Dot.: Ubrania i buty w Marcu
1) Koszula w kratkę H&M, rękaw za łokieć -miałam ją tylko na chwilę na sobie, rozmiar 40, ale mi się wydaje że to typowe 38.
2) Sukienka H&M
3) Kopertówka, nigdy jej nie miałam. Tylko na inną kopertówkę/torebeczkę
4) pasek, jest świetny, tylko dla mnie zbyt krótki. Miałam go dwa razy. Chętnie na inny, podobny pasek.
WYBACZCIE WYGNIECIONE RZECZY, Właśnie wyciągnięte z suszarki.
5) Marynarka z jednej z linii H&M, materiał jakby miękki jeans, rękaw 7/8. Dość długa. Rozmiar 8 - moim zdaniem na 36/38. Jest jak nowa, miałam 2 razy na sobie, dla mnie za długa (mam 159cm)
6) koszula Reserved, w ciekawym kolorze, świetny jakościowo materiał, rozmiar S. Stan idealny
7/8/9) piękna sukienka nowa z American Eagle, paseczki. r.2 - sukienka szaleni mi się podoba tylko (aż) musiałabym do niej zrzucić nieco ciała, dlatego postanowiłam zaproponować wymianę ale oddam ją tylko za rzecz która w równym stopniu wpadnie mi w oko, podobnej jakości. Jeśli nie znajde u Was czegoś takiego to wycofam sukienkę z wymiany i poczekam aż wypracuję lepsze ciało.
7) Torebka hand made - z wymiany. Czarna, solidnie wykonana. Materiałowa, miękka, z niebieską podszewką. Do ręki, uchwyty plecione w warkocz. Używana, na podszewce plamki.
Edytowane przez palau
Czas edycji: 2014-04-16 o 09:07
|