Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 21:53   #2674
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
śliczny brzucholek

u nas też ta kwota znika zastraszająco po opłatach
a ja torbę zamawiam akurat tutaj:
http://allegro.pl/babyono-torba-spac...952648033.html

bo więcej rzeczy biorę u nich

ale super kasiorę dostanmiecie

co Cię tak wkurzyło?

właśnie wróciłam z Biedronki i kupiłam sukienkę ciążową - dokładnie taką i w tym kolorze jak z prawej strony na załączonym zdjęciu
Na wyprzedaży kosztowała całe 7zł
będzie mega wygodna nawet po domu
Też ostatnio zamawiałam duuuużooo u tego sprzedawcy

Na marginesie dzis dzwoniła pani, moje zamówienie jest ok.wszystko sie zgadza tylko nie mieli 1 koloru pokrowca na przewijak i pieluszki tetrowej to pytali czy moze być inny. W poniedziałek będę mieć paczkę To się rozochociłam i zaraz resztę zamówię haha. Są te kupony na all?

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
Ta pierwsza śliczna ale na nią to faktycznie szlafrok , bo troche bym sie wstydziła
Ja bym sie spaliła ze wstydu paradując w tej ślicznej i sexy koszulce przy innych Tż

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
srokao poleca też tibelly z netto i tami cotton natural care- ja widziałam w rossmanie.
Mam te z Roska, też mogą być, podobne do Huggies Pure, ale te z Lidla dla mnie fajniejsze

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49660032]a ja wlasnie sie dowiedzialam, że to bezmajtkowanie ma swój szczytny cel - otóz rana wietrzona szybciej się goi, a bez majtek jednak podkład tak ściśle nie przylega. a z majtkami to rana pardon le mot ale gnije...
u w moim szpitalu jest zabronione.
a w jednej ksiązce nt ciązy i połogu to zalecano opalać na słoneczku krocze po kilka minut dziennie - podobno super gojenie przyspiesza. ja mam balkon z wylotem na cmentarz - moge sobie opalac [/QUOTE]

Nie no domyślam sie, że taki jest cel, ale i majtki siateczkowe są przewiewne a kobieta czuję sie w nich pewniej i dużo bardziej komfortowo

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Ja po wizycie u gina. Niczego nowego się nie dowiedziałam. Tylko tyle, że mały ma już 900 g. Czy to dużo w 25w2d? Powiedział, że jest 10 dni do przodu niż wychodzi z OM ale data porodu się nie zmienia. Dostałam też skierowanie na glukozę, muszę się wybrać w tę lub następną sobotę
Super, ze wszytsko ok, a waga jest całkiem średnia
http://parenting.pl/portal/26-tydzien-ciazy

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

ah... ojciec wyjechał tż przyjechał z pracy i zaczął ogarniać salon, ścierać kurze i powiedział ze parapet żółty od fajek był ;/ pięknie.... ale dobrze, że już pojechał i wreszcie mamy spokój
Cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
kupuj!!!!!!! obie najlepiej
jestem tego samego zdania, ja mimo, ze mam fajna date urodzin(01.04) i kazdy zawsze pamieta, ze ja prima aprylisowa, to bym wolala by Maciek sie urodzil w inny dzien
Mam takie samo podejscie. Mam urodziny tydzień przed moim t.p. i wolę urodzić 2 dni przed lub 2 dni po Każdy powinien mieć Swój Dzień, swoje święto

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Wcinam słoiczek bobovita risotto z indykiem
Chyba by mnie dopiero zemdliło jakbym musiała coś takiego zjeść ble

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
bylam ja w Pepco, kupilam dwa bodziaki, ciapaty do szpitaka, biusztonosz, koszyczki i swieczniki do malego do pokoiku i torbe do szpitala za cale 19,90, wiec juz w lidlu nie bylam. o taka:
Fajna torba!
Mi Tż kupił te biało-czarną z Lidla, podoba mi się, ale wydaje się byc duża, ale to do momentu pakowania potem pewnie zmienie zdanie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie podjąć decyzję, spieramy się z Tż o fotelik oby dwa są ładne i oby dwa pasują ale mam problem który wybrać , może Wy poradzicie który Wy byście brały?
Oba ładne, Ten jaśniejszy wcale nie musi być niepraktyczny bo ma wzorki