Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-15, 11:41   #3338
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Odpoczywaj Zosiu i spij dobrze

Ja ide chyba posiedziec w wannie bo jakos spac mi sie jeszcze nie chce zjadlabym tez cos ale musze troche sie ogarnac bo dzisiaj zjadlam wiecej niz moj maz
Od jutra sa na promocji w tesco nektarynki wiec ide kupic i zajde tez do lidla po borowki mniam mniam
Tez bym polezala w wannie ale sie boje ze jak wejde to juz nie wyjde :P

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny my już po śniadaniu, więc jest czas na napisanie
Wczoraj byliśmy na połówkowych i potwierdziło się, że będzie córka a więc wszystko w badaniu wyszło dobrze, tylko występuje u mnie pępowina dwunaczyniowa, a
z reguły pępowina jest trójnaczyniowa. Lekarz powiedział, żeby się nie martwić bo to nie oznacza nic złego. Ma/Miała któraś z Was też taka pępowinę? A nie określił też twarzoczaszki bo Milenka cały czas miała rączki na twarzy;-) pozdrawiamy:-*
A i waga 505 :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Tak jak dziewczyny pisaly mamy to samo. Mi tez pani dr powiedziala ze to jeszcze ni nie znaczy i ze duzo kobiet to ma ale pomimo tego dala mi skierowanie do specjalisty i jutro sie dowiem co i jak.
Nie czytaj nic na internecie jak juz chcesz to wikipedia a tak daj sobie spokoj. Wiem tylko ze jezeli bedzie mnie cos niepokoic to pojde do lelarza albo Ip. Troszke mnie niepokoi waga mojego maluszka 364g w 22 tyg. Jest w normie, jutro dowiem sie ile wazy w 23 tyg.

Wlasnie witamy sie w 23 tygodniu. Jeszcze 17 tyg. I Justus bedzie z nami. Ale cos czuje ze wyciagniemy.go wczesniej. I raczej bedzie cc ze wzgledu na moja wage i problem z biodrem ale mam jeszcze nadzieje ze urodze sn

Dzisiaj na obiad robie makaron wlasnej roboty i.do tego sos serowy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.