2014-08-17, 09:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowy shred językowy
Cytat:
Napisane przez Futbolowa
W temacie Anki: czy tam nie ma już gotowych talii?
Kiedyś korzystałam z tego programu i pobierałam sobie sporo ciekawych talii z bazy. W tej najnowszej wersji takiej opcji nie znalazłam...
|
jest klikasz na + i pobierz udostępniane talie - ale mało tam tego z tego co widziałam. Ja przy anki mam natomiast problem z odwróceniem talii i wsadzeniem jej do odpowiedniego folderu zawsze wrzuca mi się do default i nie mam innego wyboru, nawet jak mam stworzony nowy folder :/
Cytat:
Napisane przez Marola
Z czasem dla siebie jest ciężko. Wstaję wcześniej niż domownicy i wtedy delektuję się ciszą i się uczę  Jak zaśpię, to korzystam z pierwszej drzemki małego, gdy dziewczyny jeszcze są chętne do wspólnej zabawy i nie potrzebują towarzystwa mamy. Tu jednak nie ma reguły, bo są różne rzeczy do zrobienia - dużo rzeczy, za dużo... Mąż mnie w nauce francuskiego wspiera, motywuje i nie marudzi, że głodny, ale to ja potrzebuję porządku (przy dzieciach mało realne  ), posiłków wartościowych i przede wszystkim czasu na bycie z rodziną. Przy dzieciach, mimo najlepszych planów organizacyjnych są sytuacje, których nie przewidzisz i tak to już po prostu jest...
|
Podziwiam
|
|
|