Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowy shred językowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 20:46   #424
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka
Dot.: Sierpniowy shred językowy

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Pokaż wiadomość
Melduje, że właśnie skończyłam całą książkę Edgar Kolokacje. Zaczęłam ją jakoś na początku sierpnia i myślałam prawdę mówiąc, że do końca sierpnia starczy ale cóż.

Cytat:
Napisane przez springsteen Pokaż wiadomość
Ja nie lubię, kiedy w książce jest dużo zdjęć, obrazków, komiksów i tego typu rzeczy. Jakoś zawsze mi się wydaje, że wciskają je tam w ramach zapychaczy. Dlatego bardzo podoba mi się Destination, gdzie nie ma obrazków, za to jest dużo tabelek, z których akurat świetnie mi się uczy.
mam tak samo! a jak czytałam opinie o Destination, to wielu użytkowników wymieniało to jako wadę

Cytat:
Napisane przez springsteen Pokaż wiadomość
Kilka obrazków może być, ale nie muszą być na każdej stronie i wszędzie naćkane, jak to teraz w wielu książkach bywa. Strasznie mnie to razi i nie lubię tego typu książek. Ja lubię dosyć proste i jakoś tak z sensem zaplanowane. Nie to co moja książka do phrasal verbs, gdzie autor nie zaznajomił się ze spacją i wszystko jest pod sobą, nawet bez jakiegoś większego wytłuszczenia. xD Zastanawia mnie kto w ogóle wydał taką książkę. Przecież z tego tragicznie się uczy i tylko człowiek się męczy i zniechęca. Jak chcieli zaoszczędzić trochę miejsca, to im się udało. Aż do przesady. XDDD
tak z ciekawości, co to za książka?

oooj, trochę się tu nie udzielałam, byłam na wyjeździe i narobiłam sobie zaległości ale koniec, teraz planuję ruszyć z podwójną parą i lepszym planem skończyłam jeden kurs na memrise, w końcu
a jeśli chodzi o zeszyty, ostatnio dostałam od mamy z napisem 'keep calm and be beautiful'

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora