|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a nas uczulił. każdy dzieć inny. polecam kupować - na początku - jak najmnejsze pojemności... ale też bym zaczęła od BD ![]() ![]() ![]() Kundzia, co jest? co Tosia nawywijała? szkoda, że nie mieszkamy bliżej... coś mi się wydaje, że Antonina i Histeriusz by znaleźli wspólny język...
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A dla Ciebie ![]() Cytat:
A dziewczyny nie wiem czy słyszałyście, ale jeżeli któraś z Was lub waszych bliskich zażywa lek - RUTINOSCORBIN to część jego partii została wycofana! Szczegóły w dokumencie. https://redir.atmcdn.pl/https/o2/tvn...25b511226e.pdf |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście mojego nie ma na liście ufff.....
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-03-14 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zadomowienie
|
I T. Hehe
![]() Kunegunda, my mamy do siebie pewnie miedaleko. Powinnismy sie razem na spacer wybrać, byłoby raźniej w da wrzaskuny ![]() Cytat:
A ja musze zrobić znow wypad do sklepu, jakies oczoje.bne ( a moze grające? ) zabawki musze kupic. Te co mamy juz go szybko nudza a potrzebuje do ćwiczeń cos co zwróci w odpowiednisposob jego uwagę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kosmetyków to kupie Babydream a jak uczuli małego to zużyje sama ![]() Ciekawe co u Hosenki i Jany?? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Rozeznanie
|
Dziękuje. Może nie mż bo ja dużo nie jadłam,natomiast gubiły mnie słodycze
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
jak jeszcze trochę schudnę to wstawie fotke do klubu
![]()
![]() |
#640 | |
Zadomowienie
|
I T. Hehe
![]() Kunegunda, my mamy do siebie pewnie miedaleko. Powinnysmy sie kiedys razem na spacer wybrać, byłoby raźniej w dwa wrzaskuny ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wlasnie kończymy karmienie wieczorne i zraaz odpadnie.... A ja musze zrobić znow wypad do sklepu, jakies oczo.☠☠☠ne ( a moze grające? ) zabawki musze kupic. Te co mamy juz go szybko nudza a potrzebuje do ćwiczeń cos co zwróci w odpowiednisposob jego uwagę. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-03-14 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
Wczoraj musiałam zwężyć spodnie dżinsowe bo mi z tyłka spadały,po każdej stronie po 5 cm. I zaraz biore się za następne spodnie
![]()
Edytowane przez czarnula 1982 Czas edycji: 2014-03-14 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#644 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
Moje królewny
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow, gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- śliczne dziewczyny ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Amelka to jeszcze taki mały pączuszek, ale Wiktoria to już mała laseczka, super jej w tej fryzurce.
#648 |
Rozeznanie
|
Berbie-Amelka waży 12800 to się nie dziwie,że wygląda jak pączuś
![]() Chociaż Wiki też dużo waży bo na bilansie 6 latka miała 29 kg i 128 cm wzrostu-mieści się w 97 centylu ![]() Ale tż ma 192 cm aq ja 174 cm wzrostu ![]()
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Czarnula śliczne córeczki masz. Wiki pięknie wygląda. Amelka już też taka duża
![]()
#650 |
Konto usunięte
|
Śliczne królewny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Kundzia pytałaś ostatnio o butki. Ja kupiłam Olkowi przez internet buty Emel. Dziś przyszly. Chyba trafiłam z rozmiarem. Mamy attipas ale za zimno na dworze żeby w nich chodził
Szczepilas już mmr? U nas przychodnia nic się nie odzywa. Mi aż tak też się nie spieszy więc nie idę na razie
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne - ale chcemy też zdjęcie Królowej Matki! ![]() kunegunda- właśnie miałam podpytać czy Ty masz w sąsiedztwie jakieś koleżanki- mamy, towarzyszki do spacerowania, jednak w kupie czas szybciej mija a popołudniu jak jest Tz-et to pewnie troszeczkę lżej. Masz szansę wyrwać się z domu jak Tz-et wraca?- Gdziekolwiek (do parku, do kościoła) przed siebie, na trochę, na godzinkę...? Kasia dzisiaj spała popołudniu pierwszy raz od wielu dni- spała 3 godziny...,popołudniu i wieczorem na szczęście nie miała już podwyższonej temperatury ![]() Chciałam przygotować się do tej wizyty u gastrologa a nie mam w domu spisanej wagi Kasi - ile, kiedy... mam w książeczce daty szczepień więc szukałam postów pisanych po szczepieniu i mam poodpisywaną wagę ![]() (pokłony dla Rodziców, którzy na bieżąco robią tabelki i wykresy przyrostu masy ciała ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-03-14 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Zeberka - ja mam w ksiazeczce w tabeli date, wiek i wage, czasem obwod glowy i klaty wpisza, dlugosci nie mierza nigdy. Byl jeszcze wazony pomiedzy, kiedys to spisywalam w notatnik jak nie przybieral... teraz go nie waze nawet.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Ale wy piszecie...
![]() Barbie u TZ zaczyna się sezon czyli jest po zimie, ale jak jest taki sezon sezon to pracuje od 7-23 Zeberko mój TZ całą zimę nie miał pracy a jak wróciłam z małym ze szpitala w piątek to w poniedziałek akurat praca się zaczęła. Ale dobrze bylo mi samej ![]() Kucyku dobrze ze wszystko pod kontrolna. Moja znajoma miała ostatnio krążek zakładany i ze mieszka na wsi to rodzina ja ściga do roboty, no bo skoro zabezpieczona to już moze biegać.. tak jak przecież jej szwagierka, ale ze ona urodziła wczesniaka to już nikt nie wspomina ![]() Co do czerwonego wózka to nie działa wściekle, Panika musiałaby mieć czerwony żeby to sie sprawdziło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Kocur napisze Ci o wózkach jak będę na kompie Też się bałam zakazu odwiedzin ale na szczęście od marca można było odwiedzać. Tylko u nas się rodzi bez partnera jak jest taki zakaz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Agatko ja nie wymiotowalam a patrz jakiego olbrzyma urodziłam ![]() Kocurek chciala wymiotowac a jak później tego zalowala... ![]() Iza super ze już taka poprawa ! Zdjęć nie widzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Zeberko kciuki za gastro! Kucyk ja dokładnie jak Monika miałam hippa ale z tych samych powodów zmieniłam na BD i jest super Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Sprawdzałam przed chwilą i Kamil wzrostowo trochę ponad 97centyl a wagowo miesiąc temu 97centyl powinnam się martwić? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2014-03-15 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Barbie Karta Rossne jest fajna, można dostawać rabaty, prezenty. S. Teraz dostanie skarpetki
![]() ![]() Monika A co sądzisz o nowym Hippie ![]() ![]() Czarnula Księżniczki ![]() Perse Artur wygląda jak młody prezes za biurkiem ![]() Anitka Oczarowana i zakochana jestem w tych damskich ciuszkach ![]() Melduję, że u nas wszystko ok. Za tydzień wizyta, oby lekarz też to potwierdził.. Dziękuję, za trzymanie kciuków za 16 tc, świetnie wam idzie- proszę o więcej ![]() ![]() Ostatnio Stasiowi w zgięciach kolan zrobiła się sucha i czerwona skóra. W głowie mam wizję skazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |||
Zakorzenienie
|
Śliczne dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Matko co za ludzie... Ja będę się bała że mi spadnie ten krążek ![]() A wózki czerwone są bardzo ładne.. Ale nadal modelu nie mamy wybranego. Cytat:
![]() Stasio może się optarł czy coś? Ale warto sprawdzić u pediatry. Kciuki masz zapewnione ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Konto usunięte
|
Hej!
U nas noc dramat, poranek nie lepszy... Artur sobie czasami robi imprezę w nocy, dzisiaj była od po 3 do przed 5, najedzony nie spał, tylko sobie ryczał - na mnie ryczał, obok mnie ryczał, w łóżeczku ryczał, ja już byłam u kresu sił, tym bardziej, że cały tydzień jest jakiś zębomarudny, a TŻ mi niespecjalnie pomógł, chwilę go ponosił. W końcu przed 5 usnął ze zmęczenia, wstał nie wiem sama o której, byłam nieprzytomna. Oczywiście też z płaczem... No ale po śniadanku jest już OK. Nie miał wczoraj drzemki po południu i dość wcześnie (jak na niego) poszedł spać, ledwo po 21. Może to dlatego... Dziś NA SZCZĘŚCIE (sic!) jest brzydka pogoda, więc nie idę na spacer, bo znowu włóczyłabym nogami... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
Hej
Nareszcie was nadrobilam. Skrobiecie tyle ze w tygodniu nie mam szans was czytac a jak nie przeczytam to nie pisze bo o sobie nie warto. Izka super ze z Domisiem juz lepiej. Duzo zdrowia wam zycze obojgu. Perse Artus przesliczny. Krzeseleczko tez super. Czarnula sliczne te Twoje krolewny. Wiki ma zciete wloski? Wam tez duzo zdrowka. Wika podziwiam za malowanie. No i juz nie pamietam co komu. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Anitko sliczne te ciuszki.
#659 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45594288]Hej!
U nas noc dramat, poranek nie lepszy... Artur sobie czasami robi imprezę w nocy, dzisiaj była od po 3 do przed 5, najedzony nie spał, tylko sobie ryczał - na mnie ryczał, obok mnie ryczał, w łóżeczku ryczał, ja już byłam u kresu sił, tym bardziej, że cały tydzień jest jakiś zębomarudny, a TŻ mi niespecjalnie pomógł, chwilę go ponosił. W końcu przed 5 usnął ze zmęczenia, wstał nie wiem sama o której, byłam nieprzytomna. Oczywiście też z płaczem... No ale po śniadanku jest już OK. Nie miał wczoraj drzemki po południu i dość wcześnie (jak na niego) poszedł spać, ledwo po 21. Może to dlatego... Dziś NA SZCZĘŚCIE (sic!) jest brzydka pogoda, więc nie idę na spacer, bo znowu włóczyłabym nogami...[/QUOTE] Współczuję ![]() Ps. Ja też się ciesze z brzydkiej pogody ![]() Cytat:
![]() Ja chętnie poczytam ![]() Właśnie policzyłam że miałam usg 19 razy. Obstawiałam 30, więc nie tak źle..... Kolejne 7 pewnie przede mną (skoro mam mieć tą szyjke co 10-14 dni sprawdzaną) chyba pobije rekord ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to choć pisz co u Ciebie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.