2014-08-25, 10:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
Napisane przez Linea86
Dziewczyny chyba tu zarazki przekazujecie bo i mnie dopadło...Wczoraj to mnie tak na wieczór zatoki rozbolały, ze spać nie mogłam...A dziś mam dentystę, mam nadzieję, ze nie osmarkam Pani dentystki:P
basia ja się ciągle zastanawiam nad tą szkołą rodzenia, ale u mnie problem jest z mężem - ma taką pracę, że ciężko mu czas znaleźć,a sama nie chce iść.
|
Kurcze chyba ja posłałam Wam te zarazki meczę się od piątku z katarem, bólem głowy a teraz jeszcze trochę drapie w gardle 
Zdrówka dla Wszystkich potrzebujących 
Ja na sr chodzę - w ramach nfz i deklaracji do położnej. Myślę, że sporo można się dowiedzieć a poza tym poznam położne ze szpitala w którym chcę rodzić.
Cytat:
Napisane przez Hasiap
Dzień dobry 
Przyjaciółka urodziła o 23.30 zdrową piękną córeczkę
|
Gratulacje dla przyjaciółki 
Cytat:
Napisane przez Hasiap
A teraz mój problem.. W nocy obudziłam się z krzykiem... Tak mnie skurcz złapał w łydkę, że aż płakałam z bólu... Musiałam podjechać do pracy na chwilę, więc zahaczyłam o aptekę. Tam pani farmaceutka sprzedała mi Slow-mag. Mówię w pracy o sytuacji to na mnie wszystkie naskoczyły, że bez konsultacji z lekarzem mam nic nie brać (w tym jedna żona nie mojego ale gina) i teraz jestem w kropce. Wizyta za tydzień dopiero, a ja od tych skurczy umrę chyba wcześniej.. Czy któraś z Was ma i używa ?? Mój gin pracuje rano w szpitalu w innym mieście a po południu u siebie w klinice w moim mieście i nie chcę mu zawracać głowy dzwoniąc, ale może chociaż sms z zapytaniem wyślę??
|
jeśli to tylko magnez to możesz spokojnie brać, poza tym chyba by farmaceutka nie dała Ci czegoś, czego nie wolno. Jak się bardzo niepokoisz to napisz smsa do lekarza 
Cytat:
Napisane przez Linka1984
w szkole rodzenia refundowanej chodza same dziewczyny az do 32 tc dopiero potem refundacja obejmuje męzczyzn. U mnie w grupie jest 12 dziewczyn i zadna nie chodzi z facetem :P pani mowiła ze facet przychodzi na pare ostatnich zajęć gdy przychodzi nauka oddychania podczas porodu
|
Dziwne, bo tam gdzie ja chodzę większość dziewczyn jest przed 32tc i normalnie można przyjść z partnerem. Ale może to kwestia wielkości grupy, bo u mnie grupa jest połowę mniejsza.
Gratuluję 27tc
|
|