Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-17, 12:27   #729
caroline_m
Raczkowanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość

Bardzo się cieszę, że mam synka - wymarzony...
ale jak oglądam rzeczy dla dziewczynek w sklepach to tak bym chciała kiedyś córcie są takie przesłodkie!!
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
śliczne te sukienusio-bodziaki
foteliki świetne, też przymierzam się do maxi cosi, ale to juz z becikowego
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne ciuszki
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
super zakupy
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Śliczne ciuszki
Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
śliczne zakupy! uwielbiam te małe ciuszki

My tez byliśmy dziś na zakupach, kupiliśmy ciuszki dla małej ale na "zaś" czyli na czas od 6-9 miesiąc na jesien zimę takie podstawowe
a TZ nawet wziął sukieneczki na nastepne lato, czyli kiedy będzie miała roczek hahahah nie mogłam mu odmówić
Na prawdę mam nadzieję, że to dziewczynka siedzi w moim brzuszku bo inaczej to bede szukała komu sprezentowac te sukieneczki bo w reszte to spokojnie chlopca wcisnę
wstawię jutro zdjęcia jak znajdę czas
dziękuję za komplementy, też mi się strasznie podobają, dobrze, że mama mi wysyła, bo co z tego, że tyle śliczności w sklepach ale te rzeczy wszystkie w Polsce są strasznie drogie, a jeszcze dla dwójki maluchów.. same foteliki kupić dla dwójki dzieci to był dla nas spory problem finansowy, a do tego jeszcze częstsze badania, częstsze USG, więcej badań.. wszystko kosztuje okropnie dużo

teściowa dopiero sobie o mnie przypomniała przed świętami, jak powiedziałam siostrze TŻ, że moi rodzice nam kupili wyprawkę, bo ciężko finansowo stoimy (chociaż teście doskonale o tym wiedzą) i jakieś mięso nam kupiła i jajka ale o dzieci dalej nie zapytała czy wszystko mamy, czy coś nam potrzeba etc.