![]() |
#4681 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
marsi kciuki!
silver dla Was tez! ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Ja chyba juz wiem, w czym problem - Yae jest przy uu, ale tylko mietoli w buzi, bo wlasciwie nie slychac od pewnego czasu przelykania. Moze raz na 10 przystawien. Czyzby sie odstawiala? Niech jeszcze miesiac wytrzyma!! ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Tak, sezonowe od lata 2011. Nabawilam sie od butow ochronnych, w ktorych musialam w pracy chodzic. Samo przechodzi, gdy robi sie chlodno a wraca co roku w lecie. Swedzi i wyglada nieladnie. Teraz jeszcze zmiany sa widoczne, wiec mam pierwsza okazje od 2011, zeby zaufana lekarka sie mna zajela - do tej pory ciagle nawroty. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Wg mnie przeciwskazan nie ma ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Trzymam jeszcze mocniej!! Martwie sie! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
o rany Marsi kciukasy mocne!!!!!!!! Jestesmy z Tobą!!!!!
silver, tulę!!! ![]() ![]() Ewulka, jeszcze raz gratulacje!!! ![]()
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
![]() Jejku co tu się dzisiaj dzieje! Silver oby Darusi szybko przeszło! Trzymajcie się dzielnie! Marsi o kurczę, oby szyjka trzymała ![]() ![]() Ewulka kochana! Ogromne gratulacje! ![]() ![]() Meneq super, że podróż ok ![]() Sarah ja myślę, że zostałabym na tym drugim kursie też. Zawsze to trochę więcej kontaktu z ludźmi ![]() Little biedna Tosia ![]() ![]() A myśmy dzisiaj poszły pieszo do Lidla, mamy kawałek, zawsze jeździłam wózkiem, ale na tych naszych wakacjach Ewunia dużo chodziła na nóżkach to uznałam, że da radę. Pod koniec trochę marudziła, w domu usnęła przy ciumkaniu w 3 minuty i wstała po godzinie z gorączką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...qOYUzWgnFOTLHA przynajmniej szybko do siebie mała dojdzie ![]() Cytat:
Lekarz wystawia zlecenie na to. W weekend na dyżur do szpitala się idzie tylko. Tu podstawa prawna, warto to zapamiętać ![]() http://www.nfz-lodz.pl/index.php/dla...-domu-pacjenta Cytat:
dodam, że w ogóle w domu też masakra była, ale A. mi wymiotowała antybiotykiem Naszej się nie dało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o fuck, trzymam jak szlag! Marsi i Marinka, nie skurczować mi tu! ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Neti, widziałaś moje propozycje zabawkowe? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Cały dzień myślę o Marsi, wchodzę z nadzieją dobrych wieści a tu... kciuki! Za Marsi i za Marinke, martwię się
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Marsi kciuki mocno trzymamy
#4688 |
Zakorzenienie
|
Popłakałam się jak głupia! Marsi trzymam kciuki i modlę się za Was!
Przepraszam, nie umiem więcej napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
moje mordeczki popłakałam się
pojechałam na ktg bo skurcze nie odpuszczały, już w poczekali naliczyłam co 4 minuty ![]() ktg oczywiście szalał, tętno Malej prawidłowe a skurcze mocne, przyjmowała mnie lekarka bo położnej jeszcze nie było i zaleciła żeby szybko jechać do szpitala zadzwonilam do gina żeby sprawdzić szyjkę na szczęście wszystko pozamykane i wiecie co jest przycznyą skurczy???? odwodnienie......... no tak przecież dwa dni temu przechodziłam horror ![]() moj gin moglby mnie w szpitalu zostawic ale jesli cokolwiek będzie sie dziac mam do niego jechac dałam slowo że będę leżeć i wlasnie sie nawadniamy jestem jeszcze w szoku , cala się trzęsę z nerwow modliłam się żeby Mała się jeszcze nie spisezyła. Mysłałam o Was i czułam,że Wy o nas także a jak zobaczyłam wpisy to się popłakałam,że jesteście takie kochane a jednocześnie nie chcialam Was martwic. Dziekuje,ze jestescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Marsi-boję się o Was jak cholera ale musicie dać radę dziewczyny
![]() ![]() Czekamy tu wszystkie na dobre wieści. O już jesteś kochana. Jak dobrze że wróciłaś jeszcze w dwupaku ![]() Oszczędzaj się ![]()
#4691 | |||
Raczkowanie
|
Marsi, uffff, dobrze że to taka diagnoza skurczy, bardzo się cieszę że wszystko ok
![]() Ewulka, gratuluję obrony!!! Meneq, super że Yae tak dobrze zniosła podróz! Cytat:
Widzę że coraz więcej z nas które kp, ja też się do tego powoli przymierzam, u nas kp głównie do zasypiania, na drzemkę i na noc no i w nocy. Póki co czytam "Zasypianie bez płaczu" Searsów co by zdobyć trochę pomysłów jak to ogarnąć. Cytat:
![]() A języka też pewnie że się nauczysz, jeśli mieszkasz w kraju gdzie się mówi tym językiem to daj sobie trochę czasu i zobaczysz, kupuj lokalne gazety, staraj się zagadywać w sklepach i pójdzie. Na kursy jeśli masz jak je pogodzić i masz czas ja chodziłabym na oba, zawsze więcej ludzi do rozmowy, nauczyciele z innymi metodami nauczania, na pewno skorzystasz. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48286014]jeśli o akcesoria chodzi, to jakbyś widziała w Auchan markę rik&rok to bierz - fajna, naprawdę fajna ciastolina i GENIALNE dupsy do niej ![]() https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...qOYUzWgnFOTLHA [/QUOTE] Super ten zestaw! Bardzo dziękuję za wskazówkę ![]() ![]() Właśnie o coś takiego mi chodziło, nie duże plastikowe samorobiące gadżety tylko właśnie małe akcesoria którymi dziecko bawi się i ćwiczy sobie samo. A czy rzeczy tej firmy są regularnie czy raczej okazjonalnie? Bo Auchan średnio mi po drodze niestety. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi, kamień z serca kochana. Siedze w tej kuchni w tych przetworach i co chwila na laptopa patrzę czy jakieś wieści od Was. Robota mi się nie kleiła. A zapach pomidorów z Twojego przepisu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
O kurcze MARSI, oby bylo dobrze!!!
EWULKA, fiu fiuu, gratulacje!! ![]() Zdrowka dla naszych chorowitkow - malych i duzych! SYLWIA, chcesz isc do pracy? ![]() MENEQ, opowiedz cos wiecej, jak rodzina reaguje na Yae, jak spedzacie czas itp ![]() Kolejny dzien masakra za nami. Dziec juz spi, bo kolejny raz opuscil drzemke (wstalismy o 8 ). Nie mialabym nic przeciwko, ale widze, ze ten brak drzemki mu dokucza ![]() ![]() A przeciez musimy cos jesc... musze miec chwile, by to przygotowac. I tak to wyglada mniej wiecej od 14-15 do 19 az zasnie... Ciezko, ciezko... Kupilam naklejki, kredki, itp. Kredki sa fajne, ale do wyciagania i wkladania do pudelka, bardzo tez lubi obgryzac rysiki ![]() Rysowaniem jest kompletnie niezainteresowany. Naklejek sie boi, serio. Nie znosi jak cos ma do paluchow przyklejone. Dobrze, ze chociaz lubi "pomagac" mi sprzatac. Dzis wypucowalismy mieszkanie, ukladalismy jego ciuszki i mylismy buty. Tylko gotowania nie akceptuje, ehhhh... Takze jestem niewiarygodnie glodna, ale za to w czystych butach ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Marsi: ufff, dali ci kroplowke?
Szaja: Tata mój często kupuje w Auchan Polecę mu rozejrzeć się za tamtą ciastolina ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2014-09-25 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Naklejki go nie kręcą,ostatnio zostawił mnie w połowie zabawy wyklejania książeczki ![]() Potem nakleilam mu na bluzkę to sobie przelepiał ![]() także tego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Marsii uff. Oszczędzaj się.
Silver zdrówka dla Darii. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
o widze, ze MARSI wrocilas juz.
Oszczedzaj sie, to chyba ostrzezenie! DEBRAH, my tez oswajamy. Poki co obklejamy lozeczko (mamy takie grubsze naklejki, z ulubionymi samochodami). MALA, noooo u nas tez kredkami sie "wierci" ![]() SILVER, biedna Daria ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() W zeszłym roku poszłam na spotkanie z prezesem i robiłam notatki w notatniku z wielkim obrazkiem szczerbatej dziewczynki na okładce ![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48286014] moje prawnie 7 dni wisiało kiedyś ![]() [/QUOTE] Jesteś miszczem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do naklejek, to mojej Młodej nie kręcą za bardzo. Pomiętoli, pomiętoli i zostawia. Marsi - bardzo się cieszę, że wróciłaś w dwupaku! Myślałam o Tobie popołudniu, jak się Młoda pół godziny (!!!) bawiła pisakami. Dziękuję raz jeszcze za pomysł ![]() ![]() Co do tych pisaków, to Meneq może Wy tez spróbujecie? Julkę tez mało co zajmuje na dłużej, a tym razem zdejmowała zakrętki, robiła pare kresek na kartce i zakładała nakrętkę z powrotem. I tak z każdym po parę razy. A że w opakowaniu było 30 sztuk, to trochę jej zeszło ![]() Miłego wieczoru! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zadomowienie
|
![]() Marsi no to teraz leż i pij ![]() ![]() Nawijko współczuję maruda. To potem najgorzej, ja zawsze mówię Ewie, że jak już ma nie spać to przynajmniej się bawmy, a nie histerie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
Na naklejki jest szal, lazi i przykleja. Jako, ze ostatnio jest czestym gosciem u pana doktora, to smialismy sie, ze zbierze cala kolekcje nalepek z dzielnym pacjentem. Marsi ale ludzi straszych ![]() ![]() Ewulka gratulacje! Szok szok szok. Moja mama zaproponowala, ze wezmie mala na noc. Najlepsze- hahah nie mamy z kim wyjsc na impreze akurat w tym terminie ![]()
![]() |
#4702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale zaraz sie posile czekolada z orzechami (co prawda to nie Oreo, ale jakos to zniese ![]() u nas zabawa pisakami wyglada identycznie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- "Jestes Bogiem" na tvp2. Lubicie? ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-25 o 19:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Marsi jak dobrze, że to odwodnienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
marsi ufff! Ale dostarczylas sobie i nam przezyc! Dobrze, ze wszystko sie tak skonczylo, uwazaj na siebie
![]() Silver zdrówka dla Darii, mam nadzieje, ze w szpitalu sie wami wzorowo zaopiekują. meneq jako, ze mam dosc duza ostatnio weselna praktyke, powiem Ci, ze zmojego punktu widzenia, skoro Yae i tak wiecej sobie cyca dla bliskosci niz z glodu to ona tego mleka od dziadkow nie wypije, ani mieszanki ani Twojego. Mielismy od maja 7 (!) wesel, za kazdym razem jak zostawal z niania to spal praktycznie cala noc, a to nie zdarza mu sie NIGDY w naszej obecnosci, jak zostawal z dziadkami, ktorych jednak widuje rzadziej, budzil sie, ale krzyczał na widok butelki. Ani razu podczas tych 7 nocy nie wypil mleka, a jak spimy razem to cycka w buzi chce miec non stop. Co do naklejek u nas jest jak u nawijki i debrah brzydza go, myslalam, ze tylko moj taki dziwak ![]() Ewulka gratulacje ogromne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Lurker ;)
|
Nawijko widzialam, naciagane dla osob ogarniajacych temat Kalibra 44 i Paktofoniki (czytaj ja i moj tz, dzieci ulicy
![]() ![]() Ogloszenia parafialne Do niedzieli -30% w F&F na caly asortyment przy zakupach powyzej 30 zl. Jako, ze jestem bezrobotna bez dochodu, nie moge sobie odpuscic takiej okazji ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-09-25 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Majulmi dzięki za linka ![]() Kuba też się bał naklejek ale mu przeszło, niestety nie zajmują go na długo. W ogóle Jego nic na dłużej niż 5 min nie zajmie. Owszem był szał na układankę ale szał się skończył i teraz układanką tylko rzuca :/ ani klocki ani kredki ani książeczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- i w ogóle to coś mi się spitoliło i nie mogę wysyłać do Was wiadomości z telefonu :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
A co robicie, Nancy? co on lubi?
Wiesz, on stosunkowo niedawno zaczal plynnie chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kochalam te muzyke!!! Pamietam jak mama porwala mi tasme w kasecie k44, bo uznala, ze ma na mnie zly wplyw :P Cytat:
U nas tez wszelkie atrakcje na max 10min. I to oczywiscie jak ja sie z nim bawie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie zasnęłam z Filipem ![]() ![]() młody przeziębiony, ale już powoli mu przechodzi...na mnie ![]() Ultra, duży dom, w chowanego można się bawić ![]() nieźle Was wymęczyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciuki za badania ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.