|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na to wygląda, najgorzej, że mam obawy, że on myśli nie tyle o mnie (jak sobie poradzę, że będzie mi ciężko itp.) tylko o swojej wygodzie (wiadomo, że skończy się już spanie do późna itp a on pospać lubi...) Cytat:
![]() Ale dziś co nieco przebąkuje do mnie - fakt, że spod byka itd (on wgl do rozmownych nie należy i jest b.zamknięty w sobie) więc może jednak coś tam sobie przemyślał. A i dziś podobno mam z nim trochę gadała. Postaram się ze wszystkich sił, żeby tak zostało i wierzę, że jak piszą już doświadczone Mamusie, po przyjściu Niusi na świat to mi się dopiero zmieni perspektywa... ![]() Cytat:
Póki co nie chcę mu utrudniać kontaktów z nią chyba, że stwierdzę, że dzieje jej się w zw. z tym krzywda. A kontaktów Cytat:
![]() Lecę bo za 15 min mam wizytę u gina, trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było OK i żeby udało mi się z nim ustalić termin cc ![]() Napiszę więcej później, ![]()
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
Anestezjolozka boi się, że dostanę ataku epi i woli podac mi narkoze. Duzo mowila cos o OUN, nie wiem dokładnie, bo w szoku bylam, ale o tym, żeby "uśpić" go całego???
Jeszcze mnie pocieszyła, że po wybudzeniu też mogę dostać ataku-super ![]() Boję się, że respirator będzie oddychał za mnie ;( Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz najgorsze jest to, że przez te nerwy nasze dzieciaczki najbardziej cierpią :/ wkurza mnie fakt, że jednego z moich najważniejszych celów w życiu nie osiągnęłam a mianowicie żeby stworzyć pełną rodzinę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że rura w gardle to nic komfortowego, ale tak chyba będzie bezpieczniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Side - gdzie tak wedrowaliscie?
Beautiful - sms informacyjny po paru dniach w zupelnosci wystarczy Justine - trzymam kciuki za jutro! Odebralam wyniki. Plytki liczone recznie daly wynik 134. Nadal ponizej normy, ale tragedii nie ma. Poprzedni wynik 127. Gin mowil, ze jak spadna ponizej 100, to bede musiala rodzic gdzie indziej. Jest nadzieja, ze jednak nie bedzie to konieczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zadomowienie
|
Margo to dobrze, że nie spadły drastycznie :-*
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4389 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a czemu spodnie? ![]() Cytat:
![]() asialll może Ci się coś przestawiło w stawie. Nie zazdroszczę bo wiem jaki to straszny ból ![]() thidien ![]() Cytat:
![]() ale przecież my właśnie wybuchniemy z jednoczesnym podziałem jak bakterie ![]() justine_87 o kurczaczek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||
Moderator
|
Cytat:
Nie denerwuj się na zapas - my tu magiczne kciuki będziemy trzymać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Pewnie wiszą sobie swobodnie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Castia to ja już przesyłam
![]() ![]() virginia ![]() margo80 dobre wieści ale ![]() justine też myślę, że w takiej sytuacji jest to dobre rozwiązanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A komplikacje mogą wystąpić zawsze. Nawet najbardziej niespodziewane. Jako przykład podam historię mojego męża - mial dość skomplikowana operacje, wszystko poszło świetnie. Szpital mega, tu w DE, profesor go operujacy światowej sławy. I dwa dni przed wyjściem przed kolacją, mimo, ze już się świetnie czuł, nagle zaczął go bardzo boleć brzuch. Nie byliśmy wtedy małżeństwem. Mój niemiecki to tyle co matura w PL, poslugiwalam się raczej angielskim. Patrzę i widzę, że on normalnie schodzi. A to niedziela, jakiś lekarz na dyzurze na pewno był, ale jak go zawolac, po ang? Przyleciał pielegniarz i glupek dał mu tabletki przeciwbólowe. Dobrze, że narobilam rabanu. W końcu przyszła jakaś hinduska lekarka i przyszło jej do głowy przytargac usg. Cała jama brzuszna wypełniona krwią. Jeszcze trochę i byłby zszedł. W skrócie - okazało się, że klamry spinajace jakieś tętnice czy inne aorty (Tris, nie krzycz, nie pamietam z fizjologii już prawie nic ![]() To tyle w temacie, że nawet mimo dobrego zdrowia, wydarzyc może się wszystko. Uważam, że mimo pewnego rozczarowania, powinnaś sie cieszyć, że jesteś w dobrych rękach. A naszym zadaniem tu na jutro jest czarowac, by nic złego się nie wydarzyło. A że dobre z nas wiedźmy, to i tak bedzie. Amen ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Tris, a mówiłam, że Julo w 4 dni przybral 250 gram? :P Ps. Fajnie wyglądasz w tych "łysych" herach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ nie jest ojcem mojego pierwszego syna, w podobnej sytuacji mam bliską koleżankę i kuzyna, to nie jest coś nietypowego! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
to trzymaj się mocno fotela
![]() Europa Centralna Gliwice-> M1 Zabrze->Plejada Bytom->Agora Bytom->Silesia Katowice->Arena Gliwice ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zadomowienie
|
Justine, teQiba dobrze prawi - nie ma innego wyjścia, musi być dobrze
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Raczkowanie
|
W ramach info. póki co mój gin nie odbiera ;( ja nadal leże w domu, mały rusza się cały czas a dziwne upławy sie nie pojawiły już.
Agunia nie biore już globulek. Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje dziecko śpi 2,5 godziny ![]() Na pocieszenie dodam, że kolejny kilogram w dół, czyli już -11 kg od porodu. Brzuch wielkości małej oponki. Jeszcze miesiąc i zacznę ćwiczyć. Niestety zła wiadomość-witajcie hemoroidy ![]() BeautifulLie wysłałabym suchego smsa tak jak dziewczyny pisały. Jest ojcem, ma prawo wiedzieć, ale nie chciałabym jego wizyt w szpitalu, dlatego nie podałabym miejsca pobytu. Jak widzisz wiele dziewczyn miało podobne sytuacje i nie zawsze z biologicznym ojcem uda się stworzyć rodzinę. Jesteś bardzo dzielną kobietą i będziesz wspaniałą matką ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Narazie mnie martwi to że mogę jeść jutro tylko do 18, a ja mam ostatnio mega głoda ciągle. ![]() Justine - nie bój się narkozy, tej rury to nie będziesz świadoma, bo założą ją dopiero jak będziesz uśpiona. Ja tam bardziej się boję znieczulenia w kręgosłup... ale to pewnie dlatego że się bardzo boję igieł i przeraża mnie myśl, że będę świadoma w trakcie jak ktoś mi wsadzi łapy w brzuch.... A czy dłużej będziesz do siebie dochodzić to też niekoniecznie. Teraz już chyba są inne środki do znieczulenia niż dawno temu. A też nie wiadomo czy przy znieczuleniu w kręgosłup daliby ci małego od razu na salę, dziewczyny tutaj różnie miały.
![]() |
#4401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4402 |
Raczkowanie
|
mara86 ja też zadzwoniłabym na izbę i się skonsultowała. Chociaż jeśli młode się wierci to chyba nie wybiera się do Was, ale zawsze lepiej mieć spokojne sumienie i się upewnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja sie pochwale wylicytowalam wozek na allegro ![]() I mam skurcze jakies ![]()
![]() |
#4404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4406 |
Rozeznanie
|
Dzieki
![]() ![]()
#4407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za to co napisałaś bo to naprawdę podbudowuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Wtajemniczenie
|
ja chodze juz po ścianach - chyba coś się rozkręca!
będę powoli się zbierać do szpitala jakby co..... chyba ze znowu to samo co wczoraj. boję się jak nie wiem! ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- ![]() ![]() będę rodzić dziecko! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może jeszcze nospę weź? Nie zaszkodzi. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.