Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 23:29   #2602
sweetsunday
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To teraz zacznę moją relację

[...]
Życzę wam dziewczyny takich samych pięknych ślubów i równie mało stresu co ja miałam
Tworzycie przepiękną parę Gratulacje

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
sweetsunday Zdrowiej
Dziękuję, fizycznie już ok ale stres już mnie chyba zżera i co rusz mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę i powiedzieć TŻ żeby się ugryzł w pewną część ciała

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Pokazałam mamie też tą koszulę, co sobie TŻ upatrzył i strasznie skrytykowała Powiedziała że widać, że to sztucznizna i że jest brzydka... a zdanie mamy się jednak dla mnie b. liczy. W każdym salonie też pani mówiła, że wg wszelkich zasad koszula powinna być pod kolor sukni No i ja gdzieś w środku też bym wolała jednak TŻta w koszuli ivory, ale boję się, że będzie źle wyglądał (choć ta, którą mierzyliśmy przy zakupie garnituru była po prostu wybitnie brzydka, bo nie mieli innych, i wyglądała nie jak śmietanka, ale jakby... ktoś ją obsikał. I TŻtowi w głowie się śmietankowa koszula zarejestrowała jako taka żółta i brzydka). Boję się teraz już iść z TŻ na zakupy, nie wiem jak go odciągnąć od tamtej koszuli... bo jemu się strasznie podobała, no ale ja też miałam małe wątpliwości czy nie wygląda za sztucznie, a moja mama tylko je potwierdziła... a wiecie jak na TŻtów działa argument "Kochanie, bo według mojej mamy..."

Z dobrych wiadomości - przyszedł mój nowy welon, już go kocham No i za 2-3h mam próbną fryzurę
Co do koszuli śmietankowej to polecam w sklepie online Styl Biznesu Oskar

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość

Nam zostało 12 a ja cały czas sie zastanawiam czy o czymś nie zapomniałam.

Ze załatwionych spraw ostatnich mamy:
W czwartek byliśmy u spowiedzi.
Byliśmy podać księdzu dane świadków.
Tż kupił już buty o czym mnie poinformował po kilku dniach
Zakupiliśmy już brakujące napoje.
Przyszła dekoracja auta

I mam pytanie do Was. Co sądzicie o takiej formie podziękowania dla gości http://allegro.pl/banki-mydlane-szam...545097814.html ? Gościu z zespołu mówił że jest to bardzo widowiskowe jak goście wezmą bańki i będą dmuchać na parę młodą a para tańczy w świetle.
Ja jestem pewna, że cały czas o czymś zapominam
Bańki może i fajnie wyglądają, ale może się robić trochę ślisko po nich

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
My dzisiaj szukaliśmy koszuli smokingowej w kolorze ivory dla TŻ-a i słabo z tym było. Znaleźliśmy jedną w miarę w outlecie Vistuli, za 40 zł, więc wzięliśmy. Acz chyba z neta zamówimy inną bardziej nam odpowiadającą, a ta będzie zapasowa. Ciekawe co piszecie z tym, że niepełne kolorystyczne dopasowanie koszuli do sukni nie będzie estetyczną porażką. Też wiele osób odradzało nam koszulę śnieżnobiałą do sukni ivory i sama już nie wiem. TŻ chyba lepiej wygląda w ivory, więc może tak zostanie, chyba że naprawdę nic nie znajdziemy. Mam wrażenie że towar jest mocno przebrany.
Z TŻ sporo się nachodziliśmy za śmietankową koszulą ale się udało i pasuje idealnie
http://www.krawatikoszula.pl/koszule..._247_2179.html

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
No dziewczyny odebrałam suknię,jest idealna ! A tak się bałam
Super