Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 10:12   #421
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Witam

O tosta też bym sobie zjadła
juz robie dla ciebie mam do dyspozycji miod, dzem truskawkowy, nutelle, i syrop karmelowy
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:14   #422
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Eee z masełkiem najlepsze
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:15   #423
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
juz robie dla ciebie mam do dyspozycji miod, dzem truskawkowy, nutelle, i syrop karmelowy
Idealna odpowiedź kobiety w ciąży-....... z twarożkiem

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:17   #424
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Maselko tez mam jak chcecie Tylko ja nie moge z maselkiem to nie dla mnie hihihi

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Idealna odpowiedź kobiety w ciąży-....... z twarożkiem
a ja cierpie bo nie ma u nas twarozku ale zjadlabym z twarozkiem i dzemem hahahahaha

Tlumacze kiedys TZ ze zjadlabym sobie taki polski twarozek, a on mi ze sklepu przynosi bialy jogurt naturalny i dosypuje cukru :/ :/

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-10-24 o 10:19
Stary 2014-10-24, 10:24   #425
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
a ja cierpie bo nie ma u nas twarozku ale zjadlabym z twarozkiem i dzemem hahahahaha

Tlumacze kiedys TZ ze zjadlabym sobie taki polski twarozek, a on mi ze sklepu przynosi bialy jogurt naturalny i dosypuje cukru :/ :/
Oj nie chciałam zdenerwować Ciebie i dzidziusia
Ale u Ciebie jest na pewno coś, czego nie ma w Polsce i możesz nam tylko narobić smaka..

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:25   #426
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

oooo z dżemem truskawkowym były by idealne
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:29   #427
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz mi szkoda kasy na kurtkę, w której nie będę chodzić już za rok A tak to mama ma 2 kurtki to jedną mi odstąpi A że jest ortalionowa to dopasowuje się do kształtu figury Wole pieniądze wydać na ciuszki dla dzidziusia niż na kurtkę
ja też tak mam, już zaczynam myśleć, że sobie wolę odmówić, a dla dziecka na coś wydać pamiętam, jak mi mama mówiła po ślubie: kupuj sobie teraz, bo jak tylko dziecko się pojawi w Waszym życiu, to będziesz najpierw o jego potrzebach myśleć, potem o swoich. No i racja
a kurtkę pożyczyłam od teściowej mojej siostry, brzuchol mi w nią wejdzie, więc luz

Cytat:
Maselko tez mam jak chcecie Tylko ja nie moge z maselkiem to nie dla mnie hihihi

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

hahahah, ach Ci TŻci! Ale czasem ich ruchy są tak śmieszne i słodkie jednocześnie Mój mi kiedyś kupił ciepłe rajstopy na zimę, podobał mi się taki norweski wzór i chciał mi zrobić niespodziankę i ja nosiłam wtedy rozmiar m, a on mi kupił xl, a jak zapytałam czemu? To on: bo na zimę, mają grzac, to muszą być większe! i jak tu zrozumieć myślenie faceta
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:30   #428
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Oj nie chciałam zdenerwować Ciebie i dzidziusia
Ale u Ciebie jest na pewno coś, czego nie ma w Polsce i możesz nam tylko narobić smaka..
Wcale sie nie zdenerwowalam brakiem twarozka Od kilku dni mam chec na lody z Mc smiecia wczoraj mi TZ przywiozl po pracy ale dzis znowu mam na nie ochote hihihi
Stary 2014-10-24, 10:30   #429
ojustyna
Zadomowienie

czytam o tostach a przed oczami stoi wielgachnyy gofer ze wszystkimi możliwymi dodatkami, owoce polewy bita śmietana omomom
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:35   #430
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ja też tak mam, już zaczynam myśleć, że sobie wolę odmówić, a dla dziecka na coś wydać pamiętam, jak mi mama mówiła po ślubie: kupuj sobie teraz, bo jak tylko dziecko się pojawi w Waszym życiu, to będziesz najpierw o jego potrzebach myśleć, potem o swoich. No i racja
a kurtkę pożyczyłam od teściowej mojej siostry, brzuchol mi w nią wejdzie, więc luz

hahahah, ach Ci TŻci! Ale czasem ich ruchy są tak śmieszne i słodkie jednocześnie Mój mi kiedyś kupił ciepłe rajstopy na zimę, podobał mi się taki norweski wzór i chciał mi zrobić niespodziankę i ja nosiłam wtedy rozmiar m, a on mi kupił xl, a jak zapytałam czemu? To on: bo na zimę, mają grzac, to muszą być większe! i jak tu zrozumieć myślenie faceta
To ja tak chyba zaczelam miec Bo co mi TZ powie idz kup sobie kurtke na zime, czy buty to ja przychodze z ubrankami maluszkowymi a tlumacze to tym ze on teraz potrzebuje miec ubranka bo ich nie ma jeszcze a ja poczekam

faceci hahahahaha

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
czytam o tostach a przed oczami stoi wielgachnyy gofer ze wszystkimi możliwymi dodatkami, owoce polewy bita śmietana omomom
zjadlabym gofry z owocami najpyszniejsze na swiecie mam gofrownice ale taka jakas nijaka jest i nie robie w niej gofrow a mowie ostatnio do TZ ze moglibysmy pomyslec nad nowa co robi dobre tosty a nie cienkie jak szkielet
Stary 2014-10-24, 10:37   #431
87marta78
Zadomowienie

Rany dziewczyny, ale lecicie w tym wątku
Po wczorajszym pobraniu krwi wyszedł mi siniak taki ogromny, że patrzeć nie mogę :/ bleeee
Dzisiaj malutka od rana wariuje Kręci się jak szalona
Lubię to uczucie
Co do glukozy, to mi lekarka pewnie da skierowanie w poniedziałek jak będę na wizycie. I właśnie nie wiem, czy musze ją kupić w aptece... hmm muszę spytać. Jedynie pani, która pobiera krew powiedziała mi, że jak przyjdę na glukozę, żebym wzięła ze sobą cytrynę, to dodamy sok do niej i lepiej jest wypić.I tak zrobię
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 10:41   #432
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
A pamiętacie, że w ten weekend zmieniamy czas? Już tak szybko będzie się robiło szaro i ciemno ...
ooo ja zapomniałam dzięki za przypomnienie

Cytat:
witam sie w 20 tygodniu
witaj nasza dwudziestko

Cytat:
Wiesz mi szkoda kasy na kurtkę, w której nie będę chodzić już za rok
a ja wyrwałam na allegro kurtko-płaszcz ( nieprzemakalny) za 40zł z h&m mama używana, ale wg mnie nówka!!!!

i jeszcze pochwalę się moimi lumpkowymi łupami
( wg mnie w ogóle nie używane) za śliniaczek, czapusie, majtusie, ręczniczek dałam RAZEM 3 zł
( sorki za jakość zdjęć)

Jeszcze poszukuję na allegro kozaków, wysokich do kolana :P Kocham takie
miałam kupować botki ( jak noga opuchnie czy coś, lepiej włożyć) ale kozaki, Kocham
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PANO_20141024_110925.jpg (30,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141024_111143.jpg (128,0 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-10-24 o 10:44
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:43   #433
Lila_17
Rozeznanie

Dzień dobry
Coraz więcej zdjęć ślicznych brzuszków, ale rosną
Kociaki suuuper, ale ja też mam uczulenie na ich sierść...
U mnie dziś za oknem ogromna zmiana piękne słońce na pewno muszę to wykorzystać i wybrać się na spacer:P
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 10:46   #434
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

witaj nasza dwudziestko

a ja wyrwałam na allegro kurtko-płaszcz ( nieprzemakalny) za 40zł z h&m mama używana, ale wg mnie nówka!!!!

( wg mnie w ogóle nie używane) za śliniaczek, czapusie, majtusie, ręczniczek dałam RAZEM 3 zł
( sorki za jakość zdjęć)
tak sie ciesze ze jest te 20 dzis
Super zakupki a maluszkowe zakupki pasuja do poscieli hihi super ze znalazlas kurtke mnie TZ chce wyslac w weekend po kurtke, ale stwierdzilam ze nie mam swetra albo czegos na dluzszy rekaw a moich mi szkoda bo sie zrobia takie rozciagniete pozniej i butow bo mam na obcasie tylko a teraz musze myslec nad niskimi kurtke chyba kupie na ostatnia chwile mam plaszcz jeszcze narazie sie dopinam to nie umre z zimna
Stary 2014-10-24, 10:50   #435
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
witaj nasza dwudziestko
( sorki za jakość zdjęć)
Jeszcze poszukuję na allegro kozaków, wysokich do kolana :P Kocham takie
miałam kupować botki ( jak noga opuchnie czy coś, lepiej włożyć) ale kozaki, Kocham
ale Ci dobrze idzie na allegro super zakupy!

no ja właśnie z tego względu kupię tym razem botki, kozaki mam, ale jakoś mi w tej ciąży w stopy bardzo ciepło, więc postawię na krótsze obuwie, też ze względu na wygodę.

Ale mi dziś mała daje w okolicach pęcherza, czuję tam ruchy, a po chwili chce mi się siusiu

Zjadłam właśnie 1 smakołyk z Schokokuesse... uwielbiam je, ale muszę ostrożnie jeść śmietanowe rzeczy, bo w większych ilościach coś mój organizm je średnio toleruje.
Na obiad duszę właśnie kapustę, a w piekarniku mam ciasto drożdżowe z borówkami, zaszalałam
Stary 2014-10-24, 10:55   #436
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci dobrze idzie na allegro super zakupy!

no ja właśnie z tego względu kupię tym razem botki, kozaki mam, ale jakoś mi w tej ciąży w stopy bardzo ciepło, więc postawię na krótsze obuwie, też ze względu na wygodę.

Ale mi dziś mała daje w okolicach pęcherza, czuję tam ruchy, a po chwili chce mi się siusiu

Zjadłam właśnie 1 smakołyk z Schokokuesse... uwielbiam je, ale muszę ostrożnie jeść śmietanowe rzeczy, bo w większych ilościach coś mój organizm je średnio toleruje.
Na obiad duszę właśnie kapustę, a w piekarniku mam ciasto drożdżowe z borówkami, zaszalałam
Moje siedzi caly czas w okolicach pecherza chyba sie do niego tuli
poczulam dwa pukniecie jak przylozylam reke , jakie to piekne Ile powinnam czuc takich ruchow w ciagu jednego dnia? Chyba to bez znaczenia w 20 tyg ciazy co nie? Wyczytalam tylko ze po 26 czy 28 powinno sie czuc ok 10 w jednym dniu.
Nie umiem robic kapusty na cieplo taka kucharka ze mnie zdolna hihihi
Stary 2014-10-24, 11:09   #437
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
DOKŁĄDNIE prawdziwe PL masełko kocham na tostach

crystal25wczoraj byłam w PL sklepie i sobie kupiłam .... Czuje sie chociaz troszke jak w domu. Ja jestem w 19tyg(18+5) i czuje ruchy bardzo bardzo nie synchronicznie. Wrecz sa dni ,ze msle ze ich nie czuje. Bez detektora bm zwariowała bo zaraz bym myslała o tamtej ciazy..

Mam bole okresowe kurde ale wiem wiem, ze to norma...Ogarnełam dom,zjadłam pomidorki ze smietanka i odpoczywam. Mam juz +2kg na plusie.... Musze uwazac bo mi nie wolno za duzo prztyc...
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:17   #438
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Moje siedzi caly czas w okolicach pecherza chyba sie do niego tuli
poczulam dwa pukniecie jak przylozylam reke , jakie to piekne Ile powinnam czuc takich ruchow w ciagu jednego dnia? Chyba to bez znaczenia w 20 tyg ciazy co nie? Wyczytalam tylko ze po 26 czy 28 powinno sie czuc ok 10 w jednym dniu.
Nie umiem robic kapusty na cieplo taka kucharka ze mnie zdolna hihihi
wiesz co, sama nie wiem ile ruchów powinno się czuć dziennie ostatnio mi położna powiedziała, że nie jesteśmy w stanie liczyć, bo w wielu sytuacjach dziecko się rusza, a my możemy akurat ruchów nie poczuć, bo np się mocno śmieję, albo przyjęłam taka pozycję ciała, że akurat dziecko kopiąc mnie nie dotyka ścianek itp.

Ja szatkuję kapustę do dużego garnka, nalewam tak 1/3 wody, 2 łyżki octu dodaję, posypuję kapustę 2 łyżkami cukru, pieprzem i odrobiną soli i mieszkam to wszystko i duszę z dobre 2h. Ona ładnie mięknie, woda z octem wyparowuje, zostaje tylko delikatny posmak. Ale zasmażki nie robię, bo wiem, że niektórzy lubią, ale ja za zasmażką nie przepadam. Do obiadu taka kapustka super, np. do ziemniaków czy mięska.
Stary 2014-10-24, 11:20   #439
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Mi od 3 tyg waga stoi w miejscu a brzuch rośnie
Szef dzwonił, że z kremówkami jedzie
Synek tp. 15.03.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 11:21   #440
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Niedawno miałam ten sam problem z córką też musiałam jej prawie cała garderobę wymienić tak wystrzeliła w górę, teraz tylko muszę jej kupić jakieś zimowe buty bo te z zeszłego roku są na styk, strasznie te dzieciaki szybko rosną moja za 4 m-c skończy 5 lat. Z mężem jak tak na nią patrzymy to nie możemy uwierzyć że taka pannica nam już urosła.
Moj skonczy 5 lat w kwietniu I tez jest taki duzy Lubie na niego patrzec rano jak spi, jest taki slodziutki do schrupania a jak wstaje to madralisnki, ze hej!
Uwielbiam jak na powitanie mowi do mnie: Dzien dobry moja myszko

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Rany dziewczyny, ale lecicie w tym wątku
Po wczorajszym pobraniu krwi wyszedł mi siniak taki ogromny, że patrzeć nie mogę :/ bleeee
Dzisiaj malutka od rana wariuje Kręci się jak szalona
Lubię to uczucie
Co do glukozy, to mi lekarka pewnie da skierowanie w poniedziałek jak będę na wizycie. I właśnie nie wiem, czy musze ją kupić w aptece... hmm muszę spytać. Jedynie pani, która pobiera krew powiedziała mi, że jak przyjdę na glukozę, żebym wzięła ze sobą cytrynę, to dodamy sok do niej i lepiej jest wypić.I tak zrobię
Glukoze kupisz w aptece

Dziewczyny piszecie o tym jedzeniu ciagle a mi tak niedobrze... wczoraj musielismy obrzadzic pol swini...cos okropnego. W zyciu nie widzialam tyle miesa na raz. Tesciowa robila galarete, pasztet, kaszanke, gulasz i jeszcze dzisiaj chce bigos robic... wszystko do sloikow. Zapachy trafiaja az na sam koniec do mu do naszego pokoju i mnie az trzesie. Marcel dzisiaj w kuchni siedzial z zatkanym nosem

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 11:26   #441
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Moj skonczy 5 lat w kwietniu I tez jest taki duzy Lubie na niego patrzec rano jak spi, jest taki slodziutki do schrupania a jak wstaje to madralisnki, ze hej!

Glukoze kupisz w aptece

Dziewczyny piszecie o tym jedzeniu ciagle a mi tak niedobrze... wczoraj musielismy obrzadzic pol swini...cos okropnego. W zyciu nie widzialam tyle miesa na raz. Tesciowa robila galarete, pasztet, kaszanke, gulasz i jeszcze dzisiaj chce bigos robic... wszystko do sloikow. Zapachy trafiaja az na sam koniec do mu do naszego pokoju i mnie az trzesie. Marcel dzisiaj w kuchni siedzial z zatkanym nosem
na pewno te zapachy w ciąży są dla Ciebie uciążliwe, zdaję sobie sprawę
ale takie domowe wyroby są najzdrowsze. Nigdy nie brałam udziału w świniobiciu, ale lubię potem te słoikowe domowe wyroby

Cytat:
Mi od 3 tyg waga stoi w miejscu a brzuch rośnie
Szef dzwonił, że z kremówkami jedzie
ale masz szefa! Pozazdrościć
Stary 2014-10-24, 11:57   #442
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
DOKŁĄDNIE prawdziwe PL masełko kocham na tostach

crystal25wczoraj byłam w PL sklepie i sobie kupiłam .... Czuje sie chociaz troszke jak w domu. Ja jestem w 19tyg(18+5) i czuje ruchy bardzo bardzo nie synchronicznie. Wrecz sa dni ,ze msle ze ich nie czuje. Bez detektora bm zwariowała bo zaraz bym myslała o tamtej ciazy..

Mam bole okresowe kurde ale wiem wiem, ze to norma...Ogarnełam dom,zjadłam pomidorki ze smietanka i odpoczywam. Mam juz +2kg na plusie.... Musze uwazac bo mi nie wolno za duzo prztyc...
Ja tutaj mam nie ciekawe te polskie sklepy ale znalazlam strone internetowa, przyjezdzaja busem z polskim jedzeniem na zamowienie, nawet gotowe pierozki i kopytka sa wiec czas wkrotce zlozyc zamowienie oczywiscie co mnie cieszy ze ten bus to taka lodowka i nic sie nie popsuje
Ja wlasnie sie wzielam za obiadek i porzadki A dlaczego nie mozesz przytyc za duzo? Z tymi ruchami malenstwa mam tak jak ty, one sa takie przycmione, czy jak to mozna nazwac, czasami uda mi sie doslownie wyczuc takie pukniecie z dwa trzy razy a po chwili pupcie malenstwa i w tym czasie to miejsce robi sie twardsze niz caly moj brzuch niestety nie mam takiego detektora, bo moj TZ stwierdzil ze bede sie martwic bardziej jesli nie wyczuje serduszka w ktoryms momencie....

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
wiesz co, sama nie wiem ile ruchów powinno się czuć dziennie ostatnio mi położna powiedziała, że nie jesteśmy w stanie liczyć, bo w wielu sytuacjach dziecko się rusza, a my możemy akurat ruchów nie poczuć, bo np się mocno śmieję, albo przyjęłam taka pozycję ciała, że akurat dziecko kopiąc mnie nie dotyka ścianek itp.

Ja szatkuję kapustę do dużego garnka, nalewam tak 1/3 wody, 2 łyżki octu dodaję, posypuję kapustę 2 łyżkami cukru, pieprzem i odrobiną soli i mieszkam to wszystko i duszę z dobre 2h. Ona ładnie mięknie, woda z octem wyparowuje, zostaje tylko delikatny posmak. Ale zasmażki nie robię, bo wiem, że niektórzy lubią, ale ja za zasmażką nie przepadam. Do obiadu taka kapustka super, np. do ziemniaków czy mięska.
Mam czasami wrazenie ze kiedy jestem bardzo aktywna i zajeta w ciagu dnia, czuje ze maluszek cos robi ale nie mam czasu wtedy na wsluchiwanie sie w moj organizm dziekuje za przepis Zapisuje i jak bede robic to zrobie jak napisalas

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:

Glukoze kupisz w aptece

W zyciu nie chcialabym tego widziec na oczy Moja babcia zawsze mielila jakies mieso w mlynku, i robila sama kielbase biala, takie roznosci w galaretach tez, i w sloikach a fuuu Nie zjem tego nigdy ale zapach uwielbiam oczywiscie zrobionego Pamietam jak wujek nam przynosil wedzona szynke i kielbase do domu jak przyjezdzal w odwiedziny a sam wedzil ahhh ten zapach...
Stary 2014-10-24, 11:57   #443
olasia
Zadomowienie

Ja tez nie zabiajalam swini przeciez przywiezli do nas w kawalkach ale i tak rzeba bylo to poporcjowac zeby do lowodki sie zmiescilo.
Wiem, ze takie mieso hodowane dla siebie jest zdrowsze ale jakos nie moge teraz tego zniesc... schabu troche pieczonego zjadlam ale juz mi starczy.

Dziewczyny slyszalyscie o tej kobiecie w ciazy z 5 promilami alkoholu?

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 12:00   #444
smv
Zakorzenienie

O matko swiniobicie... ;( mam złe wspomnienua;/
Mój sąsiad jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to zabijał świnie tak ze pół dnia biedna plakala... Ku$&@wa rytualne zabijanie... Ja z tatą płakałam że ta biedna świnka tak cierpi dlatego mięsa staram się nie jeść bo serce mi pęka jak są traktowane zwierzaki ;(
A poza tym ten smród krwi i surowego mięsa o ja cię... Blee zawsze mnie pociągalo na wymioty jak od sąsiada "zapach" dolatywal na moje podwórko..

Koleżanka była u mnie ale na krótko ;(
Stary 2014-10-24, 12:12   #445
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Słyszałam i od razu jestem Wkurzają mnie takie sytuacje! A najbardziej mnie wkurza, że pary starają się latami o dzidziusia bez efektów a taka idiotka bez problemu zachodzi w ciąże i jest taka nieodpowiedzialna
A najbardziej mi smutno jak słyszę, że taki niewinny maluszek umiera, bo ma głupią mamę!!
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

Edytowane przez luzna25
Czas edycji: 2014-10-24 o 12:14
luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 12:21   #446
rona1906
Raczkowanie

marcia45 beda dwujajowe :-D lekarz juz sprawdzal nie raz ;-)

dziewczyny, bylam dzis u dentysty i okazalo sie ze prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanalowe... pani stomatolog powiedziala, ze to nie jest refundowane i musze liczyc sie z kosztem rzedu conajmniej 700 zl. :-( Jestem zalamana... :-(
teraz czekam na mame i pochodzimy razem po centrum handlowym, jutro moj tata ma imieninowa imprezke, wiec czeka mnie dzis pieczenie i sprzatanie. Urwanie glowy jednym slowem

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Słyszałam i od razu jestem Wkurzają mnie takie sytuacje! A najbardziej mnie wkurza, że pary starają się latami o dzidziusia bez efektów a taka idiotka bez problemu zachodzi w ciąże i jest taka nieodpowiedzialna
A najbardziej mi smutno jak słyszę, że taki niewinny maluszek umiera, bo ma głupią mamę!!
mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze o czyms takim... moj tz takie kobiety nazywa "zul laskami" i mowi, ze pewnie na zakrapianych imprezkach z kumplami zulami zachodzi w ciaze, a potem ma w dupie malenstwo i.pije dalej jak gdyby nigdy nic.
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 12:22   #447
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:

Zapisane. Uwielbiam kapustkę. Gołąbki za mną chodzą
Cytat:

Glukoze kupisz w aptece

Też uwielbiam swoją córę jak rano śpi. Tak spokojnie i słodziutko
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-10-24, 12:27   #448
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
marcia45 beda dwujajowe :-D lekarz juz sprawdzal nie raz ;-)

dziewczyny, bylam dzis u dentysty i okazalo sie ze prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanalowe... pani stomatolog powiedziala, ze to nie jest refundowane i musze liczyc sie z kosztem rzedu conajmniej 700 zl. :-( Jestem zalamana... :-(
teraz czekam na mame i pochodzimy razem po centrum handlowym, jutro moj tata ma imieninowa imprezke, wiec czeka mnie dzis pieczenie i sprzatanie. Urwanie glowy jednym slowem

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze o czyms takim... moj tz takie kobiety nazywa "zul laskami" i mowi, ze pewnie na zakrapianych imprezkach z kumplami zulami zachodzi w ciaze, a potem ma w dupie malenstwo i.pije dalej jak gdyby nigdy nic.
ale tata jaki szczesliwy bedzie
Ja mam obowiazkowa wizyte kontrolna z kliniki, na sprawdzenie zebow ale nie pojde ledwo poszlam w polsce i robilam, ale naprawde dlugo szukalam tej jedynej zaufanej dentystki i to prywatnie, bo ja strasznie panikuje, i potrafie uciec z fotela, a tutaj tego moj Tz nie zrozumie nawet i nie bede nigdzie szla... a wiem ze mam tylko dwa z tylu do wyrwania

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Mnie denerwuje jak nastolatki zachodza w ciaze bo nie wiedza czym jest antykoncepcja i nie sa tak naprawde swiadome tego co robia... ) Sa takie wyjatki, ktore wiedza co robia, i zyja we wspolnym zwiazku wychowujac dzieci... ale malo takich jak widze Szkoda, ze taka pojdzie na impreze zajdzie w ciaze i nawet nie zna tatusia, a kobiety latami sie staraja z mezami o zalozenie rodziny....

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Zapisane. Uwielbiam kapustkę. Gołąbki za mną chodzą

Też uwielbiam swoją córę jak rano śpi. Tak spokojnie i słodziutko
zjadlabym golabki ale znowu mi zupa wyjdzie
Stary 2014-10-24, 13:09   #449
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Eldorado.

To jest pomysł. Przeszukam mamie garderobę ona ma tyle ubrań, że na pewno coś znajdę na zimnisko. Tylko nie mam jak jechać bo samochodu brak( sprzedany) na razie

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Wysłałam szefa po pączki do cukierni
No jak mam w pracy wytrzymać jeszcze 5 godz to musze je zjeść !
w tym ich dużym sklepie na rubinkowie, tak?

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 13:23   #450
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez nie zabiajalam swini przeciez przywiezli do nas w kawalkach ale i tak rzeba bylo to poporcjowac zeby do lowodki sie zmiescilo.
Wiem, ze takie mieso hodowane dla siebie jest zdrowsze ale jakos nie moge teraz tego zniesc... schabu troche pieczonego zjadlam ale juz mi starczy.

Mój TŻ jak tylko o tym usłyszał to do mnie zadzwonił i parę słów powiedział, powiem Wam, że nie ma sprawiedliwości na świecie, niestety i na pewno nie będzie.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości