2014-03-20, 10:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Włosy mam prawie do pasa. Jeszcze tydzień temu jak się zapisywałam, myślałam o 20cm i coś z grzywką. Ale im bliżej wizyty tym centymetry maleją i na chwilę obecną chcę już tylko końcówki podciąć  I nie mogę się zdecydować bo jeżeli same końcówki to nie pójdę do tego fryzjera co się umówiłam bo tam zapłacę 60zł a za same końcówki nie ma sensu, w moim mieście za końcówki zapłacę 15zł więc różnica spora.
|
do obetnij końcówki tylko a nad reszta będziesz kminic .
Cytat:
Napisane przez Villga
Natomiast nie cierpie wujka Tz ktory za kazdym razem musi jakos skomentowac moj wyglad. Jak bylam w ciąży w swieta wszyscy siedza przy stole, kolędy i on zeby je przekrzyczec mowi'ile juz przytylas? Taka sie wielka na twarzy zrobilas'... a wcale to nieprawda bo wtedy szczupla jeszcze bylam i z reszta twarz mi w ciazy dopiero w 9 mies.sie troche zmienila.
Po ciąży jak nosilam 38 rozmiar to tez skomentowal jaka to gruba jestem i jeszcze jak to mowil to tak rece na boki rozlozyl zeby zobrazowac...
Burak. :-/
..
|
ja zawsze szczupła a w ciąży jednak trochę mi przybywało ...ale naprawdę się nie przejmowałam . choć moja mama bardzo wyrywna z komentarzami czasem....
jak byłam w ciąży z Kuba, szukałam butów do sukienki ślubnej miałam już spory brzuszek ....poszłam do sklepu z mamą aby mi doardziła . a ta śmiechy i chichy z ekspedientem ze na pewno bliźniaki będę mieć bo taka jestem wielka no hahaha normalnie . a jak wracam do swojego rozmiaru to ze chuda jestem .
ale tak serio to czasem lubiłam moje żarty z tztem o mojej wielkości w ciąży - np. ze jestem zuczkiem bo się podnieść z wyrka nie mogłam 
Cytat:
Napisane przez Moderna
a ja ostatnio spotkalam znajomych z psem i wypalilam do psa: ales ty gruby sie zrobil! 
|
no wiesz??? i Ty tez taka paskuda jesteś jednak?
Cytat:
Napisane przez trolla2405
ja mam pająka na plecach, tuż nad tyłkiem
moja wczoraj przyszla, nawet sie ucieszyłam bo mały byl strasznie marudny wiec ze sie nim zajmie, po 10 minutach podniosłą mi cisnienie tekstem: ze juz za pare dni roczek, to chyba nam nie zrobisz tego ze w niego nie wkroczysz....
ja nawet nie probuje, oczami wyobraźni widzę moje dziecko lezace na ziemi z rozbitą głową, wszystko we krwi a obok żelazko, a na twarzy poparzenia
plaskie tylki nie sa takie fajne, ja mam mały, płąski, male biodra i odstajacy troche brzuch i spodni kupic nie moge, bo wszystkie odstaja i sie marszczą w pachwinach jakby, ostatnio pani w sklepie mi powiedziałą jak wybrzydzałam ze jak sie nie ma tylka ani bioder to wszystie tak beda lezeć  a zmierzyłam duzooooo
|
1. pajak ??? (wybacz ale od tyłu już Cie bym nie wzięła   )
2.ja już bym sprawiła ze babcia by wkroczyła ..oj ajakby wkroczyła 
.Głupota .
3.bosh ale masz wyobraznie .
4 .pani w sklepie
Cytat:
Napisane przez alliw
 mi kiedys kolezanka siostry powtarzała że powinnam się wziąć za siebie.
Tragedii nie było, ale wciąż pobudki co godzine dwie (nie na cyca tylko tak po prostu). W kazdym razie wyspana nie jestem bo wstalismy o 6:30.
|
1. 
2.to dobrze ze zle nie było ,choć rewelki tez nie ...
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
 ja nie mogę już nic kupować ani zabawek ani książek bo zaczną wypływać oknami 
|
zamknij okna 
i właśnie bo gdzies tam zgubiłam cytat-
Cathlyn- ale warjujesz z tymi wozami .no ale jak masz być zadowolona to super wybór .tylko jak wózek nie stoi samodzielnie :co nfused:
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Kolejnym Ciociom Emilian dziekuje za zyczonka
NESTELLE a wiesz ze my juz po drzmece  od 9-50 do 11.00 hihi.
Ale serio serio nie wiem co mu sie wczoraj stalo ze tak poszedl spac yhmmm - a moze czul ze to juz Rok mi ok i byl po prostu zmeczony ...?:niewiem:
TROLLA -  dla T za cisnienie.
ALLIW - ANIKA - 3mam kciuki za powrot do zdruFka
No i padlam z tekstem o Oliwce mezu i internecie
Kocham Cie Emilianku <3.
|
|