Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 10:29   #427
EdithS
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Wiesz mi szkoda kasy na kurtkę, w której nie będę chodzić już za rok A tak to mama ma 2 kurtki to jedną mi odstąpi A że jest ortalionowa to dopasowuje się do kształtu figury Wole pieniądze wydać na ciuszki dla dzidziusia niż na kurtkę
ja też tak mam, już zaczynam myśleć, że sobie wolę odmówić, a dla dziecka na coś wydać pamiętam, jak mi mama mówiła po ślubie: kupuj sobie teraz, bo jak tylko dziecko się pojawi w Waszym życiu, to będziesz najpierw o jego potrzebach myśleć, potem o swoich. No i racja
a kurtkę pożyczyłam od teściowej mojej siostry, brzuchol mi w nią wejdzie, więc luz

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Maselko tez mam jak chcecie Tylko ja nie moge z maselkiem to nie dla mnie hihihi

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

a ja cierpie bo nie ma u nas twarozku ale zjadlabym z twarozkiem i dzemem hahahahaha

Tlumacze kiedys TZ ze zjadlabym sobie taki polski twarozek, a on mi ze sklepu przynosi bialy jogurt naturalny i dosypuje cukru :/ :/
hahahah, ach Ci TŻci! Ale czasem ich ruchy są tak śmieszne i słodkie jednocześnie Mój mi kiedyś kupił ciepłe rajstopy na zimę, podobał mi się taki norweski wzór i chciał mi zrobić niespodziankę i ja nosiłam wtedy rozmiar m, a on mi kupił xl, a jak zapytałam czemu? To on: bo na zimę, mają grzac, to muszą być większe! i jak tu zrozumieć myślenie faceta
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora