2014-05-31, 16:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez donkje
Miałam cheaty day x3 . Masakra, wczoraj waga pokazała tyle samo, ale jutro boję się wchodzić. Najadłam się jak nigdy chyba.
|
Właśnie nie wiem czy zrobić sobie jutro taki cheat day, czy jednak spróbować wytrwać, bo jakoś szczególnie nie ciągnie mnie do słodyczy teraz jak jem odpowiednie ilości BTW
Ale Tobie zazdroszcze ze po 3 takich dniach waga wciąż ta sama 
Cytat:
Napisane przez izkaa84
Dziewczyny, a jak się motywujecie do ćwiczeń. Bo na pewno są takie dni kiedy nic się nie chce. Odpuszczacie, czy...
|
Oj są takie dni.. Najczęściej jak muszę wyjść pobiegać to wymyślam powody dlaczego mi się nie chce, ale w końcu motywuje mnie to że to zawsze będzie jeden trening więcej do wymarzonego celu i wymarzonej sylwetki dziwię się sobie że mam takie samozaparcie żeby codziennie od tygodnia robić chociaż 20-min trening na ramiona, bo strasznie zależy mi na ich wyrzeźbieniu 
Cytat:
Napisane przez katka11s
No i jakie ćwiczenia polecacie na górne partie ramiona ,biust bo to moja udręka tu mi najgorzej zrzucić 
|
Ja bardzo polecam ćwiczenia Gackiej na ramiona (youtube OdchudzanieBezKitów) bo naprawdę zwiększają wytrzymałość rąk, a przy tym nie są takie mordercze. Do tego polecam Mel B - ramiona i Fitappy - ćwiczenia na obwisłe ramiona, i ogólnie jej ćwiczenia na górne partie ciała (ramiona, plecy, itp)
Cytat:
Napisane przez Melonade
Ja i donkje stosujemy liczenie kalorii i makroskładników i z tego co widziałam po dyskusji ostatnio, parę dziewczyn też się na to skusiło  . Dla nas tak jest najłatwiej i mamy największą kontrolę. Polecamy zapisywanie wszystkiego, co jemy. Ja używam myfitnesspal (aplikacji i strony), donkje używa strony potreningu . .
|
Melonade a ile Ci wychodzi póki co dziennie zjedzonych kcal i makroskładników? mi wychodzi za dużo W, a za mało B wciąż, ale walcze żeby to zmienić
|
|
|