Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LV
Wątek: Scent Bar LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 16:05   #1661
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LV

snad oczekiwania piontku
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
pikowany lateks ?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale idealne zastosowanie emotki mnie zabiło Widzę to w rzeczywistości
no jest wręcz idealna do tego

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Idę robic ciasto leśny mech
z mrufkami we środku ?

Cytat:

W Sepho już jakiś czas temu stał się cud, i marketingowcy użyli mózgu wdrażając nowy model sprzedaży - To ja Pani dam próbkę, a jaką jeszcze zrobić, a jaką dołączyć do zakupów, a może coś jeszcze Pani chce, to ja zrobię próbkę Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!

Aha, Neska - zapomnij o mojej sugestii w stronę pudru z minerałami Smashbox Halo coś tam - suszi.
1.niemożliwe do tej pory jak się nie kupiło to się dostało ewentualnie z łaski jedną a i to nie zawsze
2.we wawowych tramwajach jeździ czasem jakowyś pakistańczyk czy ktośtaki wyśpiewujący pieśni na zarobek i w jednej się powtarza w refrenie "szambo suszi szambo suszi"
Cytat:

2. Weeeeeź mnie nie denerwuj, mężczyźni nie są godni chodzenia po tej planecie, do gazu z nimi. Nieeee, nie ciche dni, i nie, nie o remont. Po prostu mnie rozwala ten podgatunek.
Maria czubaszek powiedziała że mężczyzna jest potrzebny kobiecie zeby miała na kogo narzekac , bo z cała reszta poradzi sobie sama
współczuję mnie też wk....urza
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Słuchajta, startuję w konkursie o dofinansowanie - kulki pomogły w jedną stronę - bo DO Barcelony obrazy wywiozę za niecałe 400 zł
To poprosze o drugie kulki!

Muszę jak najwięcej niewypożyczonych - własnych namalować, coby z powrotem bagaż był lżejszy

Samsara.... maluje się
:mag ia:: magia::magi a: ciekawe czy fizasz łyknie tyle kulek na raz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
widzę że Rejcz w podróży....
a nic się nie pochwaliła
co za temperament

Cytat:
Tak jeszcze ad sinupret "pierścionka idealnego", odrzucam jednak tzw. współczesną masówkę, stosunek cena vs jakoś kamieni żenująca Siedzę już trochę w tym temacie, to wiem Pójdę w unikaty i antyki, można upolować białego kruka w świetnej cenie

Ostatnio zwróciły moją uwagę dwa modele ze szmaragdem: w białym złocie i żółtym z platyną
ten drugi no czysta klasa i klasyka , pierwszy byłby niezły ale nie lubię kolorowego złota , złoto jak sama nazwa wskazuje ma być złote a nie różowe albo w kropki czy cotam .

A ostatnio widziałam wyprzedaż u jubilera - okazje !!! przecena bransoletki z 13 000 na tylko 9 500 ! ładna była , ale tak tanio to podejrzane , nie wzięłam
Cytat:
Edit: aukcja już usunięta, ale jej przedmiotem było zdradzenie miejsca ukrycia Bursztynowej Komnaty, opcja KT za jedyne i okazyjne zapewne 2 500 000,00 zł

--

Dowiedziałem się przed chwilą, że zmarł mój "znajomy", chyba jeszcze sześćdziesiątki nie miał, parę dni temu widziałem, jak wracał z zakupami ze sklepu. Jakieś przeklęte to jego mieszkanie - trzy lata temu powiesił się tam jego bratanek, a zanim się wprowadzili, poprzedni właściciel popełnił samobójstwo i odnaleziono go po długim czasie
1.
2.ostatnimi dniami strasznie ludzie umierają , to chyba te piekielne popieprzone pogody tak koszą
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o prosz, brzmi prawie znajomo prawie
mój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu
tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!

I żaden piździon z szafirem i brylantami mnie nie zatrzymał
dzielna kobita jesteś i mondra

ad sinupret odchudzania - znowu zapomniałam , muszę se kartkę na lodówce przykleić czy co

ku mojemu zduniemiu wczoraj zostałam skomplementowana za Mauboussina - sprzedawczyni w drogerii się zachwyciła i wypytywała co to i skąd to , no to powiedziałam , nie mogąc wyjść ze zdumienia że się komuś podoba bo wszystko z nim w porządku z wyjątkiem tego że śmierdzi

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora