2014-11-09, 14:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez Uliczkaz
Bardzo fajne  Dzięki! Ja pokażę mojej Oli, bo pyta mnie często o brzuszkowe tematy
Śliczności  Ja z kolei kupię tę http://motherhood.pl/sklep/posciel-4-elementowa-46 a do tego śpiworek- też Motherhood. Pościel przyda się na później
Nie martw się- to najważniejsze  No-spę biorę zawsze, kiedy czuję, że brzuch jest twardszy i czuję, że boli. Czy łykasz też magnez? On działa i na nerwy i na skurcze  )widzę, że Tepsa już wspomniała i ma rację  )
Niestety, jeśli czujesz, że macica się stawia, staraj się nie dotykać brzucha. Mnie już kilka położnych i 3 ginów na to uczulało... Strasznie mi źle bez tego głaskania, ale co zrobić...
Na pewno wszystko będzie dobrze! Ściskam 
|
A jak poznać że macica się stawia? Nie Wiem jak rozpoznac... Ja po prostu odczuwam dyskomfort taki i nie dotykam brzucha i nie naciskać nic..
Mnie się wydaje że ja potrzebuje wizyty u lekarza i usłyszeć że jest ok (oby!) i wtedy momentalnie mijają mi wszelkie dolegliwości. A ja z tych głupców jestem że czytam na internecie coś tam do przodu i te objawy się u mnie też pokazują.
Był TŻ aż miło.. Poszliśmy na spacer i znów do pracy.. O rety jeszcze ze 3 dni muszę wytrzymać ale samotność bez męża mnie zabija ;/
|