fajne butki a Agu - ![]() ![]() ![]() hope brawa za udane zakupy ![]() marsi kciuki za jutrzejszy dzien ![]() ![]() Jeszcze raz zdrowka dla wszystkich chorowitkow ![]() Ide pod prysznic zanim cos jeszcze trafi dzisiaj do mojej buzi ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Nie skleja, moze tak to wyglada na zdjeciu, bo sie przekonwertowalo i jest pikseloza, ale na zywo efekt super.
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
To jeszcze raz ja !!!!
Ojej ile chorowitków! Dużo zdrówka dla dzieciaczków a Wy dziewczyny trzymajcie się!!!! Fefcia Tress Sylwietta trzymam kciuki Co do tuszów to moim nr 1 był jest i będzie do grobowej deski Diorshow ![]() Filmiki z Amelką i zdjęcie Julki od Miśki bomba! Sto lat dla Blaneczki, Bartusia i Kubusia !!! Doczytałam Fefcia uffffffffffff no leciałam po postach jak szalna żeby szybciej żeby już wiedzieć co i jak. Ale mi stracha napędziłaś kobito! A ja zamiast iść i spać to czytam |Was Pindzie jedne. Nałóg cholera jasna!!!! Nawet nie wpadłam na pomysł aby poczęstować Krzysia pączkiem hmmmm MaJulMi a jaki wykonujesz zawód bo nie wiem czemu ale ciekawi mnie to hehehe no i jeszcze Marsi mnie ciekawi sasasasasas Insolito Twój synek to taki słodki tuptuś ![]() Mika tak mi przykro...... Zdrówka dla Julka!!!! Neti szok!!! Znajomości Black również jak z całego serca polecam tę książkę! Mały odstawiony i w nocy budzi sie na mleko 1 raz w porywach do 2 ale ten drugi nad ranem i to wtedy daję z 50 ml mleka. jeszcze troche i całkiem będę eliminować mleczko. Lady popieram Marsi w teorii o przepełnionym brzuszku w nocy. Wybija 24! Zamykam kompa i idę was czytać na tel. ![]() Buziaki ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Marsi piszę sie na spotkanie zawsze i wszędzie !!!! Kija ale zarzucilas temat ;-) Ide spac pa |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ojj, załapałam się Ją tak samo sądzę, Ultra to super dziołszka, taka energia od Ciebie bije pozytywna ![]() I tez spadam stąd z moim dzisiejszym humorem :P jesteście boskie ![]() Spróbuję dołączyć moje rzęski, nie wiem czy się uda bo z telefonu pisze. Branoc Edit. Nie mogę dołączyć :/ niech oni już naprawią ta aplikacje! Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-02-28 o 01:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Kładę sie właśnie. Dziecko ma katar i stan podgoraczkowy. Zasnela po 19:30, obudziła sie 15 minut później i tugeza, zasnela o 1 w nocy. Dobrze ze chociaż humor miała świetny..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Blanka budzi się co 15min. Nie wiem co się porobiło z tym Jej spaniem. Uświadomiliśmy sobie z TZ że nie śpimy od dwóch tygodni. Ja nie potrafię spać w ciągu dnia a M. jest w pracy więc nie ma jak odespać. I nie,nie żale się. Najważniejsze że Blanka lepiej się czuje. Tylko zwyczajnie,fizycznie jestem zmęczona.
![]() Insolito mam nadzieję że po podaniu żelaza wszystko się unormuje ![]() Marsi trzymam kciuki za spotkanie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Czesc!
fewciu, lady, debrah jak dalsza czesc nocy? szajopedio ile moze trwac wodnisty i przezroczysty katar, taki typowy dla poczatkow przeziebienia? Yae ma taki od dwoch tygodni, kaszlnie 2-3 razy na dobe, ale brzmi jak zwykle odkaszlniecie: ani suchy, ani mokry. Temperatury nie ma, stanu podgoraczkowego rowniez, humor i apetyt dopisuja, spi jak zawsze. Jedynie ta woda z nosa... Moze to byc na tle alergicznym? Dlaczego tak mysle? Ano dlatego, ze wczoraj nic z nosa nie lecialo. Akurat byl dzien deszczowy a wtedy pylkow niet... Po jakim czasie z takim katarem poszlabys do lekarza? lady Yae nosi ubranka w rozmiarze 70; spodnie musze podwijac, body luzne w pasie i w kroku wisi. 2miesiace temu miala 68,8cm, od tego czasu przybyl moze 1cm Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-02-28 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
marsi kciuki za spotkanie!
Zgadnijcie kto wstal o 6??? Czy to dziecko nie potrzebuje spania??? Niecale 4 godz spania w nocy??? O co kaman???!!! Padam na pysk ahhh jeszcze zeby takj jak u Debrah, humorek dopisywal, a u nas? Ponad 4h rykow, wrzaskow, piskow, placzow, histeriozy ;( az ciezko opisac to, co sie dzialo..... Ibum nie pomogl, calgel tez nie, martwie sie okrutnie;(
#593 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Filip obudził się dzisiaj przed 5, przed moim budzikiem i gadał sobie z miskami w łóżeczku ![]() ![]() a teraz sytuacja z wczoraj sprzątam w pokoju i rzuciłam na ziemię brudną piżamkę i skarpetki Filipa, a ten podchodzi, podnosi to z ziemi i mówi do mnie: "Tanie?"; ja nie wiem o co chodzi, a ten mały skubaniec odwraca się, idzie do łazienki, staje pod drzwiami i krzyczy do mnie: "Mama, tanie, taanie!"; otworzyłam mu drzwi, wchodzi, wysuwa pojemnik na pranie i wrzuca to do środka ![]()
#595 | |
Zakorzenienie
|
Nasza niestety kiepsko...
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Black - fajne rzeski! szaja- cudna Agu. i fajoskie te butki! Cytat:
![]() murzynek? ![]() o matko... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- http://dzieci.pl/kat,1033565,title,M...uticaid=612489 ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my tez po kiepskiej nocy, Kuba przez 1,5 h nie spał :/ płakał, dawałam uu, zasypiał i za chwile sie budził :/dapiero jak dałam paracetamol to usnał...biedny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Witam sie z rana, u nas dzis noc bardzo dobra, z pobudka dopiero o 6:40 - u nas to jak wstac w poludnie. Teraz tz jest z Mloda, zanim pojedzie do roboty, a ja mam kawe ![]() Bardzo bardzo Wam dziekuje za mile slowa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I usciski dla wszystkich tugezujacych w nocy ![]() Black - tusz jak tusz, ale oczy... ![]() Marsi - kciuki za spotkanie! Insolito - mam nadzieje, ze szybko Wam sie wyniki poprawia ![]() Szaja - bardzo fajne butki! Silver - mialas racje, jedynka Igrzysk lepsza, choc wczoraj i tak ogladalam sama, bo tz gadal przez tel. i czat do pozna. Przpomnialo mi sie poza tym, ze jak ogladalam jedynke w sierpniu 2012, to pierwszy raz poczulam ruchy dziecka ![]() ![]() ![]() Milego dnia, dziewczeta! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Patrząc na Was chyba ja musze zrobić małej jakąś podstawową morfologię tylko jak to zrobić jak w pracy do południa jestem. Czy to można np po południu pobrac takiemu dziecku??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko raz włączyłam Oliwce kaczuszki na kompie i teraz ciagnie mnie żeby siadać na krześle przed komputerem bierze myszkę i jak pilotem tv celuje w ekran i prawie krzyczy żeby włączyć. Ale tłumacze że jest wyłąćzony i próbuję zająć czyms innym. No dokładnie, ja chcę taki komplecik szary kupić i nie wiem jaki romiar bo jak góra będzie dobra to peweni legginsy za małe.
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Pytanie mam: W jakim momencie dajecie dzieciom śniadanie? Tzn. ten pierwszy posiłek po przebudzeniu? Od razu tak tylko dziecko otwiera oczy, to robicie butelkę/przystawicie do uu/robicie kanapki itp czy najpierw poranna toaleta dziecka (mycie, ubieranie) a potem śniadanko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.