2014-03-15, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
Napisane przez Luna0
u TZ zaczyna się sezon czyli jest po zimie, ale jak jest taki sezon sezon to pracuje od 7-23
|
oooo fuuuuuckk, on w ogóle kontaktuje po tylu godzinach pracy? soboty wolne?
Cytat:
Napisane przez Luna0
Co do czerwonego wózka to nie działa wściekle, Panika musiałaby mieć czerwony żeby to sie sprawdziło 
|
  , a ma grantowy i Histeriusza 
Cytat:
Napisane przez Luna0
Sprawdzałam przed chwilą i Kamil wzrostowo trochę ponad 97centyl a wagowo miesiąc temu 97centyl
|
wow. duży chłopak!!!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
zaczynam wierzyć, że się uda..
|
no!  
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45594288]
U nas noc dramat, poranek nie lepszy...[/QUOTE] 
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Właśnie policzyłam że miałam usg 19 razy. Obstawiałam 30, więc nie tak źle..... Kolejne 7 pewnie przede mną (skoro mam mieć tą szyjke co 10-14 dni sprawdzaną) chyba pobije rekord 
|
aż chciałam sprawdzić ile ja miałam, ale nie wiem gdzie ta kartka się zapodziała...
dużo! ale jak trza, to trza  
Cytat:
Napisane przez Kubek29
to taka koope zrobił, ze przeszła przez body, polspichy, pieluche flanelowe , przescieadlo i pobrudzili mi materac ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) tyyyle było ze wspólnej drzemki 
|
swój chłop 
Cytat:
Napisane przez BERBIE
a teraz doszłam do momentu w którym stwierdziłam, że będę się rekami i nogami zapierać żeby tak nie nazwać 
|
  chyba Ci się ciut nudzi 
Czarnula, boskie córy i świetny wynik!
Zebra, daj koniecznie znać co z Kasią.
Byłam na zakupach. ceny kurtek przejściowych dla T. mnie powaliły (ale też żadna nie zachwyciła) ... ale kolekcje marine w Zarze i Mothercare  
|
|
|