Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 22:20   #4713
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

jak zobaczyłam czerwoną wiadomość, to aż mi się słabo zrobiło i tylko przewijałam szybko posty, żeby sprawdzić Marsi, Bogu dzięki, że wszystko dobrze, uważaj na siebie

Sliver
, trzymajcie się tam mam nadzieję, że długo Was nie będą trzymać

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Mala nam spadla z lozka dzis i uderzyla o szafke Nie wiem jakim cudem, musiala wejsc na tz i sie z niego sturlac. Spala na srodku lozka. Ma rozciecie na czole, ale nie glebokie, mocno czerwone pewnie bedzie siniak To bylo straszne huk i krzyk mojego tza. Pierwszy raz widzialam go tak przerazonego, ja tez zawal na miejscu.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
o to fajni z tymi solarami, my mamy taki piec co nastawia sie na tryb letni w ogoole jestem tak mega zadowolona z tego pieca, nie musisz co chwile chodzic patrzec czy zgasl, albo co godzina dwie dorzucać:p jak na razie 2 tygodnie prawie chodzil bez zadnego dorzucania groszku ach no super jest a jak zgasl (skonczyl sie groszek) to rozpalenie trwało 30sekund
jaki ten piec? podasz linka? bo my właśnie na tym etapie jestesmy

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
MAGISTER ewulkaaa się z wami wita!

gratulacje!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
wstała po godzinie z gorączką biedna może się już źle czuła podczas tego spaceru. Teraz odsypia, widać, że zmęczona, zresztą nocka też była nieciekawa. Mam nadzieję, że to nic poważnego
oby nic się z tego nie rozwinęło

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Takze jestem niewiarygodnie glodna, ale za to w czystych butach

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Szok szok szok. Moja mama zaproponowala, ze wezmie mala na noc. Najlepsze- hahah nie mamy z kim wyjsc na impreze akurat w tym terminie
to się wyśpisz przynajmniej

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale zaraz sie posile czekolada z orzechami (co prawda to nie Oreo, ale jakos to zniese )
a ja milke oreo mam w szufladzie, ale na razie tylko koło niej chodzę i jestem twarda

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora