Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-25, 10:48   #654
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Cytat:
Napisane przez Linea86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba tu zarazki przekazujecie bo i mnie dopadło...Wczoraj to mnie tak na wieczór zatoki rozbolały, ze spać nie mogłam...A dziś mam dentystę, mam nadzieję, ze nie osmarkam Pani dentystki:P
basia ja się ciągle zastanawiam nad tą szkołą rodzenia, ale u mnie problem jest z mężem - ma taką pracę, że ciężko mu czas znaleźć,a sama nie chce iść.
Kurcze chyba ja posłałam Wam te zarazki meczę się od piątku z katarem, bólem głowy a teraz jeszcze trochę drapie w gardle

Zdrówka dla Wszystkich potrzebujących

Ja na sr chodzę - w ramach nfz i deklaracji do położnej. Myślę, że sporo można się dowiedzieć a poza tym poznam położne ze szpitala w którym chcę rodzić.

Cytat:
Napisane przez Hasiap Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Przyjaciółka urodziła o 23.30 zdrową piękną córeczkę
Gratulacje dla przyjaciółki

Cytat:
Napisane przez Hasiap Pokaż wiadomość
A teraz mój problem.. W nocy obudziłam się z krzykiem... Tak mnie skurcz złapał w łydkę, że aż płakałam z bólu... Musiałam podjechać do pracy na chwilę, więc zahaczyłam o aptekę. Tam pani farmaceutka sprzedała mi Slow-mag. Mówię w pracy o sytuacji to na mnie wszystkie naskoczyły, że bez konsultacji z lekarzem mam nic nie brać (w tym jedna żona nie mojego ale gina) i teraz jestem w kropce. Wizyta za tydzień dopiero, a ja od tych skurczy umrę chyba wcześniej.. Czy któraś z Was ma i używa ?? Mój gin pracuje rano w szpitalu w innym mieście a po południu u siebie w klinice w moim mieście i nie chcę mu zawracać głowy dzwoniąc, ale może chociaż sms z zapytaniem wyślę??

jeśli to tylko magnez to możesz spokojnie brać, poza tym chyba by farmaceutka nie dała Ci czegoś, czego nie wolno. Jak się bardzo niepokoisz to napisz smsa do lekarza

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
w szkole rodzenia refundowanej chodza same dziewczyny az do 32 tc dopiero potem refundacja obejmuje męzczyzn. U mnie w grupie jest 12 dziewczyn i zadna nie chodzi z facetem :P pani mowiła ze facet przychodzi na pare ostatnich zajęć gdy przychodzi nauka oddychania podczas porodu
Dziwne, bo tam gdzie ja chodzę większość dziewczyn jest przed 32tc i normalnie można przyjść z partnerem. Ale może to kwestia wielkości grupy, bo u mnie grupa jest połowę mniejsza.

Gratuluję 27tc

jojla jest offline Zgłoś do moderatora