Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 06:49   #2760
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej, melduje się, wyszłyśmy wczoraj
Super
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Mi sie skonczył gaz w niedziele, w trakcie gotowania rosołu;> i ja butli też nie umiem zmieniać a tżt powiedział ZARAZ. Tak więc nie zjadł nic. Dopiero w poniedziałek mi rano gość przywiózł..
A Ty co jadłaś??
DLa Tż
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Zaczynam chyba uwielbiać nexta jak Debrah Poniżej dowód - młody cały w next
Ale przystojniak
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Poradźcie, pasuje dla chłopaka?
Oczywiście że pasuje

Ultra za szczepienie no i wymiary niczego sobie

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
pytanie mam: do kiedy jeszcze dzieciaki noszą body jakiekolwiek? no bo rozmiary są chyba do 92 bodziaków czy są większe?
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ja mam kilka bodziaków na 18-24 m-ce ale nie wiem, jaki to rozmiar a do kiedy? myślę, że dokąd pieluchujemy mogą być pomocne
Do póki pewnie pieluchy, ciężko się samemu dziecku z body rozebrać że by na nocnik siąść. Wtedy pewnie koszulka i majteczki
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Kurcze , ale dowalili w MjakMiłość Natala w ciąży Dawno nie ogądałam i wczoraj się natknęłam właśnie na moment oznajmiania Mareczkowi szczęśliwej nowiny A jak spytał kto jest ojcem to myślałam, że powie :nie wiem " albo "nie jestem pena

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

O właśnie się okazało, że nie jest w ciąży
Jak to nie....oglądam jednym okiem przy mamie i chyba cos przeoczyłam
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
nawet same nie wyglądają na typowo chłopięce
i do tego taką opaskę z supełkiem nad czołem
No dokładnie
Super te spodenki
Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Deli - Borys na spacerach też w wózku jest spokojny i z reguły szajba mu nie odbija.
Ale autobusem nie da rady z nim jeździć, to samo wejście do sklepu równa się wyjazd na syrenie. Centrum handlowe? Matka, zapomnij.
Kurcze to moje dziecko jest idealne pod tym względem, macha jak królowa angielska i uspmiechy na prawo i lewo rozdaj
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45544545]
7-8 rano kaszka mleczna, 150 ml jakieś, robię na oko
10-11 miksuję owoce z serem białym lub jogurtem, z dodatkiem kaszki bezmlecznej zbożowej (kupiłam jakąś taką kiedyś omyłkowo i wykorzystuję), czasem zmielone orzechy daję, czasem miód, co mi w rękę wpadnie
po czym młoda idzie spać i wstaje ok. 13:30, dostaje obiad - czasem słoiczek 250g dla urozmaicenia, częściej moje - zupy przeróżne (wkrawam wówczas mięso), czasem osobno gotuję kaszę/makaron/ryż, a zupę miksuję i daję jako sos
16-17 kanapka
19 kaszka mleczna

Nie pije mm, nie pije w ogóle nic z butelki. W międzyczasie woda, czasem bobofrut 250ml, owoce w kawałku (bo to, co miksuję, to traktuję jako deser, przecież dorosły też różne budynie czy musy zjada, nie wszystko do gryzienia musi być) jabłka, banany, winogrono, mandarynki, różnie.
Biszkopty, sucha buła czasem bo lubi
Rano gdy ja jem śniadanie to najczęściej muszę jej dać płatki kuku do gryzienia, bo inaczej wyżera moje.

[/QUOTE]
Kurcze widzę że dużo z Was daje pod wieczór kanapkę, ja wtedy jogurt daję + jeszcze ewntualnie chrupek albo owoc jakiś.
Musze to przemyśleć.

Miło mi że podobają się Wam moje łazienki. Dodam że Tż zrobił je sam, samiuśki. Ta szara jest na poddaszu, nie było tam nic, jedna wielka przestrzeń, taki normalny strych, podniesiesz głowę i widzisz blachę. Teraz są tam 3 pokoje, garderoba i łazienka.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora