Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - obawiacie się wojny z Rosją?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-24, 19:10   #85
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: obawiacie się wojny z Rosją?

Cytat:
Napisane przez StillStunning Pokaż wiadomość
Po pierwsze nie powiedziałam wszyscy ale zdecydowana większość
Nie no, powiedzialas 90%, nie wszyscy
Jak juz pisalem, wspolczuje otoczenia z ktorego pochodzi taka probka

Cytat:
Po drugie chętnie podyskutowałabym,ale z kimś na poziomie kto nie odpowiada na zdanie inne od swojego atakiem.
Innymi slowy zadasz immunitetu na plececie czego czy slina na jezyk przyniesie, bez zadnej polemiki... to chyba Ci sie forum z jakims innym miejscem pomylilo

Cytat:
Po trzecie- faceci namiętnie wypisujący na babskim forum to bardzo męskie zajęcie
No ba, poskramianie zlosnic
Nie musze chyba dodawac jak bardzo mi zwisa i powiewa cokolwiek Ty badz ktos inny sadzi nt tego gdzie i co pisze ?

Cytat:
Nie mam żadnej taktyki bo nie mam zamiaru uczestniczyć w wojnie słownej.
Nie mam też potrzeby udawadniania istnienia lub brak argumentów, bo temat wątku jest zupełnie inny, poparłam osobę wypowiadającą się wcześniej,bo jak słusznie powiedziałeś każdy ma prawo do swojego zdania i ja z niego właśnie skorzystałam. Nie muszę się przed nikim tłumaczyć. Wchdze na to forum aby pogadać z kobietami a nie facetami, zwłaszcza takimi których ego cierpi od byle napisanej pierdoły.
Dlatego proszę o nie odpowiadanie na moje posty mężczyzn.
Nie no, to juz ustalilismy, ze nie masz potrzeby udowadaniania - machniesz bezpodstawna opinie i jeszcze wielce sie oburzasz, ze ktos smie odpowiedziec

Nie chcesz dyskusji - to nie pisz. Jak chcesz pisac, to sie musisz liczyc, ze na forum ktos Ci moze odpisac, so sorry

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2014-08-24 o 19:15
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując