|
|
#1621 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LV
Ciasto szpinakowe jest boskie, howgh!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio idź idź. Tylko zapytany czego szukasz mów czego szukasz, a dostaniesz to!!! włala! 2. Weeeeeź mnie nie denerwuj, mężczyźni nie są godni chodzenia po tej planecie, do gazu z nimi. Nieeee, nie ciche dni, i nie, nie o remont. Po prostu mnie rozwala ten podgatunek. Nie watpię, szpinak uwielbiam zawsze! ![]() Zdradzisz które to? Nadaje się an podanie gościom? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-14 o 20:22 |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to? Słuchajta, startuję w konkursie o dofinansowanie - kulki pomogły w jedną stronę - bo DO Barcelony obrazy wywiozę za niecałe 400 zł To poprosze o drugie kulki! Muszę jak najwięcej niewypożyczonych - własnych namalować, coby z powrotem bagaż był lżejszy ![]() Samsara.... maluje się
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno - wieści brzmią kapitalnie!!!! No to kolejne, potrójne,a co, kule |
|
|
|
|
#1625 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba nie będzie flakonu nr 5
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no rozumiem, of kors. Melk, helpunku!!! Masz już bloga? Mi widzisz wróciło chcenie do perfum ale jakoś fascynacji, przynajmniej tym co mogę stacjonarnie w okolicach Kato potestować, brak Jak żyć? Szukam słodkości poskromionej, nie-totalnej, coś a'la stary Cristobal, Amarige Mariage. Wieeem, wieeem, powinnam se kliknąć ten nieszczęsny Mariage i byłby święty spokój, ale czy aby na pewno ? ![]() Bo Cristo se nie kliknę, |
|
|
|
|
#1627 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja miałam długi odrzut od jaj, bo się ich w pracy narobiłam, ale wracają już do menu. przynajmniej nauczyłam się robić porządną jajecznicę Cytat:
Cytat:
tylko adres mi potrzebny Cytat:
:kciuki polecam serię filmików ostanio się wspomagałam kredką i podobają mi się: attractive thick/natural sexy thick/nat
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że Ci zalegają, ale na spokojnie, najpierw niuchnę, bo i ja nie lubię tłoku w szufladkach, a dzisiaj zrobienie spisu stanu na ewent wymianę, jest awykonalne.
Jednak wstępnie możesz napisać co Cię kręci co Cię ... zapachowo aktualnie, choć szansa, że to mam, jak jedna na milion Ale dzięki za ofertę, rozważę, jutro testnę (gdzieeeeeeeee one stoją, w Sepho? Dug? SP? Rosss? bladego pojęcia nie mam ) i dam znać |
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
widzę że Rejcz w podróży....
a nic się nie pochwaliła ![]() co za temperament ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() no po prostu czuję, że mogą podejść stacjonarnie chyba już nigdzie nie ma, ale można netowo w fajnej cenie wyhaczyć. poczytaj na frag. a najlepiej przetestuj
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neva! Poza tym, ta prędkość? Ona udowadnia, że to nie może być moje dzieło Kurcze amsakreska z tą aurą ![]() Strach się bać ![]() Chiałabym wyemigrować do miejsca gdzie takie rzeczy się nie zdarzają i nie jest to żaden z biegunów Są takie miejsca? szukam względnego ciepła w suchym klimacie bez upałów i bez śniegu, bez wiatru (Wyspy UK chyba odpadają na stałe co?) ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Nie no big thnx!! Najpierw jednak murszę niuchnąć, juz poczytałąm, no i trochę są za bardzo z opisu, ale nuty Mariage też mi się wydawały za bardzo a pokochałam. |
||
|
|
|
#1632 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakowo wolę na mleku, ale na wodzie też nie pogardzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no to kolejna porcja |
||||||
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie fajna...i weż pod uwagę,że błysk pogrubia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1634 | |||||||
|
BAN stały
|
Wierzę na słowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pfff! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O! Malta chyba nawet lepsza (no i bliżej Europy), cyt: "Według International Living, Malta jest państwem z najlepszym klimatem na świecie" ![]() Ostatni raz pytałem się Was o zdanie |
|||||||
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
włosi i rosjanie wszystko pieczywem zagryzają, po prostu musi być na stole
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Uśmiechnęłam się nawet. Rozbawiłeś mnie Dzięki. 3. Nooooo, mój Dedi też tak mawiał, i Mam mawia. Oboje zakochani w Portugalii. Ja nie byłam Ja czułam sie bosko w Hiszp, no ale listości bywałam tam na 2tyg wakacjach, zatem nie mam pojęcia jak jest cało rocznie. Ale jakoś nigdzie nie czułam się tak jak w domu, jak tam Madera w ogóle brzmi jak mój dom ![]() Na Malcie jest brzydko No ale dooooobra rozważę, bo tu wcale nie lepiej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-14 o 23:15 |
|
|
|
|
#1637 | |||
|
BAN stały
|
Jesteś podła!
Cytat:
![]() Cytat:
Lato w Hiszpanii może zabić Cytat:
|
|||
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo nie było wilgoci. No ale jak mówię, ja tam nie przebywałam długo, wakacje się nie liczą, bo na wakacjach się imprezuje i nie czuję się boleści z upałem związanych mając morze 200 metrów od chaty. Poza tym Hiszp ma różne rejony klimatyczne. No nic, pozostaje Madera, dziękuję Ci. Osobiście chciałabym coś w USA, ale to akurat dla Polaków jest zbanowane, a na warunkach illigal to ja siebie nie widzę 2. Już są położone. Nie szukam już od przedwczoraj? Chuopin przed chwilą skończył. Nevermind, kit z tapetami, nie ja je chciałam, ja chcę drzwi. |
|
|
|
|
#1639 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie chcę, żeby to głupio zabrzmiało... no to może Was odwiedzę?! ![]() Cytat:
Alabama, Georgia, Tennessee? My możemy mieć wizę turystyczną tylko? Czasową? Nie ma losowań żadnych, zielonych kart? ![]() Cytat:
--- Tak jeszcze ad sinupret "pierścionka idealnego", odrzucam jednak tzw. współczesną masówkę, stosunek cena vs jakoś kamieni żenująca Pójdę w unikaty i antyki, można upolować białego kruka w świetnej cenie Ostatnio zwróciły moją uwagę dwa modele ze szmaragdem: w białym złocie i żółtym z platyną
|
|||||
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza nr 1...jak bym nosiła to tylko takie. W sumie to nie wiem czemu nie nosze
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Eeeee właśnie niekoniecznie. Południe tylko zwiedzić, bo południe jest creeepy, mentalność mi nie odpowiada. Nie lubią obcych. Nęci by zobaczyć, fascynuje, ale mieszkać - neva!!! Ja raczej coś przy Kaliforni lub coś przy Dżersejach. Przy Kali dobra pogoda ale znów nuuuda i mentalność wiadomojaka, hitem dnai ejst najnowszy smak starbaksa, i nie ma zycia dla tłuścioszków jak ja. Zaś dżersi ma ostre zimy i wilgotne lato!!!!!! ale mentalnie bardziej wymieszane, "europejskie", starsze, więcej ma do zaoferowania. Zawsze są plusy i minusy, gdzie byśmy nie byli. Jednak do USA mnie ciągnęło i ciągnąć nie przestanie. Teraz to skrót myślowy, pół żartem pół serio, wiem, jak stereotypowo zabrzmiał. Ale celowo się nie rozpisuję. Na poważnie zgłębiam regiony różne wszelakimi źródłami i dalej nie mam Tej Jedynej destynacji. 3. Arabella!!!!!! Jesteś chyba blisko. Moja Mam ostanio kupuje sobie (do 100 zł ) białawe oka. Nie wiem jak się nazywają. Wyglądają rewelacyjnie. No ale to trzeba dopasować do osoby. |
|
|
|
|
#1642 | ||||
|
BAN stały
|
Bo nikt Ci nie kupił?
![]() ![]() Cytat:
Sucharek czyli, hihi Cytat:
Jeśli o USA się rozchodzi, to jeśli już miałbym tam zamieszkać (w przyszłym życiu chyba), celowałbym w Wielkie Jeziora, tj. Illinois, Indiana, Michigan, Ohio ![]() Cytat:
Cytat:
Ten też jest piękny (cena już mniej) Lete pod prysznic |
||||
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamunnniuuuuuu ![]() ![]() )No to tak, to zaproszę jaknajbardziej, skoro mi ją wymyśliłeś to tak. Tylko wisz, jak będę mieszkać pod Maderowym mostem to się nie zdziw ![]() Ty weź lepiej uruchom rodzinę. Jak masz tam rodzinę z obywatelstwem to reszta jest kwestią czasu i dobrej woli. A jak wiadomo, polsko-amerykańską dobrą wolę w razie braku, można kupić. No fajnie to tam między ludźmi nie jest, ale jest za co żyć i pogoda lepsza. Można mieć syćko w D i pić drinki w basenie. Bier ten pierwszy co Stazja wskazała. Najwyjątkowszy on jest. Of kors w swej własnej kategorii, bo to nie moje rejony, ale dla Mam mozę być w deskę. |
|
|
|
|
#1644 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mów lepiej, co Szanowny Maużonek porabia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ale sam Ci pisałem, że tam wiosna i lato ino, non stop ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z moim "zdecydowaniem" daję sobie co najmniej pół roku
|
|||||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z miłą chęcią ugościłabym, nie ma nic lepszego niż Barowa impreza na Maderze. Masz to na piśmie! (alkohol we własnym zakresie? tak wiesz, chciałabym zachowac polskosc ) Jeśli to jeden z pińdziesięciu najwyjątkowszych to ja szysko rozumiem, ale weź się opanuj i zapoznaj z zasadami Barowymi, albowiem wrzucamy tu only shortlisty, pfff. Nie ma inaczej ![]() dobranoc
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-15 o 02:25 |
|
|
|
|
#1646 | ||||
|
BAN stały
|
![]() OK. Zrozumiałem. Nie drążę tematu ![]() Cytat:
Cytat:
Wszelkie %, używki i jedzenie zapewniamy my ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się i Madera i Malta podobają, nie jestem wybredna, byle ciepło było cały rok Cytat:
![]() ale dla mnie za duży ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://www.hm.com/pl/product/88591?article=88591-A metal w sieciówkach, koniec świata
|
#1649 | ||
|
BAN stały
|
Czeci?
Machnę znad śniadania i znad kawy Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Jaka piękna wiosna przyjszla |
||
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Nie byłem w żadnej perfumerii jakieś 4 lata, chyba źle robię, jak widać 
Serio idź idź. Tylko zapytany czego szukasz mów czego szukasz, a dostaniesz to!!! włala!
Nieeee, nie ciche dni, i nie, nie o remont. Po prostu mnie rozwala ten podgatunek. 

Jak żyć? Szukam słodkości poskromionej, nie-totalnej, coś a'la stary Cristobal, Amarige Mariage. 

) i dam znać 
Neva! 

Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!
Dzięki.
o mamunnniuuuuuu 
No fajnie to tam między ludźmi nie jest, ale jest za co żyć i pogoda lepsza. Można mieć syćko w D i pić drinki w basenie.