2014-09-25, 22:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
jak zobaczyłam czerwoną wiadomość, to aż mi się słabo zrobiło i tylko przewijałam szybko posty, żeby sprawdzić Marsi, Bogu dzięki, że wszystko dobrze, uważaj na siebie
Sliver, trzymajcie się tam mam nadzieję, że długo Was nie będą trzymać
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Mala nam spadla z lozka dzis i uderzyla o szafke  Nie wiem jakim cudem, musiala wejsc na tz i sie z niego sturlac. Spala na srodku lozka. Ma rozciecie na czole, ale nie glebokie, mocno czerwone pewnie bedzie siniak  To bylo straszne huk i krzyk mojego tza. Pierwszy raz widzialam go tak przerazonego, ja tez zawal na miejscu.
|

Cytat:
Napisane przez Delicjanka
o to fajni z tymi solarami, my mamy taki piec co nastawia sie na tryb letni  w ogoole jestem tak mega zadowolona z tego pieca, nie musisz co chwile chodzic patrzec czy zgasl, albo co godzina dwie dorzucać:p jak na razie 2 tygodnie prawie chodzil bez zadnego dorzucania groszku  ach no super jest a jak zgasl (skonczyl sie groszek) to rozpalenie trwało 30sekund 
|
jaki ten piec? podasz linka? bo my właśnie na tym etapie jestesmy
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
MAGISTER ewulkaaa się z wami wita! 
|

gratulacje!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez szklanka19
wstała po godzinie z gorączką  biedna może się już źle czuła podczas tego spaceru. Teraz odsypia, widać, że zmęczona, zresztą nocka też była nieciekawa. Mam nadzieję, że to nic poważnego 
|
oby nic się z tego nie rozwinęło
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Takze jestem niewiarygodnie glodna, ale za to w czystych butach 
|

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Szok szok szok. Moja mama zaproponowala, ze wezmie mala na noc. Najlepsze- hahah nie mamy z kim wyjsc na impreze akurat w tym terminie 
|
to się wyśpisz przynajmniej
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Ale zaraz sie posile czekolada z orzechami (co prawda to nie Oreo, ale jakos to zniese  )
|
a ja milke oreo mam w szufladzie, ale na razie tylko koło niej chodzę i jestem twarda
|
|
|