Scent Bar LV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 13:01   #1321
melagu
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru Dziś Zacieralia!
Będziesz? dla mojego szwagra to dwa dni globalnego resetu, od pierwszej edycji
melagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:10   #1322
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość
Po suplementacji bardzo im się żelazo i wszelkie inne hemoglobinoerytrocyty poprawiły, mam Actiferol (w 3 stężeniach ) utrzymać do końca 6 msca i pokarmy wprowadzać mw od 5.
Moja anemia to przychodniano-oddziałowa legenda, mieli mi nawet krew przetaczać, ale co ja,wąpierz? Żarłam jakieś końskie dawki, które w sumie nic nie robiły. A mnięsko, owszę lubię i sama zjem

I nie zapomnę jak się didom łapy trzęsły do fasolki szparagowej albo mieloniaczka z mizerią. Oby małe też tak proste w obsłudze gastro były.

OOO to i ja jak się grzyba pozbędę, to zlikwiduję -5 na misiowym oczku i w ogóle będę piekna, gładka i powabna? Bierę!
1.przy cionszy bliźniaczej i niedokrwistości obowiązkowa suplementacja żelazem u didów do skończenia pierwszego roku życia , niezależnie od wyników - nawet jak są w normie - małą dawkę muszą dostawać dla uzupełnienia zapasów tkankowych których nie mają .
2.może miały właśnie głód żelaza ?
3. i bogata !!!!
Cytat:
Widziałam nawet chciałam coś napisać .Ale po co..... Kurde no ...
Taaaaak na były krucjaty to prawda aleeeee teraz jesteśmy na innym etapie i to co było a nie jest nie pisze się w rejestr ....
ale zdaje sie że część z nich chce nadal tłuc niewiernych i ta część powoduje że odium spada również na tych którzy nie chcą przeciętny człowiek nie wgłębia się w szczegóły doktryny Koranu zakazującej przemocy itp i widzi to co widać , a widać to co jest i to nie wygląda fajnie , więc ocenia sytuację jaka jest . I fakt jest , że na takich nic oprócz siły z likwidacją włącznie nie podziała , a nawet sami sie będą pchać żeby zginąć za allaha i dostąpić błogości w raju niestety fanatyzm to zguba , ale walka z fanatyzmem jest ciężka , długa i często bezskuteczna

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:13   #1323
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz? dla mojego szwagra to dwa dni globalnego resetu, od pierwszej edycji
TAKKKK ! Takie to to trochę w stajlu mony pajtona Idziemy głównie na Zucha Kazika . A jak zdrowie będzie to i jutro na samego Zaciera

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ale zdaje sie że część z nich chce nadal tłuc niewiernych i ta część powoduje że odium spada również na tych którzy nie chcą przeciętny człowiek nie wgłębia się w szczegóły doktryny Koranu zakazującej przemocy itp i widzi to co widać , a widać to co jest i to nie wygląda fajnie , więc ocenia sytuację jaka jest . I fakt jest , że na takich nic oprócz siły z likwidacją włącznie nie podziała , a nawet sami sie będą pchać żeby zginąć za allaha i dostąpić błogości w raju niestety fanatyzm to zguba , ale walka z fanatyzmem jest ciężka , długa i często bezskuteczna
Dla mnie każda religia to potencjalne ZUO .... Bo każda z nich, nawet nie posiadająca w swoich założeniach przemocy, prędzej czy później może stać się narzędziem władzy nad masami ....
Stary 2015-01-09, 13:15   #1324
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie każda religia to potencjalne ZUO .... Bo każda z nich, nawet nie posiadająca w swoich założeniach przemocy, prędzej czy później może stać się narzędziem władzy nad masami ....
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:15   #1325
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Z wyjątkiem wiary Apaczów w siłę ziemi na której się człowiek urodził

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:21   #1326
neska951
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=6FHTJbCmR1M

I teledysk alternatywny

https://www.youtube.com/watch?v=GrJK9N4b_bU

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Z wyjątkiem wiary Apaczów w siłę ziemi na której się człowiek urodził
To nie tylko Apaczowie .... Podobnie było u Nietzsche go.
Ale oni byli przed No i nie prowadzili krucjat, w których my mieliśmy już doświadczenie

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-09 o 13:25
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:31   #1327
Murszafka
To ja :)

No właśnie w tym tonie pisałam. Żeby nie generalizować, nie dać się zapędzić w fanatyzm, bo każdy jest zły. Źli są ludzie, a nie wiara. Choć każda religia, w rękach umiejętnego manipulatora, może stać się groźna. Zwłaszcza, jeśli ludzie są prości i polegają na opiniach oszoloma , a nie na własnym rozumie. I poszlo jakoś w bok...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:34   #1328
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No właśnie w tym tonie pisałam. Żeby nie generalizować, nie dać się zapędzić w fanatyzm, bo każdy jest zły. Źli są ludzie, a nie wiara. Choć każda religia, w rękach umiejętnego manipulatora, może stać się groźna. Zwłaszcza, jeśli ludzie są prości i polegają na opiniach oszoloma , a nie na własnym rozumie. I poszlo jakoś w bok...
Nie w bok ,a w przedszkole
Stary 2015-01-09, 13:43   #1329
melagu
Zadomowienie

Cytat:
TAKKKK ! Takie to to trochę w stajlu mony pajtona Idziemy głównie na Zucha Kazika . A jak zdrowie będzie to i jutro na samego Zaciera

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dobrze prawisz! dać tej pani szklankę mocnego zacieru
Ja bym to rozszerzyła na wszelkie -izmy i -eksje, zasadniczo każda przesada szkodzi. Tylko perfumoholizm jest dobry

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
1.przy cionszy bliźniaczej i niedokrwistości obowiązkowa suplementacja żelazem u didów do skończenia pierwszego roku życia , niezależnie od wyników - nawet jak są w normie - małą dawkę muszą dostawać dla uzupełnienia zapasów tkankowych których nie mają .
2.może miały właśnie głód żelaza ?
3. i bogata !!!!
tak zalecała mi pani dr neonatolog ze Starynkiewicza, prowadziła klopsy od urodzenia, a ponieważ wyniki stopniowo bardzo się poprawiały, zarządziła, że do skończonego 6 msca. Ale w sumie może być i do roku

2. głód starsze didy miały fogle na dużo i dobrze
Stary 2015-01-09, 13:55   #1330
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Ja takich nigdy nie używam, ale ładne do paczenia. Rozumiem, że to miał byc jakiś tani symboliczny drobiazg

2. Amsakra. Zmienić przychodnię? Nie no życzę powodzenia w znalezieniu dobrego pediatry, zanim mała skończy 18ście. To jest jakaś farsa mieć niemowle i nie mieć na kim polegać w kwestiach jego zdrowia etc. Pompki widywałąm u małych - to chyba zwykły objaw rozwoju ciągnie do pionu, podnosimy się, nowe zastosowanie dla rąk tego typu sprawy, zazwyczaj didy się cieszą z tego jak głupie i to taki etap dźwigania się od gleby. Słodki.

ŁaŁ! Uwielbiam takie decyzje! Widzę go! Życzę natychmiastowego znalezienia

zdecydowanie drobiazg miałbyc, a czy tani to nie fieu bo to mydeło kosztowało 37 zeta ,
własciwie to prezenrt jest tak dla jaj bo gospodarze mysle ze sie nie spodziewają zadnego podaruku z okazji inauguracji łazienki , zreszta to tylko taki naciagany powod do spotkania, bo zawsze musi byc powód

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:

I nie zapomnę jak się didom łapy trzęsły do fasolki szparagowej albo mieloniaczka z mizerią. Oby małe też tak proste w obsłudze gastro były.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

heeeej

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

tak zalecała mi pani dr neonatolog ze Starynkiewicza, prowadziła klopsy od urodzenia, a ponieważ wyniki stopniowo bardzo się poprawiały, zarządziła, że do skończonego 6 msca. Ale w sumie może być i do roku

2. głód starsze didy miały fogle na dużo i dobrze

najpierw zrozumialam ze pani neonatolog wprowadziła didom klopsy do diety od urodzenia
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:58   #1331
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Moja anemia to przychodniano-oddziałowa legenda, mieli mi nawet krew przetaczać, ale co ja,wąpierz? Żarłam jakieś końskie dawki, które w sumie nic nie robiły. A mnięsko, owszę lubię i sama zjem
mój przypadek <-- kawą lub earl greyem
u mnie b-complex z kw. foliowym ruszyły hgb
inaczej się nie przyswaja
dolna granica normy to jak marzenie, byłam w grudniu przez 3 dni w normie

Cytat:
no to nie ma się co dziwić , nie powino się go brac dłużej niż dwa tygodnie bo nefrotoksyczny i hepatotoksyczny to lek wyłącznie doraźny

1.się nie śmiej , bo sam tak byłeś żywiony - mieszanka II i mieszanka III - mleko krowie rozcieńczone z dodatkiem mąki w różnych proporcjach . Wycofane z użycia dopiero w latach 90 .
1. to szarpnąć się na usg nerek i próby wątrobowe?
da się jakoś odkręcić?
raczej nic mnie nie boli

2. widziałam w książkach kucharskich, które po porodzie dostarczył mi ex-nietopsz
ona takie przekonania pociągnęła do 2002 i próbowała mnie zmusić do picia mleka, dopóki jakaś znajoma położna jej nie uświadomiła

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dopijam kawę i lecę na zakupy. Wczoraj mi się ubździło,że chcę baklażanowy, bordowy, lub fioletowy plaszcz. To muszę dziś mieć. Trzymajcie kciuki

ale już wiosenny?

Cytat:
Widzieliście atakującą kandidę u góry strony :rot fl: http://pozbac-sie-kandydozy.com/v1/?...m_campaign=g-c to ja durna myślałam , że mam od dziecka ogromną wadę refrakcji i dlatego noszę patrzałki a to tylko kandida i już w 12 godzin mogę poczuć się lepie i mięśnie mnie przestaną boleć
Stary 2015-01-09, 14:07   #1332
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
1.się nie śmiej , bo sam tak byłeś żywiony - mieszanka II i mieszanka III - mleko krowie rozcieńczone z dodatkiem mąki w różnych proporcjach . Wycofane z użycia dopiero w latach 90
Serio? W sumie to nigdy nie zastanawiałem się nad składem mleka w proszku (wiem tylko, że kiedyś było takie w niebieskim, metalicznym bodajże woreczku i robiło się z niego blok czekoladowy, omnomnom ) A jak teraz jest z glutenem, mlekiem krowim i didami?
Cytat:
Dopijam kawę i lecę na zakupy. Wczoraj mi się ubździło,że chcę baklażanowy, bordowy, lub fioletowy plaszcz. To muszę dziś mieć. Trzymajcie kciuki

Cytat:
haj, dawno mnie nie było, podczytuję czasem z cicha

Cytat:
Widzieliście atakującą kandidę u góry strony
Taaa A ja już zdążyłem zapomnieć, że to przez nią wszystkie me problemy, dzięki!
Cytat:
Joł baru Dziś Zacieralia!
Że co?
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zdecydowanie drobiazg miałbyc, a czy tani to nie fieu bo to mydeło kosztowało 37 zeta
Bosz... za tę cenę miałabyś 37 Luksji na prezent, krezusko!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:12   #1333
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Z
Że co?
Zacieralia -Festiwal Twórczości Żenującej

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-09 o 14:15
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:23   #1334
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Bosz... za tę cenę miałabyś 37 Luksji na prezent, krezusko!
albo zapas sandałowych z alterry
Stary 2015-01-09, 14:26   #1335
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

ŁaŁ! Uwielbiam takie decyzje! Widzę go! Życzę natychmiastowego znalezienia
Jeśli chodzi o szmaty, to u mnie tylko takie blyskawice. Z poważniejszymi rzeczami mam większy problem

Niewstety się nie powiodlo
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ale już wiosenny?

:
Chyba tak, cieńszy niz zimowe
Taki żeby przy plus 10 nie pocić się w nim....no ale nie ma nic doslownie. Nawet z zimowych jak bym chciala to same szare, czarne, beżowe i jaskrawo czerwone, czasem laskawie jakiś chaber/granat ....

Wogle w sklepach jest jakiś koszmar? Naprawdę nie ma nic fajnego....same szmaty....fakt,że na zadupiu moim sieciówek tyle co kot napłakal, ale żeby w prywatnych sklepach takie nic było? Sukienke chciałam...też w jakimś takim kolorze soczystym, krotką dość...no i nic....szare, bure, czarne ( ale ileż można czarnych mieć, jak człowiek chce odmiany) i neonowe roze, mięty, wściekłe żółcie...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:28   #1336
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
łoo, musowo obczaić trzeba
Cytat:
Wogle w sklepach jest jakiś koszmar? Naprawdę nie ma nic fajnego....same szmaty....fakt,że na zadupiu moim sieciówek tyle co kot napłakal, ale żeby w prywatnych sklepach takie nic było? Sukienke chciałam...też w jakimś takim kolorze soczystym, krotką dość...no i nic....szare, bure, czarne ( ale ileż można czarnych mieć, jak człowiek chce odmiany) i neonowe roze, mięty, wściekłe żółcie...
bez końca
Stary 2015-01-09, 14:32   #1337
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
O, nie znam, nie słyszalam, nie widziałam, chcę, będę miala
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
łoo, musowo obczaić trzeba

bez końca

No tak
Dobra, ileż jeden biedny rudzieec może mieć czarnych

Red, nic nie mów

Melagu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:34   #1338
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wczoraj mi w oko wpadła w rezerwacie jasna niebieska, w serek, przed kolano - tylko czasu mierzyć nie miałam...
Stary 2015-01-09, 14:35   #1339
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Dobra, ileż jeden biedny rudzieec może mieć czarnych

Red, nic nie mów
Milczę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:42   #1340
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zacieralia -Festiwal Twórczości Żenującej

Cytat:

Mnie się w oczy rzuciło kiedyś pomarańczowe, oczywiście kupuję już piąty miesiąc chyba
Cytat:

Cytat:
Stary 2015-01-09, 14:47   #1341
melagu
Zadomowienie

Cytat:

najpierw zrozumialam ze pani neonatolog wprowadziła didom klopsy do diety od urodzenia
w sumie, to już by mogły, bo w Swięta zompki wyszły.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
mój przypadek <-- kawą lub earl greyem
u mnie b-complex z kw. foliowym ruszyły hgb
inaczej się nie przyswaja
dolna granica normy to jak marzenie, byłam w grudniu przez 3 dni w normie
Betty tylko EG, zawsze
brzdęk
Stary 2015-01-09, 14:48   #1342
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Jeśli chodzi o szmaty, to u mnie tylko takie blyskawice. Z poważniejszymi rzeczami mam większy problem

Chyba tak, cieńszy niz zimowe
Taki żeby przy plus 10 nie pocić się w nim....no ale nie ma nic doslownie. Nawet z zimowych jak bym chciala to same szare, czarne, beżowe i jaskrawo czerwone, czasem laskawie jakiś chaber/granat ....

nom nom..jest tak...cienko widzialam zakup tego plasczza,ale nie chcialam studzic entuzjazmu

Cytat:

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
w sumie, to już by mogły, bo w Swięta zompki wyszły.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Betty tylko EG, zawsze
brzdęk

u nas ani jednego zompka a za tydzien poł roczku stuknie,
no ale oboje z mauzem bylysmy zembowo uposledzeni wiec sie rychlo nie spodziewam zompka
Stary 2015-01-09, 14:50   #1343
melagu
Zadomowienie

i dołączam się do chóru o ogólnej nędzy i szmatławości w sklepach.
Powodzenia i udanych łowów

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
nom nom..jest tak...cienko widzialam zakup tego plasczza,ale nie chcialam studzic entuzjazmu

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

u nas ani jednego zompka a za tydzien poł roczku stuknie,
no ale oboje z mauzem bylysmy zembowo uposledzeni wiec sie rychlo nie spodziewam zompka
byłam w szoku jak zobaczyłam, chyba się bardzo do mnięska rwą
jeszcze wyjdą, dziąsłem też się dużo da zdziałać
Stary 2015-01-09, 14:51   #1344
Redhaired Witch
Nindżopesz

Melagu, joł! Bom się nie przywitała.

Ad ciuchy przyszedł dziś do nas informatyk, zerknął na mój autfit i mówi "o, nietopesz!". Ale mądry człowiek.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:51   #1345
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Stazja, ja rozumiem, ze bardzo chcesz zmacać, ale jeśli niekoniecznie...
http://allegro.pl/listing/listing.ph...-p-sm-pers-2-m
Stary 2015-01-09, 14:53   #1346
Polly_
grozi wypollizowaniem

haha! znad eksperymetu na didzie wg prab ,

did napchan zupom,obalił jesczze mleczka z obu dystrybutorów , po czym zaległ bez ruchu i słowa chyba sie nazarł po kokarde i zecydowanie mu to wyszło na dobre

teraz spi-w czapce i uchylonym oknie ,,albowiem wyjsc mi sie nie udało na spacer

był ktos kiedys na szafingu? w sensie wymianie ubran=jak to wygląda? bo jakos nie widze tego w praktyce? chodze wybieram a swoje trzymam w ręku czy jak? ....bo u mnie w klubie osiedlowym robio..chyba sie przejde z ciekawosci ,wezme max.10 rzeczy po didach i obaczym co to...

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ad ciuchy przyszedł dziś do nas informatyk, zerknął na mój autfit i mówi "o, nietopesz!". Ale mądry człowiek.

Stary 2015-01-09, 14:55   #1347
melagu
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
haha! znad eksperymetu na didzie wg prab ,

did napchan zupom,obalił jesczze mleczka z obu dystrybutorów , po czym zaległ bez ruchu i słowa chyba sie nazarł po kokarde i zecydowanie mu to wyszło na dobre

teraz spi-w czapce i uchylonym oknie ,,albowiem wyjsc mi sie nie udało na spacer

był ktos kiedys na szafingu? w sensie wymianie ubran=jak to wygląda? bo jakos nie widze tego w praktyce? chodze wybieram a swoje trzymam w ręku czy jak? ....bo u mnie w klubie osiedlowym robio..chyba sie przejde z ciekawosci ,wezme max.10 rzeczy po didach i obaczym co to...
did pci męskiej czy żeńskiej? gratki
szafing z siostrami uprawiam, na takim zorganizowanym nie byłam.
Stary 2015-01-09, 14:59   #1348
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

did pci męskiej czy żeńskiej? gratki
szafing z siostrami uprawiam, na takim zorganizowanym nie byłam.

zenskiej ,
w dodatku sie załamałam bo nakupilam ciuszkow 74 z mysla o wiosnie, a cześć juz widze ze jest na teraz juz ledwo

moj starszy did rozmiar 74 nosil w wieku roku, a nie 6 mies i tym sie sugerowalam

no i by mi cos na 80 stykło nabyc,wymienic,ale w sumie watpie zeby sie tak akurat udalo na tym szafingu
Stary 2015-01-09, 15:11   #1349
melagu
Zadomowienie

Cytat:
zenskiej ,
w dodatku sie załamałam bo nakupilam ciuszkow 74 z mysla o wiosnie, a cześć juz widze ze jest na teraz juz ledwo

moj starszy did rozmiar 74 nosil w wieku roku, a nie 6 mies i tym sie sugerowalam

no i by mi cos na 80 stykło nabyc,wymienic,ale w sumie watpie zeby sie tak akurat udalo na tym szafingu
u mnie też żeńskość w natarciu. z rozmiarami ciężko trafić, a jeszcze każda firma ma swoje, tak jak i z dorosłymi - bajzel. u mnie szafa didowych dóbr, bo chomikowałam co się da, ale i tak musiałam trochę dokupić.
Ty z Waw jesteś, bo nie fię. czego ew szukasz?
Stary 2015-01-09, 15:32   #1350
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości