|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LV
snad oczekiwania piontku 
Cytat:
Napisane przez gryx82
|
pikowany lateks ? 
Cytat:
Napisane przez rachell111
Wybacz, ale idealne zastosowanie emotki mnie zabiło Widzę to w rzeczywistości
|
no jest wręcz idealna do tego 
Cytat:
Napisane przez winter76
Idę robic ciasto leśny mech
|
z mrufkami we środku ?

Cytat:
W Sepho już jakiś czas temu stał się cud, i marketingowcy użyli mózgu wdrażając nowy model sprzedaży - To ja Pani dam próbkę, a jaką jeszcze zrobić, a jaką dołączyć do zakupów, a może coś jeszcze Pani chce, to ja zrobię próbkę Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!
Aha, Neska - zapomnij o mojej sugestii w stronę pudru z minerałami Smashbox Halo coś tam - suszi.
|
1.niemożliwe do tej pory jak się nie kupiło to się dostało ewentualnie z łaski jedną a i to nie zawsze 
2.we wawowych tramwajach jeździ czasem jakowyś pakistańczyk czy ktośtaki wyśpiewujący pieśni na zarobek i w jednej się powtarza w refrenie "szambo suszi szambo suszi" 
Cytat:
2. Weeeeeź mnie nie denerwuj, mężczyźni nie są godni chodzenia po tej planecie, do gazu z nimi. Nieeee, nie ciche dni, i nie, nie o remont. Po prostu mnie rozwala ten podgatunek.
|
Maria czubaszek powiedziała że mężczyzna jest potrzebny kobiecie zeby miała na kogo narzekac , bo z cała reszta poradzi sobie sama
współczuję mnie też wk....urza
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Słuchajta, startuję w konkursie o dofinansowanie - kulki pomogły w jedną stronę - bo DO Barcelony obrazy wywiozę za niecałe 400 zł
To poprosze o drugie kulki!
Muszę jak najwięcej niewypożyczonych - własnych namalować, coby z powrotem bagaż był lżejszy
Samsara.... maluje się
|
  :mag ia:  : magia: :magi a: ciekawe czy fizasz łyknie tyle kulek na raz 
Cytat:
Napisane przez Betty83
|

Cytat:
Napisane przez gryx82
Tak jeszcze ad sinupret "pierścionka idealnego", odrzucam jednak tzw. współczesną masówkę, stosunek cena vs jakoś kamieni żenująca Siedzę już trochę w tym temacie, to wiem Pójdę w unikaty i antyki, można upolować białego kruka w świetnej cenie
Ostatnio zwróciły moją uwagę dwa modele ze szmaragdem: w białym złocie i żółtym z platyną
|
ten drugi no czysta klasa i klasyka , pierwszy byłby niezły ale nie lubię kolorowego złota , złoto jak sama nazwa wskazuje ma być złote a nie różowe albo w kropki czy cotam .
A ostatnio widziałam wyprzedaż u jubilera - okazje !!! przecena bransoletki z 13 000 na tylko 9 500 ! ładna była , ale tak tanio to podejrzane , nie wzięłam 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Edit: aukcja już usunięta, ale jej przedmiotem było zdradzenie miejsca ukrycia Bursztynowej Komnaty, opcja KT za jedyne i okazyjne zapewne 2 500 000,00 zł
--
Dowiedziałem się przed chwilą, że zmarł mój "znajomy", chyba jeszcze sześćdziesiątki nie miał, parę dni temu widziałem, jak wracał z zakupami ze sklepu. Jakieś przeklęte to jego mieszkanie - trzy lata temu powiesił się tam jego bratanek, a zanim się wprowadzili, poprzedni właściciel popełnił samobójstwo i odnaleziono go po długim czasie
|
1. 
2.ostatnimi dniami strasznie ludzie umierają , to chyba te piekielne popieprzone pogody tak koszą 
Cytat:
Napisane przez Maja102
o prosz, brzmi prawie znajomo prawie
mój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu
tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!
I żaden piździon z szafirem i brylantami mnie nie zatrzymał
|
dzielna kobita jesteś i mondra
ad sinupret odchudzania - znowu zapomniałam , muszę se kartkę na lodówce przykleić czy co 
ku mojemu zduniemiu wczoraj zostałam skomplementowana za Mauboussina - sprzedawczyni w drogerii się zachwyciła i wypytywała co to i skąd to , no to powiedziałam , nie mogąc wyjść ze zdumienia że się komuś podoba bo wszystko z nim w porządku z wyjątkiem tego że śmierdzi
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|