2014-07-11, 10:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Cytat:
Napisane przez SlonecznikB
Aniu podobno goździki pomagają na ból zęba. W dziurkę włóż sobie kawałek goździka albo zagryź jeśli otwór jest malutki. Ja nie próbowałam ale podobno skuteczne
|
Basiu ale takiego suchego, z torebki? Jak pomyślę, że mi dotknie coś nerwa to mało nie sikam ze strachu, a Ty mi każesz jeszcze coś zagryźć 
A tak w ogóle to witam, u mnie dziś bez słońca, chłodek cudowny, okno całą noc miałam otwarte. Oliwka spała w samej pieluszce, a i tak ciągle się rozkopywała.
Jak już narzekamy to ja się też pożalę. Drętwieje mi kciuk prawej ręki. Zauważyłam to dzień po praniu dywany karcherem. Sądziłam, że może nadwyrężyłam palec ciągłym przyciskaniem spustu, ale to się cały czas utrzymuje i jest coraz bardziej dokuczliwe. Mam całą opuszkę odrętwiałą i mrówki w niej łażą. W lewej dłoni też chwilami mi prawa opuszka drętwiej 
Jeszcze mi to w szydełkowaniu nie przeszkadza bardzo, ale nie jest wygodnie 
Ale i tak dłubnęłam właśnie aniołka - sopelka
Basiu zostaje Ci przyłączyć się do tych narzekających na nawał pracy Kracz jak oni wszyscy.
Asia a Ty bujnij się do domu, może nie zauważą, że im duszyczki brakuje. Co będziesz się tam męczyć 
Marta, to mówisz że ta nakładka na siodełko się sprawdza? Muszę pozaglądać do Lidla, bo jak jeżdżę rowerem siostrzeńca, to mam ciągle odgniecioną moją, tę no.. To jest typowe męskie siodełko i nie jest to to co moje podwozie lubi 
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------
https://www.facebook.com/events/1408...8895216377092/ Mój anioł Erhetta stanął do licytacji na rzecz chorej Julki. Widzę, ze zmienili tylko cenę z 28 (moich sugerowanych) na 25 zł. Mam nadzieję, że się sprzeda.
|
|
|