Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wszystkowątek w październiku - ubrania, buty, dodatki damskie, męskie, dziecięce, DOM
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-06, 12:34   #1
palau
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Wszystkowątek w październiku - ubrania, buty, dodatki damskie, męskie, dziecięce, DOM

Zapraszam, będę jeszcze uzupełniała. Część rzeczy oddamy za drobiazg, inne za coś konkretnego. Zapraszam, proszę śmiało pisać

cześć rzeczy jest moja, część siostry - rzeczy można łączyć - wówczas wysyłka w listopadzie, lub jeśli wybierzecie rzeczy siostry - możliwa wysyłka wcześniej.

Mój rozmiar - S-M, buty 36 i 37 (w zależności od typu)
Rozmiar siostry - M-L, buty 39 i 40 (jw)

poszukuję:
Oczekuję na dziecko więc czeka mnie kompletowanie wszystkiego co do obsługi dziecia niezbędne, zatem rozważę wszelkie propozycje z tej materii.

Poszukuję również spodni ciążowych 38 i kurtki lub płaszcza szerokich w brzuchu (S-M)
Bielizny ciążowej (nowej)
rajstopy przeciwżylakowe
ale również pielęgnację, głównie nawilżającą, ale wszystko zobaczę.
Do domu szukam też kasetki na biżuterię, foremki do lodów i formy do ciast, ciasteczek.
Poszukuję suszarki Braun 1800.

1. Telefon Samsung, użytkowany niedługo, około rok. Nie pamiętam modelu. W zestawie obudowy do zmiany, biała i jeszcze jedna (chyba kolorowa) - musiałabym zajrzeć do pudełka. Obudowy nie były zmieniane, zatem są nowe. Świetny gadżet dla młodej osoby.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG2019.jpg
Wyświetleń: 236
Rozmiar:  58,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG2020.jpg
Wyświetleń: 54
Rozmiar:  71,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez palau
Czas edycji: 2015-09-24 o 18:35
palau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując