|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Ja mam rejonowe npl, do którego mnie przypisują i z wszędąd tam rpzeganiają (aż w końcu byłam) na końcu świata, tuż pod lotniskiem 30 km w jedną stronę trasą ![]() a mnóstwo innych punktów npl już od 5 km od doma - no ale "nie mój rejon" ![]() Tak, tak pechowo mieszkam, przy "granicy" ![]() Ja chcę tak jak Polly że wszędzie przyjmą !!!! ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
2. Kiedy zmieniasz lekarkę? Znalazłaś sobie jakąś nową? Przerażające to, ze samemu trzeba diagnozować ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Znad absolutnego apogeum remontu Wszystko białe. Dziennie drapiemy, syfimy i sprzątamy, i tak w kółko. Oby do niedzieli. Tapety nie kupione Nie ma czasu. Ufff że choróbsko chyba uciekło |
||
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
chyba coś mi nerki obciąża
w pierwszym badaniu erytrocyty przekroczone 3 dni później wciąż są, ale mniej, za to pojawiło się białko dziś lekarka stwierdziła, że jak nie ma objawów, to nie będzie poszerzać badań przez 2,5 miesiąca jechałam na nimesilu, może to po tym teraz tylko tabsy anty badania w 2 labach w środku cyklu
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prochy to oni mają w karcie zapisane, a nie rozpatrywali ![]() pokrzywę to 20 torebek ponad miesiąc męczyłam... ![]() średnio 1 na 2-3 dni, bo nie zawsze dopijałam nie wiem czy pić więcej i czego, tabsy odstawić, usg zrobić (za dziecka miałam, bo też czegoś szukali) czy olać i czekać aż zaboli
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę jej już głowy zawracać, ale jak sama mówiła, żeby wrócić, to się kiedyś wybiorę
niech się jeszcze z paszczą wyjaśni i może mi dadzą zielone światło na rwanie ósemki ![]() na razie wszyscy do mnie jak do jeża, oglądają, badają, a każdy się boi rozgrzebać i odsyła do innego
|
#1297 |
|
BAN stały
|
W kwestii didożywieniowej, słyszałem o podawaniu krowiego mleka zaciągniętego mąką (i to się nie działo w oblężonym Stalingradzie) ![]() ![]() Jedyny plus dodatni, żeś zdrowa --- W szyję mi coś wlazło, kręcz jakiś lekki, albo co
|
|
|
|
#1298 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
hejo baru znad fancy mydla w kostce
,senkju za inspiracje łotake http://www.ufranciszka.pl/mydla_natu...lo_baobab.html ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
ale te 2 lekarze zle diagnozujace to inne były ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
, dzieki!co do jedzenia to tez moze byc racja bo did sie mega uaktywnił przez ostatnie 3 tyg, pełza, raczkuje,robi pompki...to chyba wiecej kaloru potrzebuje niz jak tylko lezał i machał lapkami....tak ja to widze po analizie dokonanej w drodze powrotnej znad zakupu mydłą... i jesczze jedno mam pytanie! -jak did je te 2-3 posiłki _+ piers to chy mam poic dodatkowo? czy piers sie zalicza jako picie? - i czy kaszka na wodzie ma sens? czy tylko na mleku? bo nie chcialabym dawac mm ,a sciagac misie nie chce , pozatym jak daje kaszke no z jabłkiem to chyba kaszke nie na mleku do tego? bo to tak jakby jabłko popic mlekiem...
|
|
|
#1299 |
|
Nindżopesz
|
Jupi, to ja pierwsza zaproponowałam!
|
|
|
|
#1300 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie mała firma to jakoś się da ogarnąć, chociaż fakt że zawsze jest lekki syf jak wracam ![]() tja ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1301 |
|
Nindżopesz
|
Katty, jednak są te próbki w Galilu więc kupiłam przy okazji, dzięki za dobre chęci
|
|
|
|
#1302 |
|
To ja :)
|
Hej
![]() Wywołałam dziś burzę na Fejsie, przez co nie zajrzałam nawet do Baru... A teraz chatę musze ogarnąć, więc machnę i spadam
|
#1303 |
|
BAN stały
|
Znad herbaty machnę se
|
|
|
|
#1304 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1305 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam o jesczez jednym pytaniu do parab.
skoro nie mozna na cieple baseny to na zimne mozna? znaczy sie zwykly park wodny? z tym ze woda zimna ok 30 st
|
|
#1306 |
|
BAN stały
|
Lulacie?
![]() Edit: to ja też lete lulu Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-01-09 o 02:24 |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od religii po reformę ZUSu ![]() Znad kawy mega zakręcony dzień przede mną, ale przynajmniej szybko zleci i weekend
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1309 | |||||
|
Panaroja
|
i snad syfozy pogodowej ![]() Cytat:
![]() 2.oj współczuję , nienawidzę remontów ![]() Cytat:
to lek wyłącznie doraźny Cytat:
Cytat:
2.no to ziu na dwór ![]() 3.ano 4.pierś to picie i jedzenie w jednym , póki jest na piersi się nie dopaja tylko pierś do picia , jako że dwufazowe wydzielanie pokarmu - najpierw rzadki do picia potem gęstszy to jedzenia . Kaszka może być na wodzie i potem pierś do dopchania ![]() poza tym są gotowe mleczne kaszki z owocami , of kors na mm , ale są , więc można ![]() Cytat:
Mursz a czym wywołałaś zadymę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1310 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Widziałam ![]() I w sumie miałam coś napisać, ale....zdanie mam podzielone , o ile to możliwe, to bez sensu by były wypociny ![]() No bo kurde, każdy ma w tej dyskusji trochę racji chyba... Dopijam kawę i lecę na zakupy. Wczoraj mi się ubździło,że chcę baklażanowy, bordowy, lub fioletowy plaszcz. To muszę dziś mieć. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#1312 |
|
To ja :)
|
Jak Ewusia pisze
Zaczęło się od tego, że śmiałam stwierdzić że nie wszyscy muzułmanie, to terroryści i jakoś poszło
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
bry
po miłym babskim wieczorze nadszedł piątek i weekend za pasem ![]() ![]() Niestety na warszawski zlot nie dotrę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-09 o 09:50 |
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takich nigdy nie używam, ale ładne do paczenia. Rozumiem, że to miał byc jakiś tani symboliczny drobiazg ![]() 2. Amsakra. Zmienić przychodnię? Nie no życzę powodzenia w znalezieniu dobrego pediatry, zanim mała skończy 18ście. To jest jakaś farsa mieć niemowle i nie mieć na kim polegać w kwestiach jego zdrowia etc. Pompki widywałąm u małych - to chyba zwykły objaw rozwoju ciągnie do pionu, podnosimy się, nowe zastosowanie dla rąk tego typu sprawy, zazwyczaj didy się cieszą z tego jak głupie i to taki etap dźwigania się od gleby. Słodki. ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-09 o 10:21 |
||
|
|
|
#1315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Parabelko, ja tylko dorzucę z doświadczeń osobistych, że starsza dwójka była wyłącznie na piersi do 7 msc, zarcie wprowadzałam wg wskazówek pediatry, nowości przyjmowane były z entuzjazmem. Teraz żro wszystko, czasem mają fazy na coś/ albo że czegoś już nie, ale gen. problemu nie ma. Aha i zdrowiutkie są (tfu tfu tfu), nie licząc smarka raz na może rok. Bliźniaczki (gdyż rozmnożyłam sie ponownie, była promocja dostałam dwie w cenie jednej) mają skończone 4 mies, są prawie wyłącznie na piersi, 2x dziennie dostają 40 ml z actiferolem bo nie chce mi sie odciągać. A niedokrwistość maja po mnie, bo w ciąży miałam prawie wartości ujemne. no to sie rozpisałam. gratulacje wszystkim świeżo dzieciatym i zaciążonym. A reszcie miłego dnia życzę
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Melagu
Rejcz :klaski: lekarza Miłego dnia całemu Baru!
|
|
#1317 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
to masz wyjątkowe didy , większość w 7-8 miesiącu nie chce wziąć do paszczy nic oprócz mleka , jeżeli wcześniej nie dostały nic innego niedokrwistość nie tyle po Tobie ile przez Ciebie znaczy z powodu Twojej anemii i dlatego już powinnaś zacząć im wprowadzać zupę i mięcho , bo niedokrwistość i niskie żelazo jest jak najbardziej wskazaniem do wczesnego wprowadzenia pokarmów mięsno-jarzynowo-owocowych (ułatwiają wchłanianie żelaza w przeciwieństwie do mleka , które utrudnia) .Widzieliście atakującą kandidę u góry strony ![]() ![]() ![]() :rot fl: http://pozbac-sie-kandydozy.com/v1/?...m_campaign=g-c to ja durna myślałam , że mam od dziecka ogromną wadę refrakcji i dlatego noszę patrzałki a to tylko kandida i już w 12 godzin mogę poczuć się lepie i mięśnie mnie przestaną boleć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) utrzymać do końca 6 msca i pokarmy wprowadzać mw od 5.Moja anemia to przychodniano-oddziałowa legenda, mieli mi nawet krew przetaczać, ale co ja,wąpierz? Żarłam jakieś końskie dawki, które w sumie nic nie robiły. A mnięsko, owszę lubię i sama zjem ![]() I nie zapomnę jak się didom łapy trzęsły do fasolki szparagowej albo mieloniaczka z mizerią. Oby małe też tak proste w obsłudze gastro były. OOO to i ja jak się grzyba pozbędę, to zlikwiduję -5 na misiowym oczku i w ogóle będę piekna, gładka i powabna? Bierę! ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- heeeej |
|
|
|
|
#1319 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Melagu
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
Taaaaak na były krucjaty to prawda aleeeee teraz jesteśmy na innym etapie i to co było a nie jest nie pisze się w rejestr ....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

,czy to znowu jakis noworoczny nius?
, no ale mu nie przyszło do głowy ze to alergia jakas moze byc,no koments

Wszystko białe. Dziennie drapiemy, syfimy i sprzątamy, i tak w kółko. Oby do niedzieli. Tapety nie kupione 

kiedyś był schemat cyc co trzy godziny z zegarkiem w reku choćby g... z nieba leciały , nawet jak did ryczał z głodu , więc teoria teorią a praktyka mówi co insze . Didy trzymane do końca szóstego miesiąca wyłącznie na cycu raz że mają anemię chętnie , dwa że bardzo niechętnie akceptują nowe jedzenia i w ten sposób się od razu produkuje problemy jedzeniowe . Nie ma żadnych dowodów na to , żeby trzymanie na samym cycu do końca 6 miesiąca cos pozytywnego dawało , zwłaszcza że znakomitej większości didów już w piątym sama piers nie wystarcza , bo za mało , i przestają przybierać na wadze albo chcą jeść co dwie godziny w dzień i w nocy i trzeba je dopchać czymś . 

i snad syfozy pogodowej