Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-15, 11:51   #672
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
u TZ zaczyna się sezon czyli jest po zimie, ale jak jest taki sezon sezon to pracuje od 7-23
oooo fuuuuuckk, on w ogóle kontaktuje po tylu godzinach pracy? soboty wolne?

Cytat:
Co do czerwonego wózka to nie działa wściekle, Panika musiałaby mieć czerwony żeby to sie sprawdziło
, a ma grantowy i Histeriusza

Cytat:
Sprawdzałam przed chwilą i Kamil wzrostowo trochę ponad 97centyl a wagowo miesiąc temu 97centyl
wow. duży chłopak!!!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
zaczynam wierzyć, że się uda..
no!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45594288]
U nas noc dramat, poranek nie lepszy...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Właśnie policzyłam że miałam usg 19 razy. Obstawiałam 30, więc nie tak źle..... Kolejne 7 pewnie przede mną (skoro mam mieć tą szyjke co 10-14 dni sprawdzaną) chyba pobije rekord
aż chciałam sprawdzić ile ja miałam, ale nie wiem gdzie ta kartka się zapodziała...
dużo! ale jak trza, to trza

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
to taka koope zrobił, ze przeszła przez body, polspichy, pieluche flanelowe , przescieadlo i pobrudzili mi materac tyyyle było ze wspólnej drzemki
swój chłop

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
a teraz doszłam do momentu w którym stwierdziłam, że będę się rekami i nogami zapierać żeby tak nie nazwać
chyba Ci się ciut nudzi

Czarnula, boskie córy i świetny wynik!
Zebra, daj koniecznie znać co z Kasią.

Byłam na zakupach. ceny kurtek przejściowych dla T. mnie powaliły (ale też żadna nie zachwyciła) ... ale kolekcje marine w Zarze i Mothercare

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora