![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hejka!
dzis dzien pelen wrazen ![]() melduje ze dzielnie nadrobilam ale nie mam sily cytowac a jeszcze musze 2 klasowki zrobic ![]() pochwale sie tylko, a co ![]() dostalam dzis smsa od mamy mojego ucznia-autystyka Witam p. xxx. Ciesze sie że xxx na swojej drodze spotkał Pania. ogladam wasza dzisiejsza prace i jestem taka dumna. Bardzo dziekuje ehhh, w takich chwilach czlowiek sobie uzmyslowia ze to co robi ma naprawde sens. wiadomo, raz jest lepiej raz gorzej ale ogolnie kocham swoja prace i nie wyobrazam sobie ze moglabym robic cos innego... a takie momenty tylko mnie w tym utwierdzaja ![]() przepraszam ze nie na temat ale musialam to z siebie wyrzucic, od razu mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Wtajemniczenie
|
super
![]() też właśnie o Niej myślałam dzisiaj ![]() Cytat:
![]() pewnie! pozżerało mi cytaty ![]() Ultra biedna Malutka ![]() ![]()
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to super! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeszło trochę? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Biedna Julcia ![]() Duża już dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A może by to tak do klubu do żywienia malucha? ![]() Właśnie, miałam już wczoraj pytać ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że to nic poważnego ![]() Cudowny Igorek, przystojniaka ![]()
![]() |
#2705 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ma szczęscie ![]() Cytat:
nieee, po prostu nie wiem... raz że dziewczynskich nie było :P a dwa że te są takie fajne w kotwice ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
pytanie mam: do kiedy jeszcze dzieciaki noszą body jakiekolwiek? no bo rozmiary są chyba do 92 bodziaków
![]() Cytat:
![]() ja bym się pewnie poryczała, jakbym coś takiego dostała ![]()
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pstryku, cudowny sms! ;*
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-11 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tego się chyba nigdy nie doczekam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() no nie powiem, lezka mi sie zakolowala w oku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||||
Zadomowienie
|
No jasne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Aż mnie dreszcze przeszły ![]() ![]() Właśnie, a od razu po fundamentach lecimy dalej ![]() Dziękuję za miłe słowa w imieniu Piotrusia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Kurcze , ale dowalili w MjakMiłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- O właśnie się okazało, że nie jest w ciąży ![]()
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Insolito http://www.hm.com/pl/product/15613?a...rticle=15613-E takie ![]() ![]()
![]() |
#2714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale wczoraj pod koniec jaką marek mine zrobil ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Co myślicie o butach z Bartka? Na zimę jako pierwsze do chodzenia Borys dostał buciki od babci i były dobre. Teraz poszłyśmy znowu kupić jakieś i nic nie wybrałam, bo wszytskie które sprawdzalam bardzo ciężko się zginały (podeszwa) a jeśli już to w 1/2 a nie w 1/3. No i jak się zginały to jak na siłę je uginałam, a przecież dziecko nie ma tyle siły by je wygiąć, więc to chyba jakby nie zginały się wcale.
Podobno z ECCO są świetne ale jak sprawdzałam ceny na necie to jeszcze droższe niż Bartek a na internecie nie zamówię, bo też nie wiem jak w realu one się bedą zginać i jak są usztywnione.
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet same nie wyglądają na typowo chłopięce ![]() i do tego taką opaskę z supełkiem nad czołem ![]()
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
piekna Natalka nie jest w ciazy? szkoda
![]() Blogerko - jak sprawy z tz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Debrah - dzięki kochana ![]() Aha, jeszcze w temacie "oddawania dzieci". Dzisiaj mieliśmyu taką sytuację, że odwiedziła nas teściowa a Borys był w nastroju "tyko rączki mamy", więc nie dał jej się nosić, ciągle do mnie uciekał. Zresztą u mnie też co chwila smęcił (to chyba wina ząbków) a chciałam trochę dom ogarnąć, więc wymyśliłyśmy, że T wyjdzie z nim na ogród. No i nie minęło kilka minut a tu jeden wielki płacz, łzy jak grochy się leją i krzyczy "mama", no to wybiegam z domu. Trochę mi było żal T, bo widziałam, że jej smutno, bo odebrała to w taki sposób, że Borys nie chce z nią spędzać czasu i całkiem serio zaproponowała "że Borys musi się z nią widywać codziennie, bo on ją traktuje jak obcą babę a nie jak rodzinę, że jej nie pamieta i że O. (wnuczka) zachowywała się inaczej, bo mieszkała z nimi". Nie wiedziałam jak to skomentować nawet, bo siedzę u niej z Borysem średnio dwa dni w tygodniu i to po kilka godzin, więc to nie jest tak, że nie mają kontaktu żadnego, a wiadomo że mi się też tam nie chce łazić codziennie, bo też mam swoje sprawy, też chce jechać do mojej rodziny albo spotkać się z koleżankami, albo .. posiedzieć sama z dzieckiem. I teraz wychodzę na zołzę, no ale to sprowadza się znowu do tego tematu, że ja nie mam potrzeby "pozbywania się dziecka" żeby odpoczywać, iść na zakupy, czy spotkać się ze znajomymi bez dziecka. Nie mówię, że to źle, ale po co mam to robić. "Niedługo" Borys pójdzie do przedszkola i będę miała całą masę czasu bez dziecka. Wiadomo, że jak czasem mi już naprawdę ciężko, albo mam sprawy do załatwienia jak lekarz czy coś to "oddaję Borysa", ale nie widzę potrzeby oddawania bo tak ktoś sobie tego życzy. I tu mam wrażenie, że wychodzę na jakąś kosmitke, na kogoś kto chce izolować dziecko i je zawłaszczyć dla samej siebie? Ale nie wydaje mi się, aby moje dziecko miało potrzebę przebywać gdzieś beze mnie. Przecież to też jest tak, że jak idziemy w odwiedziny, to ja sobie siedzę a Borys krąży po całym domu, chce to przyjdzie do mnie, nie to idzie sobie bawić się z babcią czy dziadkiem. Jak będzie starszy i powie, że chce jechać do babci, spędzić z nią weekend, to przecież nie będę mu bronić. A teraz? Jak mam to wytłumaczyć t? Bo jej argumenty, że "dziecko musi sie przyzwyczaić do niej" dla mnie są niedorzeczne. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- pstryczek - wzloty i upadki ![]()
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
Deli - Borys na spacerach też w wózku jest spokojny i z reguły szajba mu nie odbija.
Ale autobusem nie da rady z nim jeździć, to samo wejście do sklepu równa się wyjazd na syrenie. Centrum handlowe? Matka, zapomnij.
#2724 | |||||
Konto usunięte
|
w porzątku firma dla mnie średni mocno ![]() Cytat:
łaaał ![]() Cytat:
Cytat:
największy błąd ![]() 7-8 rano kaszka mleczna, 150 ml jakieś, robię na oko 10-11 miksuję owoce z serem białym lub jogurtem, z dodatkiem kaszki bezmlecznej zbożowej (kupiłam jakąś taką kiedyś omyłkowo i wykorzystuję), czasem zmielone orzechy daję, czasem miód, co mi w rękę wpadnie po czym młoda idzie spać i wstaje ok. 13:30, dostaje obiad - czasem słoiczek 250g dla urozmaicenia, częściej moje - zupy przeróżne (wkrawam wówczas mięso), czasem osobno gotuję kaszę/makaron/ryż, a zupę miksuję i daję jako sos ![]() 16-17 kanapka 19 kaszka mleczna Nie pije mm, nie pije w ogóle nic z butelki. W międzyczasie woda, czasem bobofrut 250ml, owoce w kawałku (bo to, co miksuję, to traktuję jako deser, przecież dorosły też różne budynie czy musy zjada, nie wszystko do gryzienia musi być) jabłka, banany, winogrono, mandarynki, różnie. Biszkopty, sucha buła czasem bo lubi ![]() Rano gdy ja jem śniadanie to najczęściej muszę jej dać płatki kuku do gryzienia, bo inaczej wyżera moje. Cytat:
![]() super! Cytat:
![]() http://www.sklep-tosia.pl/espiro-active_p627 pierwszy lepszy sklep, ja dawałam jakieś 350zł i to stacjonarnie, w necie wszędzie drożej było |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
#2726 |
Zakorzenienie
|
Widzałyście to?
![]() http://pudelekx.pl/zdolny-grafik-i-z...o-bedzie-22633 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Rozeznanie
|
Bokeh ok
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też się martwię o Fewcię, wczoraj mi pisała ze Blanka ma znów gorączkę, napisałam do niej sms dzisiaj, mam nadzieje ze wszystko ok i że jak będzie mogła to odpisze ![]() Blogerko co do Twojej wypowiedzi ja też słyszę że ograniczam kontakty z innymi kiedy np. moja babcia mówi ze weźmie Oliwiera na spacer a ja mam siedzieć w domu i sprzątać - ostatnio jej tłumaczyłam że za chwile młody dorośnie i będzie miał w nosie spacerki z mamą więc teraz korzystam, od czego mam niby odpoczywać? Albo mam zmywać jakieś durne gary? Chyba mogę zrobić to wieczorem. Moje dziecko jest częścią mojego życia i nie widzę potrzeby oddawania go pod opiekę kiedy nie muszę szczególnie ze u mnie jest jak jest. Poza tym sorry - ale czy ja im przeszkadzam? Bo chyba możemy iść razem na ten spacer. Ale ona chce sama. Chyba im nie przegadamy bo za ich czasów dzieci wychowywały się z babciami a matki były młode głupie i nie miały nic do gadania. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-03-11 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | ||
Konto usunięte
|
tak
![]() Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Nexta - widzę, że każdy już wie o mojej obsesji ![]() Iguś boski <3 A kombinezony dresowe - ja polecam, bo mam właśnie takie samo myślenie : jeden ciuch i całe dziecko ubrane. Grubość jak dres więc na każdą porę roku (nawet latem przecież czasem wietrznie i chłodno znienacka się może zrobić), to hop dziecko w tych letnich ciuchach w kombinezon który masz w torbie - i już, całe dziecko ubrane ![]() Ja mam tylko ten z HM w kwiatki, jak gdzieś kiedyś inny znajdę to kupię, dobrze, że Hm większy rozmiarowo to jeszcze dobry dla nas. Cytat:
A ty biedna jeszcze sama całymi dniami, oj dołożył ci ten twój tż obowiązków... Odzywacie się już? Cytat:
![]() Cytat:
Nancy: ja często szperam po allegro - jakiego typu kurtki dla Kuby szukasz? niesportowa? sportowa? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.