Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 07:11   #4452
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
to trzymaj się mocno fotela
Europa Centralna Gliwice-> M1 Zabrze->Plejada Bytom->Agora Bytom->Silesia Katowice->Arena Gliwice Każde centrum handlowe przeszłam kilka razy a autem zrobiliśmy 60km Generalnie zmuszaliśmy się bo tam jest ciepło a mnie się źle chodzi w wielu warstwach więc mogłam chodzić z krótkim rękawem, miałam zawsze wc na miejscu, jedzenie i picie i na dodatek kupiłam sobie ładne adidaski do biegania z wózkim i prezent na taty urodziny

Cytat:
Napisane przez martorka Pokaż wiadomość
A ja sie pochwale wylicytowalam wozek na allegro za 375 z przesylka, taki o : http://allegro.pl/show_item.php?item=4006405869
Fajny

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja chodze juz po ścianach - chyba coś się rozkręca!
będę powoli się zbierać do szpitala jakby co.....

chyba ze znowu to samo co wczoraj.

boję się jak nie wiem!

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

brokuły się przydadzą!

będę rodzić dziecko!
Castia

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Próbowałam wczoraj uśpić Mikolajka od 18 do prawie 24. Siku, kupka, kolka,jeść i tak 6 godzin w różnej kolejności.

Poza tym dady odparzyly mu jajka. Ma na jednym czerwone otarcie a w pachwinkach popekana skórę. Serce mi pęka jak muszę tam wytrzec a on placze.
Oj biedny Mikołajek Oby szybko się zagoiło.

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja też dzisiaj na ktg - mam nadzieje że coś pokaże noc dla mnieu też tragiczna położyłam się spać po dwudziestej pierwszej a nie zasnęłam co najmniej do drugiej a pozniej ptzewracalam sie co chwile z boku na bok... choc chyba mialam kilka przepowiadaczy - szok
ciekawe co u Castii

Dziewczyny podrażnienie po ananasie zamieniło się w nocy coś co przypomina ogromną opryszczkę chyba nawet z ropa... czym to szybko zaleczyć? że też akurat teraz... ;( posmarowalam poki co alantanem

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Też mam dziś ktg I miałam ciężką noc, w ogóle każda następna jest cięższa, śpię coraz bardziej czujnie. W sumie to nawet nie śpię, a tylko się przekręcam z boku na bok z przerwami na wc

Na opryszczkę nie pomogę, sama się z tym często męczę
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora