Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LV
Wątek: Scent Bar LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 13:58   #1331
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość
Moja anemia to przychodniano-oddziałowa legenda, mieli mi nawet krew przetaczać, ale co ja,wąpierz? Żarłam jakieś końskie dawki, które w sumie nic nie robiły. A mnięsko, owszę lubię i sama zjem
mój przypadek <-- kawą lub earl greyem
u mnie b-complex z kw. foliowym ruszyły hgb
inaczej się nie przyswaja
dolna granica normy to jak marzenie, byłam w grudniu przez 3 dni w normie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no to nie ma się co dziwić , nie powino się go brac dłużej niż dwa tygodnie bo nefrotoksyczny i hepatotoksyczny to lek wyłącznie doraźny

1.się nie śmiej , bo sam tak byłeś żywiony - mieszanka II i mieszanka III - mleko krowie rozcieńczone z dodatkiem mąki w różnych proporcjach . Wycofane z użycia dopiero w latach 90 .
1. to szarpnąć się na usg nerek i próby wątrobowe?
da się jakoś odkręcić?
raczej nic mnie nie boli

2. widziałam w książkach kucharskich, które po porodzie dostarczył mi ex-nietopsz
ona takie przekonania pociągnęła do 2002 i próbowała mnie zmusić do picia mleka, dopóki jakaś znajoma położna jej nie uświadomiła

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dopijam kawę i lecę na zakupy. Wczoraj mi się ubździło,że chcę baklażanowy, bordowy, lub fioletowy plaszcz. To muszę dziś mieć. Trzymajcie kciuki

ale już wiosenny?

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Widzieliście atakującą kandidę u góry strony :rot fl: http://pozbac-sie-kandydozy.com/v1/?...m_campaign=g-c to ja durna myślałam , że mam od dziecka ogromną wadę refrakcji i dlatego noszę patrzałki a to tylko kandida i już w 12 godzin mogę poczuć się lepie i mięśnie mnie przestaną boleć