|
|
#1651 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
na poprawę humoru
![]() gwiazdy na helu https://www.youtube.com/watch?v=CaMXHvGFGPw
|
#1653 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiosna ..ciekawe czy dostane depresji jesiennej w styczniu
![]() ,a tymczasem spadam na wiosenny spacer
|
|
#1654 |
|
BAN stały
|
Pomorek jakiś
![]() Rozwalił mnie ten post, nie powinienem zapuszczać się w tamte rejony wizażu, amsakreska Aukcja na allegro, naprawdę mało rzeczy mnie już dziwi na tym świecie Edit: aukcja już usunięta, ale jej przedmiotem było zdradzenie miejsca ukrycia Bursztynowej Komnaty, opcja KT za jedyne i okazyjne zapewne 2 500 000,00 zł ![]() --- Dowiedziałem się przed chwilą, że zmarł mój "znajomy", chyba jeszcze sześćdziesiątki nie miał, parę dni temu widziałem, jak wracał z zakupami ze sklepu. Jakieś przeklęte to jego mieszkanie - trzy lata temu powiesił się tam jego bratanek, a zanim się wprowadzili, poprzedni właściciel popełnił samobójstwo i odnaleziono go po długim czasie
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-01-15 o 12:57 |
|
|
|
#1655 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawiemój były był fajny, ale do czasu, jak zaczął wyjeżdżać z teoriami, że on będzie zarabiał na naszą rodzinę, a ja jako kobieta powinnam gotowac obiady i niańczyć dzieci, bo tak mówi krul korwin, to podziękowałam temu panu tylko tu jeszcze doszło zwalanie winy o wszystko na mnie i usilne szukanie nowej roboty, jak dostałam swoją obecną, bo przecież "nie możesz zarabiać więcej niż ja!" pff!I żaden piździon z szafirem i brylantami mnie nie zatrzymał ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-15 o 13:20 |
|
|
|
|
#1657 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 |
|
BAN stały
|
Ja przeczytałem tylko parę postów tego wątku, szkoda sobie nerwy psuć ludzką głupotą
Chryste, co za podejście! Wiele rzeczy potrafię zrozumieć i jakoś logicznie sobie wytłumaczyć, naprawdę (jak to, że istnieją kobiety, które z własnej, nieprzymuszonej woli chcą zajmować się domem, rodzić dzieci, a mąż zarabia - skoro wszyscy są szczęśliwi, to nic mi do tego, spoko), ale już takie dyktatorskie zapędy pt. "zajmujesz się domem, a ja zarabiam", albo pogląd "kobieta zarabia więcej ode mnie - to obraza mojej męskości" są ponad moje zdolności pojmowania |
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale jedyne co mnie rusza z biżu, to biała baśń kruka albo coś na tą modłę ![]() chociaż parę razy było blisko ![]() i extz mi przelał kiedyś 7k na pierścionek od niego... ale wolałam buty i inne gadżety
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Neska - natchnęło mnie jeszcze ad minerały że Everyday Minerals jest delikatniejszy niż anabelle w formule mat. Mniej też kryje, ot woal, ale baaardzo lubiłam, i odcienei jasne są. Lubiłam odcień Linen, jaśniutki, kupiłam sobie po tym jak dostałam próbkę od Stazji chyba?
Najlepszy z testowanych przeze mnie był Lumiere Luminesse ale jak wieść niesie niedostępne. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Serio od dziś uwielbiam wiosnę, niech se jest! ![]() Wybywam zara na perfumerie mam niuchnąć Madonnę i kupić waciki oraz płyn do podłogi. To tylko trzy rzeczy ale wczoraj na fali testów i w deszczu próbek kompletnie o tym zapomniałam Jeszcze nawilżający tonik. |
|
|
|
|
#1661 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad oczekiwania piontku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z mrufkami we środku ?![]() Cytat:
![]() 2.we wawowych tramwajach jeździ czasem jakowyś pakistańczyk czy ktośtaki wyśpiewujący pieśni na zarobek i w jednej się powtarza w refrenie "szambo suszi szambo suszi" ![]() Cytat:
współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ostatnio widziałam wyprzedaż u jubilera - okazje !!! przecena bransoletki z 13 000 na tylko 9 500 ! ładna była , ale tak tanio to podejrzane , nie wzięłam Cytat:
2.ostatnimi dniami strasznie ludzie umierają , to chyba te piekielne popieprzone pogody tak koszą ![]() Cytat:
dzielna kobita jesteś i mondra ad sinupret odchudzania - znowu zapomniałam , muszę se kartkę na lodówce przykleić czy co ![]() ku mojemu zduniemiu wczoraj zostałam skomplementowana za Mauboussina - sprzedawczyni w drogerii się zachwyciła i wypytywała co to i skąd to , no to powiedziałam , nie mogąc wyjść ze zdumienia że się komuś podoba bo wszystko z nim w porządku z wyjątkiem tego że śmierdzi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1662 | ||||||
|
BAN stały
|
Początkowo zielonych nie brałem wcale pod uwagę, celowałem w niebieskości w stylu szafir/tanzanit, no ale koniec końców wcale te szmaragdy nie są takie złe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem oazą spokoju na falującej tafli jeziora (czy jakoś tak), ommmmm... ![]() Doprawdy dobre sobie! ![]() Cytat:
Cytat:
A może on w jakiej firmie wywozowej robi, no wiesz - taka reklama "bliżej ludzi"? Cytat:
A jak ładnie na palcu leży! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No prosz, ![]() Co mam niuchnąć, co mam niuchnąć jeszcze polecacie coś? Starego mejbi? ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() Nie chce mi się dziś nigdzie jechać, a wczoraj tak fajnie było. |
||
|
|
|
#1664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Co nabrałaś OPOWIADAJ!!!!! to w S nieoszliwe, świat się kończy... Byłam dziś znowu w AM i mam na fejsie matujący a pod oczami rozświetlający ... I jest ok . Na powiekach vanila cień jest fajny Super że są stacjonarnie!---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
No i Calypso ofkors
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaszedł mi za skórę, ja się poprostu brzydzę pustogłowiem, głupotą. Zaskoczył mnie to fakt.
![]() Przeceniłam drania, nie podejrzewałam o taki stan, nawet jeśli jednorazowy, to jednak szok w trampkach. Eeeech mam na to wyjechane. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-15 o 17:14 |
|
|
|
#1667 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy w tym wieku wypada, ale powodzenie u pci przeciwnej poprawia mi humor
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Co to ToDN ?
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ten nowy biały Narciso. Ale też nie mój. Docisły mi kolejną Dahlia Nuit czy jak jej leci, no bo nowości, nowości nowości. To standardowy myk Chciały jeszcze wlać Bottega Venetta ale powiedziałam, że znam i niedobrze na mnie leży. Mogłam brać co chcę a nie wiedziałam co chcę ![]() Dziś idę do troszku nadętej Sephorki ciekawe jak tam będzie. Może te duuuuże salony, w dużych miastach nie mają takiej potrzeby walki o klienta bo tam się klient przewala masowo. Tam gdzie bywam najczęściej to są małe Sephorki gdzie prawie zawsze jest pusto ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Truth or Dare Naked Madonny
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to samo Viva Espanija ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Wczoraj i dzis słyszałam wiosenne ptaki jak ćwierkały
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Doszedl płaszcz
leciutki, mięciutki, milutki, nic a nic nie jest sztywny, a kolor na żywo ( w naturalnym świetle bossski Niestety modelka ze mnie do dupy, wiec wyszło jak wyszło ![]() Trzeba go ciut podprasować, zwłaszcza pasek, no i na drugim zdjęciu na drzwiach to nie brud, to jakieś cienie, chyba od paprotki. Sprawdzalam
|
|
|
|
#1672 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rewela, masz nosa do zakupów No i masz równie piękny kolor ścian jak ja
|
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to momentalnie... Z dnia na dzień właściwie 2 Bo on jest ekstra , ma wszystko super poza bazą waniliową, której ja na razie nie mogę... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jaki rozmiar nabyłaś?
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd się takie dziadostwo bierze? Myślałam, że tylko przy zakażeniach podczas operacji? Oł maaan, już sobie doczytałam. Koszmar.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-15 o 17:35 |
|
|
|
|
#1677 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Nie gniewaj się już na Niego Bo tak mi jakoś smutno aż ![]() Cytat:
![]() Ale, że na stanie? ![]() Cytat:
![]() Superowy! --- Mamie się nasza kuchnia znudziła i robi rewolucje, przed chwilą wnieśli sprzęty AGD, a za parę dni wymiana szafkowych frontów i ogólnie jakieś przetasowania mebli (ogólnie to jak najbardziej pozytywnie, ale takie akcje źle robią mi na głowę i boję się niekontrolowanego wybuchu agresji)
|
|||
|
|
|
#1678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jego wyniki Cholesterol całkowity 264 , cholesterol HLD 69 cholesterol LDL 163 trójglicerydy 98 Został zaciągnięty do lekarza bo nasz ciśnieniomierz z lidla pokazał mu kilka razy arytmię ![]() A u mnie wynik z kwietnia cholesterol całkowity 198 trójglicerydy 161 wynik z sierpnia po diecie bezmasłowo bezmiesno bezsłodyczowej cholesterol całkowity 188 trójglicerydy 160 Jak żyć? ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Weź przestań , będzie super , nowa energia. Ja marzę o kuchni w wystroju prowansalskim ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Jedna z nich chorowała na wątrobę, na jakąś chorobę auto immunologiczną i dostała infekcji i koniec w trzy dni. Druga starsza nie leczyła cukrzycy o czym nikt nie wiedział i koniec w dwa dni. jeden pogrzeb we wtorek drugi we czwartek... Koszmarnie dziwne to było....
|
|
#1679 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyginiem jak dinozaury, szybciej niż później
|
||
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 A może skosztuj jakiejś AA? 2 Aaaaaa Madonna zastanawiałam się czy nie nabyć odleweki ale benzoin mnie odstraszył... ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Weś przestań Ty jesteś jeszcze młody ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Wiele rzeczy potrafię zrozumieć i jakoś logicznie sobie wytłumaczyć, naprawdę (jak to, że istnieją kobiety, które z własnej, nieprzymuszonej woli chcą zajmować się domem, rodzić dzieci, a mąż zarabia - skoro wszyscy są szczęśliwi, to nic mi do tego, spoko), ale już takie dyktatorskie zapędy pt. "zajmujesz się domem, a ja zarabiam", albo pogląd "kobieta zarabia więcej ode mnie - to obraza mojej męskości" są ponad moje zdolności pojmowania 
Serio od dziś uwielbiam wiosnę, niech se jest!

dzielna kobita jesteś i mondra 

Wyniosłam pół sepho bo nie zdążyłam powiedzieć NIE!!!

U mnie to samo Viva Espanija 

Nie gniewaj się już na Niego