Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 18:23   #3911
anika_s
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Scarlett cudne ciuszki

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
czesc
uporam się od rana z opisem urodzin :

a wiec za górami ,za lasami ...
o jej biedny Roszek i Ty przy okazji...

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość

U nas impreza w sumie sie udala.
za imprezke

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Mamy nowy antybiotyk - pół antybiotyk. W nocy jak dałam czopka to tak się upociła normalnie jakbym z kąpieli ją wyciągała a poduszka do teraz schnie.
W dalszym ciągu mamy temperaturę mam nadzieję że zacznie w końcu jej przechodzić bo biedna się męczy jak dostaje wysoką i niechce mi jeść i wyniki jej lecą.
ale Wy się bidulki umęczycie
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Oliwka wszystkieja mam sobie na prezent od Męża poszukać conversów i sama nie wiem jakie chcę. A jeszcze mi się parka z reserved podoba. I spodnie by się przydały.
Może ten lek w końcu da radę
wcale Ci się nie dziwię ja jak pomyślę że muszę kupić "trochę" ciuchow na powrót do pracy to już dostaję

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

Dragusia dla Florka, niech sie nie wyglupia przez urodzinami
no dokładnie !!

Cytat:

Moderna mój tż ciągle chodzi i mówi że by chciał ja na razie nie może jak mała będzie miała ze 3 latka to możemy pomysleć ale mój tż twierdzi że już bedę stara
mój też chyba pare razy bąknął coś o rodzeństwie do O. ale ja wyraźnie powiedziałam że nie wcześniej niż za około 4-5 lat

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Ohh jaki moj M.dzisiaj mnie slodko potraktowal - mial na stoliku jednego malego platka sniadaniowego (wiecie jakie to malenstwo), ktory sie jeszcze pokruszyl - i M. Karmil mnie tymi okruszkami kochany moj
łał
Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
hej hej!

wstałam dzis rano o 7 i pojechałam do lekarza.. niestety nic mi nie przechodzi a nawet jest co raz gorzej ;/ dostałam tabletki z penicyliną na gardło.. mam całe migdały zawalone..
teraz jak juz gardło mniej boli to znowu głowa pęka.. takiego bólu jeszcze nie miałam.. do tego węzły i się załatwiłam.. w 20stopniach na wietrze
mam tylko nadzieję, że Ewunia nie załapie

dostałam też skierowanie do dermatologa (Moderna- mnie lekarz powiedział, że zawsze trzeba mieć skierowanie) no ale to nie teraz, najpierw muszę się kurować..

później postaram się nadrobić co napisałyście
ooo wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
Pani balerinki takie kupiłam czekam aż do mnie dotrą mam nadzieję, że dobry rozmiar. Adidasy takie wpadły mi w oko i się nie zastanawiałam tylko brałam
baleriny o zapachu gumy balonowej ... wow!
śliczne

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:

Znacie jakieś sposoby na cycki by były jak przed ciążą?? poza operacją? moje są w rozsypce totalnej 2 zwisy ...
ja tam w cuda nie wierzę - u mnie to samo chyba tylko operacja... której się w życiu nie poddam nawet jak mi ktoś zasponsoruje
Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Demeter nic nie mów o praniu, mam wrażenie, że u mnie pralka chodzi non stop.....
ja też
Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość

A do nas przyszło dziś lego, w zasadzie jeden klocek
łał
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
o jaaaaaaa... znów wychodzi żem fleja... ja gdzieś co trzy-cztery dni....
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora