Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 19:14   #2693
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej, melduje się, wyszłyśmy wczoraj

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tym przegrzewaniu-wiecie jakie mam wyrzuty sumienia że też to raz zrobiłam dzięki temu że posłuchałam swojej mamy? To przeze mnie Oskar złapał zapalenie oskrzeli jak był malutki ,bo jak go rozebrałam u lekarza (w chłodnym gabinecie) to on był cały spocony. Mokry jak szczur. Nigdy sobie tego nie daruje,nigdy.
Do dziś pamiętam w co był ubrany i myślę sobie gdzie ja wtedy głowę miałam? No gdzie? Chyba w
Tak skrzywdzić dziecko-torba głupia ze mnie

Ultra-najważniejsze że poczucie humoru dopisuje,reszta się sama ułoży

Meneq-możesz napisać wasz jadłospis w ciągu dnia uwzględniając godziny i to co mała je mniej więcej? Zależy mi na wartościowych (w składniki odżywcze)posiłkach a mam wrażenie że wy macie idealnie dobrany jadłospis pod tym względem.
nie obwiniaj siebie, najważniejsze, że wiesz co zrobiłaś źle i wiesz, że nie należy nikogo słuchać
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ultra dużą masz córeczkę! Wysoka i waży niczego sobie
Trzymam kciuki żeby wszystko ok było po szczepieniu

Wróciłam z pracy i te krostki zaczęły znikać i takie płaskie się zrobiły. na dodatek czytałam że zawsze przy ospie jest gorączka a Igi nie ma. Nie poszłam więc bo to nie ospa na pewno. I właśnie w pracy pod koniec dnia wyczytałam to co napisałaś że to może mieć związek ze szczepieniem - dziś 12 dni po szczepieniu jesteśmy, dobrze pamiętasz. No ale nasza lekarka tego nie powiedziała i się wystraszyłam a jeszcze jak t. zadzwoniła i wyolbrzymiła to już całkiem Dziękuję że to napisałaś, uspokoiłam się już teraz.

Wiecie co dorwałam wczoraj na ciuchach? Kombinezon taki dresowy z nexta! Super jest tylko jeszcze za duży bo 92 rozm. http://img02.allegroimg.pl/photos/or.../29/3920602980
Zaczynam chyba uwielbiać nexta jak Debrah Poniżej dowód - młody cały w next
super kombinezon
a Igi boski
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
niezłą mieliście imprezę, tyle solenizantów

fajne te kurteczki, co wkleiłaś my mamy taką brązową z nexta z jesieni i teraz jest dalej dobra; a kupiłam na all za grosze, nawet nie myslałam, że wygram aukcję, bo tylko raz zalicytowałam i zapomniałam; także warto szukać

no nie mów, że nie ma wyboru dla dziewczynek

http://house-kurtki.jesienzima.pl/ku...a-2013-2014-1/ - chyba identyczny jak ten, odpina się taką podpinkę i jest troszkę cieńszy

a dla Kubusia nie wiem w jakim stylu mniej więcej szukasz, ale neti dużo fajnych wklejała, a jak nie takie, to może
http://allegro.pl/next-swietna-kurtk...036847215.html

http://allegro.pl/superowa-kurteczka...048278742.html

super

ja kiedyś na luksfery powiedziałam refluksy i do tej pory tak z TŻ na nie mówimy

jeśli poza gorączką wszystko ok, to obstawiałabym zęby raczej

super

przystojniak jakie fajne trampole i bluza
a takie kombinezony widziałąm właśnie na all i tak się zastanawiałam, czy to praktyczne, bo jak się ciepło zrobi, to góry nie zdejmiesz w sumie
ooo dzięki za fotę kurtki, zaraz tż pokażę,tylko niech spróbuje powiedziec, że mu się nie podoba i że wyobrażał sobie ją inaczej
i za linki do kurtek dziękuję kochana jesteś
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Obstawiam zęby, albo trzydniówka?

Doczytałam już, dobrze że wysypka znika.

Super!

Mamy takie dresowe kombinezony dwa, na cjuchach kupiłam, bardzo je lubię! Aaaa i nexta sporo ciuszków mamy także, bardzo lubimy

Igi to niezły przystojniak!

Poradźcie, pasuje dla chłopaka?
według mnie pasuje

jak ja żałuję, że nie mam w pobliżu lumpka żadnego
Kuba śpi, od 19 budził się 5 razy :/
a skoro śpi to się Wam pochwalę, że Kuba zaczyna jeść, może nie są to ilości przeogromne ale JE
powiecie mi czy dużo?
rano na śniadanie kaszka (ok. 130 ml) albo jajecznica z jednego jajka
obiad ok. 80-130 ml zupki
deserek jakieś 3/4 dużego słoiczka
wieczorem kanapka z masłem/kaszka (40 ml)
dzisiaj wyjątkowo zjadł dwa dania, najpierw trochę klusek z serem a potem jakieś 10 dag filetu z łososia, samego bez klusek.
Wiem, że Wasze dzieci jedzą pićset razy więcej ale ja się i tak cieszę, że idzie coś do przodu
ah oczywiście jeszcze uu na żądanie.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora