|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.może miały właśnie głód żelaza ?3. i bogata !!!! Cytat:
przeciętny człowiek nie wgłębia się w szczegóły doktryny Koranu zakazującej przemocy itp i widzi to co widać , a widać to co jest i to nie wygląda fajnie , więc ocenia sytuację jaka jest . I fakt jest , że na takich nic oprócz siły z likwidacją włącznie nie podziała , a nawet sami sie będą pchać żeby zginąć za allaha i dostąpić błogości w raju niestety fanatyzm to zguba , ale walka z fanatyzmem jest ciężka , długa i często bezskuteczna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy głównie na Zucha Kazika . A jak zdrowie będzie to i jutro na samego Zaciera ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=6FHTJbCmR1M
![]() I teledysk alternatywny https://www.youtube.com/watch?v=GrJK9N4b_bU ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Ale oni byli przed No i nie prowadzili krucjat, w których my mieliśmy już doświadczenie
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-09 o 13:25 |
|
|
|
|
#1327 |
|
To ja :)
|
No właśnie w tym tonie pisałam. Żeby nie generalizować, nie dać się zapędzić w fanatyzm, bo każdy jest zły. Źli są ludzie, a nie wiara. Choć każda religia, w rękach umiejętnego manipulatora, może stać się groźna. Zwłaszcza, jeśli ludzie są prości i polegają na opiniach oszoloma , a nie na własnym rozumie. I poszlo jakoś w bok...
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym to rozszerzyła na wszelkie -izmy i -eksje, zasadniczo każda przesada szkodzi. Tylko perfumoholizm jest dobry ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() 2. głód starsze didy miały fogle na dużo i dobrze
|
||
|
|
|
#1330 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zdecydowanie drobiazg miałbyc, a czy tani to nie fieu bo to mydeło kosztowało 37 zeta ,własciwie to prezenrt jest tak dla jaj bo gospodarze mysle ze sie nie spodziewają zadnego podaruku z okazji inauguracji łazienki ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
najpierw zrozumialam ze pani neonatolog wprowadziła didom klopsy do diety od urodzenia
|
|
|
#1331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie b-complex z kw. foliowym ruszyły hgb inaczej się nie przyswaja dolna granica normy to jak marzenie, byłam w grudniu przez 3 dni w normie ![]() Cytat:
da się jakoś odkręcić? ![]() raczej nic mnie nie boli ![]() 2. widziałam w książkach kucharskich, które po porodzie dostarczył mi ex-nietopsz ![]() ona takie przekonania pociągnęła do 2002 i próbowała mnie zmusić do picia mleka, dopóki jakaś znajoma położna jej nie uświadomiła ![]() Cytat:
![]() ale już wiosenny? ![]() Cytat:
|
|
#1332 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
) A jak teraz jest z glutenem, mlekiem krowim i didami? Cytat:
![]() Taaa A ja już zdążyłem zapomnieć, że to przez nią wszystkie me problemy, dzięki! ![]() Że co? Cytat:
|
|||
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-09 o 14:15 |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
albo zapas sandałowych z alterry
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niewstety się nie powiodlo ![]() Chyba tak, cieńszy niz zimowe ![]() Taki żeby przy plus 10 nie pocić się w nim....no ale nie ma nic doslownie. Nawet z zimowych jak bym chciala to same szare, czarne, beżowe i jaskrawo czerwone, czasem laskawie jakiś chaber/granat .... Wogle w sklepach jest jakiś koszmar? Naprawdę nie ma nic fajnego....same szmaty....fakt,że na zadupiu moim sieciówek tyle co kot napłakal, ale żeby w prywatnych sklepach takie nic było? Sukienke chciałam...też w jakimś takim kolorze soczystym, krotką dość...no i nic....szare, bure, czarne ( ale ileż można czarnych mieć, jak człowiek chce odmiany) i neonowe roze, mięty, wściekłe żółcie...
|
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No tak ![]() Dobra, ileż jeden biedny rudzieec może mieć czarnych ![]() Red, nic nie mów ![]() Melagu
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1339 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie się w oczy rzuciło kiedyś pomarańczowe, oczywiście kupuję już piąty miesiąc chyba ![]() |
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
brzdęk |
||
|
|
|
#1342 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom nom..jest tak...cienko widzialam zakup tego plasczza,ale nie chcialam studzic entuzjazmu ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
u nas ani jednego zompka a za tydzien poł roczku stuknie,no ale oboje z mauzem bylysmy zembowo uposledzeni wiec sie rychlo nie spodziewam zompka
|
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
i dołączam się do chóru o ogólnej nędzy i szmatławości w sklepach.
Powodzenia i udanych łowów ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() jeszcze wyjdą, dziąsłem też się dużo da zdziałać
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Nindżopesz
|
Melagu, joł! Bom się nie przywitała.
Ad ciuchy przyszedł dziś do nas informatyk, zerknął na mój autfit i mówi "o, nietopesz!". Ale mądry człowiek. |
|
|
|
#1345 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Stazja, ja rozumiem, ze bardzo chcesz zmacać, ale jeśli niekoniecznie...
http://allegro.pl/listing/listing.ph...-p-sm-pers-2-m
|
#1346 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha! znad eksperymetu na didzie wg prab
,did napchan zupom,obalił jesczze mleczka z obu dystrybutorów , po czym zaległ bez ruchu i słowa chyba sie nazarł po kokarde i zecydowanie mu to wyszło na dobre teraz spi-w czapce i uchylonym oknie ,,albowiem wyjsc mi sie nie udało na spacerbył ktos kiedys na szafingu? w sensie wymianie ubran=jak to wygląda? bo jakos nie widze tego w praktyce? chodze wybieram a swoje trzymam w ręku czy jak? ....bo u mnie w klubie osiedlowym robio..chyba sie przejde z ciekawosci ,wezme max.10 rzeczy po didach i obaczym co to...---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#1347 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szafing z siostrami uprawiam, na takim zorganizowanym nie byłam. |
||
|
|
|
#1348 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zenskiej ,w dodatku sie załamałam bo nakupilam ciuszkow 74 z mysla o wiosnie, a cześć juz widze ze jest na teraz juz ledwo moj starszy did rozmiar 74 nosil w wieku roku, a nie 6 mies i tym sie sugerowalam ![]() no i by mi cos na 80 stykło nabyc,wymienic,ale w sumie watpie zeby sie tak akurat udalo na tym szafingu
|
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty z Waw jesteś, bo nie fię. czego ew szukasz? |
|
|
|
|
#1350 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

przeciętny człowiek nie wgłębia się w szczegóły doktryny Koranu zakazującej przemocy itp i widzi to co widać , a widać to co jest i to nie wygląda fajnie , więc ocenia sytuację jaka jest . I fakt jest , że na takich nic oprócz siły z likwidacją włącznie nie podziała , a nawet sami sie będą pchać żeby zginąć za allaha i dostąpić błogości w raju
niestety fanatyzm to zguba , ale walka z fanatyzmem jest ciężka , długa i często bezskuteczna 
No i nie prowadzili krucjat, w których my mieliśmy już doświadczenie 

Amsakra.
Zmienić przychodnię? Nie no życzę powodzenia w znalezieniu dobrego pediatry, zanim mała skończy 18ście. 

)

a za tydzien poł roczku stuknie,
....bo u mnie w klubie osiedlowym robio..chyba sie przejde z ciekawosci ,wezme max.10 rzeczy po didach i obaczym co to...