Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 16:05   #435
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
"miszczem" dedukcji jestem ja i Pani więc ty się za dedukcję nie bierz

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
a w księgarni internetowej w koszyku książek za 200zł (i to wszystkie Julkowe i tak sobie czeka, kupuję po jednej/dwie sztuki.
jakie?!
bo ja już na serio nie kupuję, ale mieć w koszyku można

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
I lakiery ANNY, dostępne w douglasie, ale cena gloopia jak na lakier.
a jak ANNY do Essie?!
jak się ostatnio na ten dziwny kolor pastelkowy połakomiłam (OPI, już poszedł w dobre ręce), to i w koszyku znalazł się lakier Nouby (kolor klasyczny - piękne wino). Na mej liście szitów w czołówce zaraz obok Chanela

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Właśnie okazało się że było pół wątku mojego bocianowego wczoraj w klinice i wszystkie siedziałyśmy obok siebie
czad

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Polecane są bardzo Microlife, ale jest ich kilka rodzajów i ogłupiałam przeglądając w necie. Możecie polecić coś co będzie miarodajne?
z tej grupy cenowej mamy ThermoFlash LX26. Jestem, w miarę, zadowolona

Byłam z synem w Ikei. Zmęczyłam się jak dzikun...
Syn dostał histerii przy ścianie z zegarami :/ nie mógł dotknąć wszystkich (a w zasadzie żadnego)...

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Kubku, są (w Ikei) absolutnie proste łyżeczki dzieciowe. tylko nie wiem czy to rozmiar Tymka

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora