2014-03-11, 18:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Scarlett cudne ciuszki 
Cytat:
Napisane przez nestelle
czesc 
uporam się od rana z opisem urodzin :
a wiec za górami ,za lasami ... 
|
o jej biedny Roszek i Ty przy okazji...
Cytat:
Napisane przez Villga
U nas impreza w sumie sie udala.
|
za imprezke
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Mamy nowy antybiotyk - pół antybiotyk. W nocy jak dałam czopka to tak się upociła normalnie jakbym z kąpieli ją wyciągała a poduszka do teraz schnie.
W dalszym ciągu mamy temperaturę mam nadzieję że zacznie w końcu jej przechodzić bo biedna się męczy jak dostaje wysoką i niechce mi jeść i wyniki jej lecą.
|
ale Wy się bidulki umęczycie
Cytat:
Napisane przez BYou
Oliwka wszystkie  ja mam sobie na prezent od Męża poszukać conversów i sama nie wiem jakie chcę. A jeszcze mi się parka z reserved podoba. I spodnie by się przydały.
Może ten lek w końcu da radę 
|
wcale Ci się nie dziwię ja jak pomyślę że muszę kupić "trochę" ciuchow na powrót do pracy to już dostaję
Cytat:
Napisane przez Moderna
Dragusia dla Florka, niech sie nie wyglupia przez urodzinami 
|
no dokładnie !!
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Moderna mój tż ciągle chodzi i mówi że by chciał ja na razie nie może jak mała będzie miała ze 3 latka to możemy pomysleć ale mój tż twierdzi że już bedę stara 
|
mój też chyba pare razy bąknął coś o rodzeństwie do O. ale ja wyraźnie powiedziałam że nie wcześniej niż za około 4-5 lat 
Cytat:
Napisane przez Moderna
Ohh jaki moj M.dzisiaj mnie slodko potraktowal - mial na stoliku jednego malego platka sniadaniowego (wiecie jakie to malenstwo), ktory sie jeszcze pokruszyl - i M. Karmil mnie tymi okruszkami   kochany moj 
|
łał 
Cytat:
Napisane przez jolanT
hej hej!
wstałam dzis rano o 7 i pojechałam do lekarza.. niestety nic mi nie przechodzi a nawet jest co raz gorzej ;/ dostałam tabletki z penicyliną na gardło.. mam całe migdały zawalone..
teraz jak juz gardło mniej boli to znowu głowa pęka.. takiego bólu jeszcze nie miałam.. do tego węzły i się załatwiłam.. w 20stopniach na wietrze 
mam tylko nadzieję, że Ewunia nie załapie
dostałam też skierowanie do dermatologa (Moderna- mnie lekarz powiedział, że zawsze trzeba mieć skierowanie) no ale to nie teraz, najpierw muszę się kurować..
później postaram się nadrobić co napisałyście
|
ooo wracaj szybko do zdrówka 
Cytat:
Napisane przez oliwka__
|
baleriny o zapachu gumy balonowej ... wow!
śliczne
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Znacie jakieś sposoby na cycki by były jak przed ciążą?? poza operacją? moje są w rozsypce totalnej 2 zwisy ...
|
ja tam w cuda nie wierzę - u mnie to samo chyba tylko operacja... której się w życiu nie poddam nawet jak mi ktoś zasponsoruje
Cytat:
Napisane przez scarlett26
Demeter nic nie mów o praniu, mam wrażenie, że u mnie pralka chodzi non stop.....
|
ja też 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
|

Cytat:
Napisane przez alliw
A do nas przyszło dziś lego, w zasadzie jeden klocek 
|
łał 
Cytat:
Napisane przez pani22ka
o jaaaaaaa... znów wychodzi żem fleja... ja gdzieś co trzy-cztery dni....
|

|
|
|