|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Bmma to Ci nieco zazdroszcze. U nas pobudka potrafi byc juz o 21... i potem cyc i cyc... do 3 rano to bym sie wyspala jak nigdy ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
a propos chrzestengo Ninki u Nestelle dla mnie karygodne zachowanie, zwłąszcza ze czasem dzieciom wystarczy cos fajnego a nie drogiego(chociaz jej starszak juz bardziej kumaty niz moja młoda) ja sie zabezpieczyłąm na urodzinach jak przychodzili znajomi tak ze miałąm w zanadrzu jakies czekoladki jakby co ze malej dac i powiedzeic ze to od cioci tylko ze mi dali Cytat:
co innego prezenty od Mikolaja, czy tam gwiazdora Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale zakupy, ogarnianie sie z wozkiem, i tym wszystkim cięzko bylo, potem sie przyzwyczaiłam i wiecie co? duzo ludzi mi pomagalo jak widzieli jaka objuczona wracam to mi pomagali, to wniesli wózek, to zakupy, mile sie zdziwilam taką postawą
![]() |
#4773 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Moc uścisków dla Milusia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrówka ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
Trolla, dobrze ze są jeszcze na świecie uczynni ludzie o dobrym sercu.
Moja mama zostala sama z trójką dzieci .. moj najmlodszy brat mial niecałe dwa latka. Nie mam pojęcia jak ona to ogarnęła. .. mam do niej wielki szacunek a odkad sama zostalam matka to kocham ją jeszcze bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zawsze szczupła a w ciąży jednak trochę mi przybywało ...ale naprawdę się nie przejmowałam . choć moja mama bardzo wyrywna z komentarzami czasem.... jak byłam w ciąży z Kuba, szukałam butów do sukienki ślubnej miałam już spory brzuszek ....poszłam do sklepu z mamą aby mi doardziła . a ta śmiechy i chichy z ekspedientem ze na pewno bliźniaki będę mieć bo taka jestem wielka ![]() ![]() ale tak serio to czasem lubiłam moje żarty z tztem o mojej wielkości w ciąży - np. ze jestem zuczkiem bo się podnieść z wyrka nie mogłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2.ja już bym sprawiła ze babcia by wkroczyła ..oj ajakby wkroczyła ![]() .Głupota . ![]() 3.bosh ale masz wyobraznie . 4 .pani w sklepie ![]() Cytat:
![]() 2.to dobrze ze zle nie było ,choć rewelki tez nie ... ![]() Cytat:
![]() i właśnie bo gdzies tam zgubiłam cytat- Cathlyn- ale warjujesz z tymi wozami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
Nestelle, ja też zartowalam z Tz ze wygladam jak Obelix ;-) wielki brzuch przy waskich ramionach i nogach. ale to co innego niz wujek ktorego rzadko widze a ten z takimi tekstami. I to jeszcze wśród wielu ludzi, ktorzy to slyszeli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Trolla a o co chodzi
![]() ![]() Nestelle no wyszla ze mnie wredota ![]() Cathlyn no wlasnie,jak to nie stoi samodzielnie? Moj z torba nawet zawieszona na uchwytach stoi - w ogole musze napisac, ze jest bardzo stabilny ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-03-20 o 10:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
#4779 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"pierwszy kroczek na pierwszy roczek" czy coś w tym stylu Villga dla mnie szacun dla mamy, zwłąszcza kiedys, sadze ze kazda z nas by dałą rady, musiałaby ale nie dziwie sie juz ze takie kobiety czesto maja nie poukłądane zycie osobiste i zero zainteresowań bo nie mają czasu na randki, kluby fitnes i czesto na to pieniedzy chyba chciała byc pomocna ale jej sie znudziło, bo byłam w Nico a tam ceny takie lekko kosmiczne jak dla mnie wiec jej powiedziałam ze do 300 zł, zeby mi jakis za 1000 nie przyniosła od Armaniego bo szkoda czasu ![]() Nestelle och a to dlaczego nie? boisz się pająków? ![]()
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2014-03-20 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Trolla, no właśnie. Pewnie jak sie musi to czlowiek jakos da radę ale czasu dla siebie na pewno nie ma. Jeszcze kiedys, gdy nie bylo takich np.pralek czy pampersów. ..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
Oo fajny motyw
![]() Smok Moderny tez na pewno świetny ![]() Mi się osobiście podobają takie cartoon tatoo komiksowe, obrazkowe, kolorowe ![]() Ja się niestety nie oparłam ![]() Zamówilam czuczu memory w bardzo dobrej cenie są teraz (32,94zl) i właśnie Kręcą się maluszki i jeszcze jedną o biedronce ![]()
#4783 |
Rozeznanie
|
bzinka
weszłam na twoj blog i powiedz mi dobra kobieto gdzie kupiłąś lakiery Essie? nie mam czasu szukać wiec proszę o konkretny adres a mam na nie ochote ide coś zrobić w domu.....
#4784 |
Zadomowienie
|
Kupiłam w hebe w Bonarce.
#4785 |
Zakorzenienie
|
pani22ka dlaczego nie mieliście takiej karuzeli http://merlin.pl/3-Sprouts-Karuzela-...6,1313747.html
![]()
#4786 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a prezent nawet dla starszego dziecka nie musi być wyszukany . jak bym nie miała kasy to choćbym po lizaku każdemu dała albo upiekła ciasteczka . albo dla wszystkich albo dla nikogo . no bez pomocy partnera ciężko jest ....ja wszystko sama ale jednak tzt dużo pomaga .choć jest wolny w sumie od 21.ale z pracy może się urywac często a i prace mamy pod domem(dosłownie) . Cytat:
![]() dla bezczelnej szwagierki ![]() i za nocke ![]() Cytat:
![]() wiem ,wiem ..........
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
A teraz Zagadka z serii " o malo nie padlam, jak zobaczylam "
![]() Czym Dzis przed wyjsciem sobie Wlosy czesal ...??? - opd pod koniec dnia ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Dzięki za odp ![]() A kwadraciki brzmią pysznie ![]() Cytat:
Ja w sumie swoją lubię też ale dziwi mnie jedna rzecz. Ostatnio jak mieliśmy do nich jechać do mówiła przez telefon, że chce M kupić zabawkę i że połazimy po mieście to się coś wybierze no i połaziliśmy, zrobiła sobie zakupy i tyle ![]() To samo na gwiazdkę. Ja i Tż dostaliśmy od niej kasę a M. nie ![]() Teraz to nie ma jeszcze takiego znaczenia ale jak M. zacznie kumać to będzie mu zwyczajnie przykro jak babcia obieca zabawkę, a nie kupi. Chociaż znając szczerość dzieci to się pewnie o nią upomni ![]() Cytat:
Za sprzedaż i za kupno ![]() Ja tam jestem fanką maclarenów, nawet tych rozklekotanych ![]() Podpinam się, wszystkiego naj naj Milusiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
![]() no! ![]() ![]() ![]() Cytat:
i babeczki dawały rade . choć do tej pory nie ogarniam -Jak?... ![]() w super pharmie są -całe stoisko .
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
śmiejesz się więc to nic groźnego, a myślałam o widelcu,nożu.
#4791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadia? Nikola? Innego na N chyba nie znam... :-P My mamy imiona na K i nazwisko na K. wszyscy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chłopaki nie sa na tą sama litere . jest Jakub,jest Roch i tzt . a tak serio to Antosia i tak by nie była Antosią ,bo Nina jest od Antoniny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u Was jest wybór - Krzysiu,Kacper ,Krystian ,Kamil ,Kazik,Karol,Konrad...... ale i Kewin ![]()
![]() |
#4796 |
Rozeznanie
|
dla mnie to wyprawa jak za morze
![]() ![]() superharma blizej ale tez kawalek. dzieki, nie bywam tam to akurat nie wiem ze tam są. ja mam rosmanów skolko ugodno w okolicy wszsytko w galeriach jest, tak jak moj ulubiony Grycan ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
Nestelle noc spoko bez specjalnego wybudzania ale z mruczeniem sennym i taka zmiana poz spania ze w pewnym momencie na mnie wylazla
Wlasnie spacerujemy cieplo ale strasznie wieje. Dziecko od 10 mibut dpi ciekawe jak dlugo... Popoludniu mnie zebranie czeka, przed tym testem , masakra jakas,pewnie z 3 godziny potrwa... I z dzisiaj - wiecie jaki jest szczyt glupoty i bezczelnosci,zadzwonic o 6 rano zeby zapytac ile kurczakow kupic bo sa na promocji w kaufie, a kto - t....
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na K jeszcze Kaspian ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Ale ja chce Kubusia! :-P
A tak serio to z listy która podalyscie to te co mi sie podobaja odpadaja bo sa w najblizszej rodzinie. .. a reszta to część sie nie podoba Tzowi a część mnie. Jak wybietalismy imiona teraz to sie za nic nie moglismy dogadac co do męskiego. Jak na usg wyszla dziewczynka to sie ucieszylismy ze choć z imieniem nie bedzie problemu i sie bic nie będziemy ;-) A Jakub to Kuba wiec tak troche na K jest... No powiedzcie ze jest ;-) Tak sobie rozwazam a kto wie czy w ogóle bede miec synka Hehe Despa, ma pomysły teściowa. .. :-/ Edytowane przez Villga Czas edycji: 2014-03-20 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.